Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز توسعه نوغانداری کشور بابیان این‌که مقرر شده که امسال قیمت خرید تضمینی افزایش یابد٬ گفت: این رشد ۱۱۰ درصدی عامل ایجاد انگیزه برای پرورش کرم ابریشم در میان مردم شد.

به گزارش ایسنا، «علی‌اصغر داداش‌پور» با تأکید به این‌که رشد درخت توت در هر منطقه آب هوایی که تنها غذای کرم ابریشم است می‌تواند باعث پرورش کرم ابریشم شود، گفت: با توجه به شرایط کشاورزی کشور و وجود مناطق نوغان‌خیز می‌توان با رویکرد کشاورزی کوچک‌مقیاس، نوغان‌داری همراه با سایر مشاغل باعث ایجاد شرایط درآمدی و اشتغال روستایی و عشایری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که نوغان‌داری همیشه منشأ اشتغال، درآمد و بهبود معیشت در مناطق روستایی،عشایری و حتی مناطق شهری شده است، افزود: در سال‌های اخیر با برنامه‌های حمایتی دولت و تلاش دوباره نوغانداران، احیا و توسعه این صنعت در حال رونق دوباره است.

وی با تأکید بر این‌که باید به نوغانداری نه از دریچه رقابت‌پذیری با سایر مشاغل بلکه به‌عنوان شغل جانبی و مکمل در کنار سایر مشاغل نگاه شود، تصریح کرد: کم‌هزینه بودن، نیاز به سرمایه کم و درآمد همراه باارزش افزوده زیاد هم‌چنین بازار در بخش غیردولتی مهم‌ترین مزایا اقبال مردم از نوغانداری است.

رئیس مرکز توسعه نوغانداری کشور بابیان این‌که توجه به سیاست‌گذاری قیمت نخستین سیاست حمایتی دولت در امر نوغانداری است٬ خاطر نشان کرد: این امر در جهت تشویق مردم برای گرایش به این صنعت و برگرداندن اعتماد از دست‌رفته ناشی از اقدامات سال‌های گذشته است.

وی هم‌چنین با اشاره به واردات نخ ابریشم ٬تصریح کرد: با دریافت مجوز افزایش تعرفه واردات نخ ابریشم امسال تعرفه واردات نخ ابریشم از ۱۵ به ۲۶ درصد افزایش‌ یافته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام توت کرم ابریشم منطقه گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۴۴۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت

به گزارش خبرنگار مهر، «محمدعلی نیکبخت» وزیر جهاد کشاورزی، امروز در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به رصد این وزارتخانه روی محصولات اظهار کرد: برنامه تولید و تنظیم را بررسی می‌کنیم و بر اساس پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، اگر مازاد بر نیاز داشته باشیم، بدون هیچ‌گونه محدودیت، صادرات محصولات کشاورزی را در دستور کار خود قرار می‌دهیم.

وی با اشاره به خرید تضمینی محصولات کشاورزی اظهار کرد: تمام تلاش ما این است که محصولات کشاورزی را با صنعت، بازرگانی و تجارت گره بزنیم؛ این موضوع در سال ۱۴۰۲ در دستور این وزارتخانه بود و امسال هم با جدیت دنبال می‌شود.

نیکبخت اضافه کرد: با توجه به تجربه‌ای که در سال ۱۴۰۲ به دست آوردیم، در آینده با حداقل خطا این پروژه را اجرا خواهیم کرد؛ صنایع غذایی هم به عنوان بخشی از زنجیره تولید که مسوولیت فرآوری خام محصولات کشاورزی را برعهده دارد، مورد توجه ما است و باید در خدمت تولیدکننده باشد.

وزیر جهاد کشاورزی در ادامه گفت: با هماهنگی با صاحبان صنایع، به دنبال آن هستیم که آن‌ها به سمتی حرکت کنند که محصولات مازاد کشاورزان را خریداری کنند.

نیکبخت گفت: در مورد برخی محصولات کشاورزی از جمله برنج، چای و دانه‌های روغنی، سیاست ما این است که تا می‌توانیم دولت به عنوان خرید تضمینی، ورود پیدا نکند تا بازرگان‌هایی که کار واردات این محصولات را انجام می‌دهند یا کارخانجاتی که محصولات در این حوزه تولید می‌کنند، محصولات کشاورزان را خریداری و فرآوری کنند.

کد خبر 6094180

دیگر خبرها

  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • خرید تضمینی ۶۰ هزار تن گندم از کشاورزان فارس
  • خرید تضمینی گندم در فارس به ۶۰ هزار تن رسید
  • توزیع تخم نوغان یارانه‌ای بین پرورش دهندگان کرم ابریشم
  • برداشت گندم از مزارع کرمانشاه آغاز شد
  • بیش از ۷۷۰ هزار تن گندم در خوزستان خریداری شد
  • خرید بیش از ۷۷۰ هزار تن گندم در خوزستان+فیلم
  • خرید تضمینی گندم ۳۰ درصد افزایش یافت
  • سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود
  • ضرورت خرید تضمینی ۲ میلیون راس دام مازاد از دامداران