Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان پوشاک و خیاطان ارومیه گفت: با توجه به رکود حاکم در بازار و وجود لباس های خارجی تقاضا برای پوشاک تولیدی در سطح استان کاهش یافته و از سوی دیگر واردات پوشاک ترکیه صنعت پوشاک آذربایجان غربی را فلج کرده است. ۰۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۴ استانها آذربایجان غربی نظرات

داوود پورعلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ارومیه، با اشاره به وضعیت نامناسب تولیدکنندگان پوشاک در این شهر اظهار داشت: متاسفانه با حجم وسیع واردات پوشاک از ترکیه و حمایت نکردن دولت از تولیدکننده داخلی فعالان این صنف و صنعت با مشکلات زیادی روبه‌رو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این ارتباط تقاضای تولید پوشاک از طریق ادارات و سایر ارگان‌ها از خیاطان و تولیدکنندگان پوشاک صورت نمی‌گیرد و این ادارات و سازمان‌ها از تولیدات غیربومی استفاده می‌کنند.

پورعلی گفت: اگر این تقاضاها از تولیدکنندگان ارومیه انجام شود بی‌شک در به‌کار افتادن این صنعت در این شهر و حتی استان تأثیر زیادی خواهد داشت و می‌تواند در کاهش بیکاری نیز مؤثر باشد و نان را بر سر سفره های آن‌ها برگرداند.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان پوشاک و خیاطان ارومیه خاطرنشان کرد: وظیفه اتحادیه صدور پروانه و ساماندهی خیاطی‌های دارای پروانه یا مجوز است و در حدود 600 نفر خیاط با پروانه در ارومیه وجود دارد که در اثر نبودن فضایرقابت‌پذیری درآمد در این انجمن تولیدی بسیار پایین است.

وی تصریح کرد: به‌دلیل نزدیک‌بودن این استان به ترکیه و واردات بی‌رویه لباس از این کشور چه به‌صورت قانونی و چه به صورت غیرقانونی سبب شده است تا خیاطان ارومیه و استان  با مشکلات بزرگی روبه‌رو شوند و علاوه بر آن ضعیف بودن صنعت نساجی و فقدان فرهنگ سازی مناسب از طرف دولت و مردم نیز تقاضا را برای تولید پوشاک ایرانی کم کرده است.

پور علی بیان کرد: اتحادیه نیاز به حمایت مالی دولت دارد و باید سعی شود تا از ورود پوشاک بی‌رویه جلوگیری گردد و مردم و مسئولین پوشاک ایرانی را فرهنگ سازی کنند.

انتهای پیام/ ز

R41361/P41362/S6,48/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۴۲۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانه انصاری ارومیه مرمت می‌شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، مرتضی صفری در حاشیه بازدید از خانه انصاری ارومیه اظهار کرد: مرمت این بنای تاریخی در چند فصل انجام می‌شود و در این فصل مرمت و به‌سازی سازه‌ای بنا، حذف الحاقات نامتجانس و آسیب‌رسان و ساماندهی و اجرای تاسیسات برقی و مکانیکی انجام می‌شود.   مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی انجام مرمت‌های معماری اعم از نازک‌کاری و اجرای کف‌سازی متناسب، بازسازی بخش‌های تخریب شده بنا مطابق الگوی تاریخی، ساماندهی و محوطه‌سازی بنا و نیز اجرای دیوار محوطه حیاط ضلع جنوبی جزو اقداماتی مرمتی این بنا هستند.   او گفت: هزینه مرمت در نظر گرفته شده در این فصل از مرمت بالغ بر بیست میلیارد ریال است.

دیگر خبرها

  • غرق شدن ۲ جوان در رودخانه نازلوچای ارومیه
  • اسلام نگاهی مقدس به مسئله کار و کارگر دارد
  • آغاز مرحله دوم رها سازی آب از سد سیلوه به دریاچه ارومیه
  • تجلیل از قاریان، خادمان و فعالان قرآنی در ارومیه
  • 7 میز خدمت در حاشیه نماز جمعه ارومیه برپا می‌شود
  • دریاچه ارومیه جان تازه می‌گیرد؟
  • برگزاری ۷ میز خدمت در نماز جمعه ارومیه
  • رها‌سازی مرحله دوم آب از سد سیلوه پیرانشهر به دریاچه ارومیه
  • رهاسازی آب به سمت دریاچه ارومیه | این دریاچه جان تازه می‌گیرد؟
  • خانه انصاری ارومیه مرمت می‌شود