Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک ؛ نخستین جلسه برنامه راهبردی عملیاتی توسعه پایدار اقتصاد روستایی شهرستان خنداب در محل سالن جلسات استانداری مرکزی با حضور برخی از مدیران استان برگزار شد.
 معاون عمرانی استاندار مرکزی در این جلسه گفت: با توجه به تهیه برنامه راهبردی توسعه روستاها توسط وزارت کشور مقرر شد در هر استان از کشور یک شهرستان که از نظر حوزه اقتصادی محروم تر واقع شده است انتخاب شود تا توجه بیشتری به آن شهرستان شود که در استان مرکزی شهرستان خنداب انتخاب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


زندیه وکیلی افزود: اجرایی شدن طرح توسعه پایدار در شهرستان خنداب نیازمند تهیه یک سند راهبردی و عملیاتی است که مقرر شد سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی نسبت به تهیه این سند اقدامات لازم را انجام دهد.
وی با اشاره به مزیت اجرایی شدن این طرح اگفت :با عملیاتی شدن این طرح روستا هایی که از امکانات کمتری برخوردار هستند از یک شاخصه متوازن از نظر اقتصادی در سطح جامعه برخوردار میشوند و همچنین سطح زندگی و معیشت آنها هم ارتقا پیدا می کند.

 استاندار مرکزی هم در این جلسه با بیان اینکه شرط تحقق اقتصاد مقاومتی توسعه پایدار در روستا میباشد گفت:روستاها پایگاه اصلی اشتغال و اقتصاد مقاومتی میباشندکه باید بیشتر مورد توجه قرار گیرند
سید علی آقازاده با اشاره به اینکه یکی از معضلات جامعه روستایی مهاجرت است افزود:ایجاد زیرساخت های لازم در روستا ها میتواند بسباری از مشکلات مربوط به اشتغال و مهاجت را برطرف کند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: توسعه پایدار خنداب اقتصاد استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۴۱۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب‌شرب شهرک سوخته امامزاده ابراهیم شفت پایدار شد

مدیرعامل آبفای گیلان از پایداری شبکه آب شرب سالم در روستای نیمه سوخته امامزاده ابراهیم شفت خبر داد و گفت: در اثر آتش سوزی مهیب در روستای امامزاده ابراهیم شفت به جهت پایداری خدمات در ساعات اولیه بعد از حادثه با استقرار اکیپ عملیاتی با لوله‌گذاری موقت و تغییر مسیر آبرسانی، آب سایر نقاط روستا برقرار شد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گیلان از پایداری شبکه آب شرب سالم در روستای نیمه سوخته امامزاده ابراهیم شفت خبر داد و اظهار کرد: در اثر آتش سوزی مهیب در روستای گردشگرپذیر امامزاده ابراهیم شفت بخشی از تاسیسات شبکه آبرسانی و انشعابات دچار آسیب شد که به جهت پایداری خدمات در ساعات اولیه بعد از حادثه با استقرار اکیپ عملیاتی با لوله‌گذاری موقت و تغییر مسیر آبرسانی، آب سایر نقاط روستا برقرار و برای استفاده در منطقه وقوع حادثه نیز چ‌ها عدد شیر برداشت عمومی نصب شد. به گفته، در زمان وقوع حادثه آب با فشار کافی در شبکه برقرار و امکان استفاده از شیرهای ثابت آتش نشانی وجود داشت اما به علت شدت و سرعت گسترش حریق امکان استفاده از تعدادی از شیرهای ثابت آتش نشانی محدود شد. مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گیلان با بیان اینکه در راستای اطمینان از سلامت تامین آب شرب روستا پایش مستمر کمی و کیفی آب توسط اکیپ‌های کارشناسی در حال انجام است، گفت: در پی خسارت وارده، جهت افزایش پایداری تامین آب شرب روستا و بهره مندی مشترکین از آب سالم و بهداشتی نیاز به اصلاح و بازسازی شبکه توزیع و خطوط انتقال به طول ۳ کیلومتر است. به گفته غیاثی، نصب انشعاب آب به تعداد ۱۳۵ فقره و ۱۵ دستگاه شیر آتش نشانی در معابر روستای امامزاده ابراهیم شفت نیز ضرورت دارد.

دیگر خبرها

  • برگزاری جلسه کارگروه مشارکت و میراث فرهنگی در شهرستان اشنویه    
  • طرح‌های تامین آب پایدار در شهر چاراویماق در حال اجرا است
  • آب‌شرب شهرک سوخته امامزاده ابراهیم شفت پایدار شد
  • تصویب طرح پهنه بندی حریم مشهد برای اولین بار در شورای‌عالی شهرسازی و معماری
  • ۵۰ برنامه فرهنگی، امدادی و آموزشی در دشتی اجرا می شود
  • از ارتقای اخلاق امدادگری تا توجه به فرهنگ دینی در هلال احمر
  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • روستا‌های بالای ۱۰ خانوار بخش مرکزی گناوه برق‌رسانی می‌شوند