Web Analytics Made Easy - Statcounter

بجنورد-معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار خراسان شمالی در آیین تکریم و معارفه مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان با بیان این که هر تحولی باید منشا خیر و و برکت و عامل پویایی باشد، تسهیلگری جذب سرمایه خارجی و تامین منابع مالی شرکت ها از بورس و فرابورس را خواستار شد.

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان شمالی، مجید پورعیسی در این مراسم با قدردانی از زحمات مدیر کل پیشین اقتصاد و دارایی استان، اظهار داشت: در فضای فعلی کار تیمی پیش برنده امور است و در هر دوره ای این تیم کاری تغییر می کند چرا که برای پیشبرد کارها نیازمند انگیزه های جدید و متفاوت مانند نوآوری، خلاقیت، تحرک، کارآمدی و پویایی و هم چنین بهره مندی از افکار افراد مختلف هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حوزه سیاست گذاری، اداره کل امور اقتصادی و دارایی دستگاهی فرابخشی است و ذیحسابان باید در حوزه نظارت مالی مراقب باشند چرا که بخشی از کارآمدی یا ناکارآمدی دستگاه های اجرایی به پویایی و خلاقیت آن ها بستگی دارد.

پورعیسی در ادامه خطاب به مدیر کل جدید اقتصاد و دارایی استان خاطرنشان کرد: پیش از انجام هر نوع خدمتی به ویژه در حوزه نظارت مالی اصلاحات لازم را انجام دهید و تاکید می کنم عدم همراهی حوزه های مالی و نظارتی موجب می شود تا اهداف دولت و سیاست های ارادی استان در زمان مشخص محقق نشود.

وی بیان داشت: جذب منابع خارجی یکی از وظایف اصلی اداره کل اقتصاد و دارایی است و در برنامه ششم توسعه ۲۵ درصد تامین منابع و سرمایه گذاری ها، منابع خارجی است بنابراین اهتمام و تلاش مدیریت جدید اقتصادی و دارایی باید جذب سهم استان در این حوزه با ارائه برنامه مشخص باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گفت: منابع تامین مالی برای حوزه سرمایه گذاری استان بانک محور است و مباحث بورس و فرابورس در استان پویایی لازم را ندارد و یکی از مطالبات ما از مدیریت جدید بهره مندی از تمامی فرصت ها برای تامین منابع مالی است.

پورعیسی ادامه داد: تیم اقتصادی استان زمانی کامل است که افکار، نگرش ها و تلاش های این مجموعه برای ارتقای استان سمت و سوی مشخصی داشته و نیل به همگرایی در استان مشخص باشد.

وی مطرح کرد: ایجاد تعامل و همفکری برای طرح مشکلات و ارائه راهکار حل آن نوعی بلوغ اجتماعی است که باید در استان گسترش یابد و صدای یکدیگر را به خوبی بشنویم و تاکید می کنم تعاملات نمایندگان مردم با مدیران باید مناسب باشد تا دیگران و نسل آینده انگیزه مضاعفی برای خدمت داشته باشند و محور تمامی این تعاملات باید کار باشد.

در ادامه این مراسم، معاون اقتصادی وزارت اقتصاد و دارایی اظهار داشت: مجموعه وزارت اقتصاد و دارایی با برنامه راهبردی به کار خود ادامه می دهد و در دولت تدبیر و امید ۳۳ پروژه جهت اجرا تدوین شده است که بخش بسیاری از آن ها برش استانی دارد که تحقق آن مستلزم تسلط کامل مدیریت اقتصاد و ادارایی استان بر موضوعات است.

شجاعیان افزود: در گذشته تسلط مدیران کل اقتصاد و دارایی در استان ها بر بخش هزینه و خزانه داری بود که موجب شده تا مدیران از نگاه سیاست گذاری دور بمانند و امیدواریم این نگاه به مرور زمان و با توجه به گسترش خزانه داری الکترونیکی از بین رفته و نقش اقتصادی ذی حسابان افزایش یابد.

وی ادامه داد: توجه توامان به بخش سرمایه گذاری داخلی و خارجی با توجه به شرایط روز دنیا و خروج آمریکا از برجام از رویکردهای جدید وزارت اقتصاد و دارایی است.

شجاعیان در ادامه با تاکید بر موضوع آمایش سرزمین تصریح کرد: بهره مندی از تجارب موفق دیگر استان ها و ارائه الگوی مشابه سرمایه گذاری الزامی است.

در پایان این نشست حکم انتصاب محمود قنبری به عنوان مدیر کل جدید اقتصاد و دارایی خراسان شمالی از سوی معاون اقتصادی وزارت اهدا شد و با اهدای لوح های جداگانه ای از سوی معاونت امور استان های وزارت اقتصاد و دارایی و استاندار خراسان شمالی از زحمات رضا بهمن پور مدیر کل پیشین این دستگاه قدردانی شد.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بورس جذب سرمایه خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۴۳۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

مجلس شورای اسلامی در اصلاح مالیات بر عایدی سرمایه که از سوی شورای نگهبان مورد تایید قرار نگرفته بود، بورس را از مالیات بر عایدی سرمایه معاف کرد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، طبق مصوبه مجلس مالیات بر عایدی سرمایه حاصل از انتقال اوراق بهادار یا کالای مورد معامله در بهابازار (بورس‌ها) و بازارهای خارج از بهابازار (بورس) از قبیل صندوق‌های کالایی، صندوق‌های املاک و مستغلات و گواهی سپرده سکه طلا مشمول مالیات بر عایدی سرمایه نیست.

طی ماه‌های گذشته شورای نگهبان ایراداتی به طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی و ماده ۱۲ به همراه ۸ تبصره این طرح گرفته بود که از سوی مجلس اصلاح شد.

بر اساس این گزارش، طبق تبصره ۷ مقرر شد عایدی سرمایه حاصل از انتقال اوراق بهادار یا کالای مورد معامله در بورس‌ها و بازارهای خارج از بورس مانند صندوق‌های کالایی و صندوق‌های املاک و مستغلات و گواهی سپرده سکه طلا، مشمول مالیات نخواهد بود.

صدر ماده ۱۲ به این شرح اصلاح می‌شود: یک ماده به‌عنوان ماده ۴۶ ذیل فصل اول باب سوم قانون مالیات‌های مستقیم به شرح زیر الحاق می‌شود.

ماده ۴۶- کلیه اشخاص غیرتجاری انتقال‌دهنده "عین" یا "حق‌واگذاری محل" در خصوص انتقال دارایی‌های زیر مشمول مالیات بر عایدی سرمایه هستند:

۱- املاک با انواع کاربری و حق واگذاری محل ۲- انواع خودروی سواری دارای شماره انتظامی (پلاک) شخصی ۳- انواع طلا، نقره، پلاتین و مسکوکات آنها و جواهرآلات ۴- انواع ارز

تبصره یک و دو مالیات بر عایدی سرمایه چگونه اصلاح شد؟

تبصره یک و دو ماده ۱۲ به شرح زیر اصلاح شد:

تبصره یک- پس از استقرار بستر اجرایی موضوع ماده ۱۶ مکرر قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان، صدور صورتحساب الکترونیکی تنظیم وکالت بلا عزل با موضوع انتقال دارایی‌های موضوع بندهای یک و دو این ماده در این قانون در حکم انتقال است و مشمول مالیات موضوع این فصل می‌‎شود و موکل اصلی یا موکلین بعدی وکالت بلا عزل مسئول پرداخت مالیات متعلق هستند. مبلغ درج شده در صورتحساب الکترونیکی موضوع ماده ۱۶ مکرر قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان، مبنای محاسبه عایدی سرمایه دارایی‌های موضوع این تبصره است.

آئین‌نامه اجرایی این تبصره حداکثر یک سال پس از لازم‌الاجرا شدن این ماده، توسط سازمان با همکاری سازمان ثبت اسناد و املاک تهیه می‌شود و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

تبصره دو- در این قانون و قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان، صدور صورتحساب الکترونیکی تعویض شماره انتظامی (پلاک) دارایی‎‌های مشمول مقررات شماره‌گذاری، در حکم انتقال دارایی‌های مذکور تلقی می‌شود.

تبصره ۳ و ۴ ماده ۱۲ به شرح زیر اصلاح شد:

تبصره ۳- اخذ مالیات موضوع این فصل مشروط به استقرار بستر اجرایی موضوع ماده ۱۶ مکرر قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان است.

تبصره ۴- پس از استقرار بستر اجرایی موضوع ماده ۱۶ مکرر قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان، معاملات دارایی‌های موضوع بندهای یک و دو این ماده که مرتبط با فعالیت‌های شغلی نیستند، صرفاً مشمول مالیات موضوع این فصل هستند و مشمول مالیات موضوع ماده ۹۳ این قانون نمی‌شوند.

چه تبصره‌های دیگری اصلاح شد؟

تبصره ۵ و ۶ ماده ۱۲ به شرح زیر اصلاح شد:

تبصره ۵- در صورت فروش دارایی‌های موضوع بندهای ۳ و ۴ این ماده توسط اشخاص غیرتجاری به اشخاص موضوع اجزای ۳ و ۴ بند " ث" ماده ۱۶ مکرر قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان، عایدی حاصل از انتقال دارایی‌های مذکور معاف از مالیات موضوع این فصل است. در صورت فروش دارایی‌های مذکور به سایر اشخاص، کل درآمد یا وجوه دریافتی حاصل از انتقال دارایی‌های فوق مشمول مالیات موضوع فصل ششم باب سوم این قانون می‌شوند.

تبصره ۶- اشخاص غیرتجاری بالای هجده سال که دارایی‌های موضوع بند ۳ این ماده را مستقیماً از اشخاص موضوع جز ۳ بند "ث" ماده ۱۶ مکرر قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان خریداری کرده‌اند می‌توانند دارایی‌ها را به سایر اشخاص غیرتجاری انتقال دهند.

ثبت این انتقال با درج شماره منحصر به فرد مالیاتی صورتحساب الکترونیکی خرید اولیه در حکم صدور صورتحساب الکترونیکی است و صورتحساب الکترونیکی مذکور با درج بلاعوض بودن یا درج مبلغ معامله فوق به‌صورت خودکار به کارپوشه غیرتجاری خریدار منتقل می‌شود. خریدار مکلف است ظرف ۳۰ روز از تاریخ درج صورتحساب الکترونیکی در کارپوشه غیرتجاری، نسبت به اعلام پذیرش یا عدم پذیرش این صورتحساب الکترونیکی اقدام کند. عدم اظهارنظر ظرف مدت مذکور به منزله عدم تأیید صورتحساب الکترونیکی مربوط است.

تبصره ۷ ماده ۱۲ به شرح زیر اصلاح شد:

تبصره ۷- عایدی سرمایه حاصل از انتقال اوراق بهادار یا کالای مورد معامله در بهابازار (بورس) ها و بازارهای خارج از بهابازار (بورس) از قبیل صندوق‌های کالایی، صندوق‌های املاک و مستغلات و گواهی سپرده سکه طلا، مشمول مالیات موضوع این فصل نیست.

تبصره ۸ ماده ۱۲ به شرح زیر اصلاح شد:

تبصره ۸- اخذ مالیات موضوع این ماده، مانع از اجرای سایر قوانین از قبیل قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیست. همچنین سازمان موظف است مجموع درآمدهای موضوع این فصل متعلق به هر شخص غیرتجاری را برای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارسال کند.

منبع: فارس

کد خبر 747146

دیگر خبرها

  • شاخص بازگشت درآمد به اصفهان ۴ تا ۸ درصد است/سهم ۶ هزار میلیاردی اصفهان از مولدسازی
  • سد شهید لشگری نهب آماده بهره برداری
  • اجرای سند توسعه اشتغال در ۵۰۰ روستای خراسان شمالی
  • معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد
  • تهیه پیش نویس سند عملیاتی تحقق شعار سال در خراسان شمالی
  • صدر اعظم آلمان خواستار تاسیس اتحادیه بانکی در اروپا شد
  • درخواست سبدگردانی برای چه افرادی مناسب است؟
  • تسهیل خدمات سرمایه‌گذاری از مسیر پنجره واحد الکترونیک در قشم| حجم صادرات و صادرات مجدد قشم به 505 میلیون دلار رسید
  • تأسیس شرکت پروژه راهکاری برای تحقق جهش تولید
  • هشدار؛ جان زمین در خراسان‌شمالی مکیده می‌شود