Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@08:20:16 GMT

34 شهرک کشاورزی در کشور فعالیت می کند

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۴۴۳۸۷

34 شهرک کشاورزی در کشور فعالیت می کند

خرم آباد - ایرنا - رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت شهرک‌های کشاورزی کشور گفت: 34 شهرک کشاورزی اکنون در سطح کشور وجود دارد که 2 مورد از آن در لرستان فعال می باشد.

به گزارش ایرنا علی اشرف منصوری روز پنجشنبه در دومین روز سفر خود به لرستان در جمع مدیران منابع طبیعی، جهادسازندگی، شرکت شهرکهای کشاورزی لرستان، اظهار داشت: در حال حاضر، امکان ایجاد شهرک های کشاورزی در سطح 3 هزار و 700 هکتار از اراضی استان لرستان وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد:رسالت اصلی شرکت شهرک های کشاورزی، توسعه کشت های متراکم، آبزی پروری و دامپروری است.
منصوری خاطرنشان کرد: لرستان به لحاظ داشتن شرایط آب و هوای مطلوب، توانسته است که به قطب تولید محصولات گلخانه ای و آبزی‌پروری تبدیل شود.
وی آب، تجارت و اقتصاد و اشتغال را سه مشکل اساسی کشور دانست و یادآورشد: تنها راه گریز برای حل این مشکلات ،ایجاد شهرک های گلخانه ای و توسعه آنهاست.
منصوری جلوگیری از هدر رفت آب و صرفه جویی در مصرف آن، ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی را از مزایای وجودی این شرکت بیان کرد.
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت شهرک‌های کشاورزی وجود منابع آبی، داشتن خاک غنی، وجود راه دسترسی را از جمله اقدامات مناسبی برای ایجاد این شهرک ها قلمداد کرد و گفت: اگر بخواهیم در تسریع این پروژه‌ها سرعت عمل بیشتری حاصل شود بایستی مسئولین استان بیشتر به ما کمک کنند.
وی با بیان اینکه چنانچه سرمایه گذاری متقاضی احداث گلخانه زیر پنج هکتار باشد، می‌تواند مجوز را از استان اخذ نماید بیان داشت: اگر طرحی به بهره برداری برسد می توان زمینه انتقال قطعی آن را صادر کرد.
غلامرضا بازدار رییس سازمان جهادکشاورزی لرستان نیز در این جلسه گفت: 3 هزار و 780 هکتار زمین مستعد در استان شناسایی شده که با تکمیل کارهای توسعه آن، می توان تحولی در بخش کشاورزی ایجاد کرد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان نیز در این جلسه اظهار داشت: 132 هکتار از اراضی ملی را در حوزه منابع طبیعی به شرکت شهرک های کشاورزی واگذار کرده ایم.
شیرزاد نجفی با بیان اینکه این اراضی در حوزه‌های شهرستان های دورود، ازنا ، واشیان و دلفان و واگذار شده است، خاطرنشان کرد: هرگونه همکاری و مساعدتی که در حیطه منابع طبیعی لازم باشد را دریغ نخواهیم کرد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان لرستان نیز در این جلسه با بیان اینکه طرح های کشاورزی می‌تواند در راستای ایجاد اشتغال موثر باشد، گفت: دغدغه تیم مدیریتی استان رفع بیکاری و بهبود وضعیت معیشتی مردم است.
علی هادی چگنی بیان کرد: کمبود آب و چاره اندیشی برای آن یک ضرورت است و برای گریز از این مشکل اساسی بایستی روش‌های نوین آبیاری و کشت گلخانه ای در دستور کار قرار گیرد.
وی با بیان اینکه بیشترین مصرف آب در حوزه کشاورزی است، خاطرنشان کرد : این طرح ها نه تنها در مصرف بهینه آب ، بلکه در بحث اشتغال و بازدهی محصول مورد تایید است.
شرکت شهرک های کشاورزی برای مهار خشکسالی و رفع بیکاری در کشور بعد از تکمیل زیرساخت‌ها ،از طریق فراخوان و بر اساس دستورالعمل اجرایی موضوع ماده 14 آیین نامه نحوه واگذاری مجتمع ها، شرکت شهرک های کشاورزی را به افراد واجد شرایط واگذار می کند.
این شرکت توسعه ایی کارهایی همچون مشارکت در ایجاد زیرساخت با متقاضیان مالک آب و زمین، صدور جواز تاسیس شهرک های کشاورزی برای متقاضیان واجد شرایط جهت بهره‌برداری و دریافت تسهیلات ارزان قیمت، افزایش شفافیت قوانین و مقررات، انجام مطالعات امکان سنجی احداث شهرک کشاورزی در اراضی واگذاری از طریق انعقاد تفاهم نامه ‌را پوشش می دهد.
9872/6060

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد شهرك كشاورزي لرستان كشاورزي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۴۴۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل

رحیم یوسفی با اشاره به صدور ۱۰۷ فقره مجوز بهره‌برداری برای تولیدات گلخانه‌ای در استان اردبیل گفت: هم اینک یک هزار و ۷۰۴ هکتار زمین در هفت شهرک فعال استان آماده واگذاری به سرمایه‌گذاران این بخش است.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای و کشت در محیط بسته را از اولویت‌های سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل عنوان کرد و افزود: در این راستا، پارسال بیش از ۱۰۰ هکتار به مجموع گلخانه‌های فعال استان اضافه شد.

او تولید سالانه هشت هزار و ۵۰۰ تن گوجه فرنگی، سه هزار و ۲۰۰ تن قارچ خوراکی، ۵.۴ میلیون شاخه گل و گیاهان زینتی، ۲۶۰ تن توت فرنگی و ۲۵ هزار تن انواع سبزی و صیفی را از جمله تولیدات مهم گلخانه‌ای استان اردبیل اعلام کرد.

یوسفی با اشاره به صادرات بخش زیادی از این محصولات به مقصد بازارهای خارجی گفت: پارسال در راستای حمایت از سرمایه‌گذاران کشاورزی بالغ بر یک هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال به تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران این بخش تسهیلات بانکی مورد نیاز پرداخت شد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل همچنین افزود: حمایت سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از سرمایه‌گذاران در شهرک‌های گلخانه‌ای ادامه دارد به طوری که زیرساخت‌های لازم از جمله آب، برق، گاز، تلفن و خدمات دیگر از جمله راه دسترسی در این شهرک‌ها تامین شده و سرمایه‌گذاران پس از اجرای سازه، می توانند از تسهیلات بانکی نیز بهره‌مند شوند.

او با بیان این که استان اردبیل استعداد بالایی در ایجاد واحدهای گلخانه‌ای و تولیدات باغی دارد، تصریح کرد: شهرک گلخانه‌ای مغان با وسعت ۱۶۰۰ هکتار ظرفیت بزرگ تولید محصولات گلخانه‌ای محل مناسبی برای سرمایه‌گذاری در استان و کشور محسوب می‌شود.

یوسفی گفت: ۱۷۵ هکتار از این شهرک به زیر کشت و تولید محصولات رفته و هم‌اکنون بالغ بر یک هزار و ۷۰۰ نفر در این واحدها مشغول به کار بوده و در حال استحصال ارقامی مانند فلفل دلمه‌ای، خیار، گوجه فرنگی، بادمجان، گل رز، گلهای زینتی و حتی موز هستند.

او اظهار کرد: عملیات ایجاد مجتمع گلخانه‌ای در ۴۰۰ هکتار از این شهرک نیز هم اینک با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد به بالا در حال تکمیل است که امسال با مرحله تولید محصول می رسد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل افزود: با پایان و اتمام این واحدهای در دست احداث، ظرفیت اشتغال در شهرک گلخانه‌ای مغان از ۱۷۰۰ نفر کنونی به ۲ برابر افزایش خواهد یافت.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • هشدار تشدید فعالیت سامانه بارشی؛ احتمال خسارت به محصولات کشاورزی
  • توقف فعالیت ۲۸ واحد صنعتی متخلف در شهرک صنعتی اشتهارد
  • ۹۰ درصد استارت‌آپ‌ها محکوم به شکستند/عدم بازارسنجی علمی فعالیت‌های جدید و نو
  • آغاز بارش های شدید و سیلابی در بیشتر مناطق کشور
  • حضور ۱۰ شرکت تولیدی کشاورزی مازندران در نمایشگاه اکسپو
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • شهرک تخصصی گوهرسنگ در خراسان جنوبی ایجاد می‌شود
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان