Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-25@23:57:56 GMT

آیا روسیه رفیق نیمه راه می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۴۴۹۵۴

اوپک و روسیه کمتر از یک ماه دیگر برای مذاکره درباره پیشرفت توافق نفتی خود و اقداماتی که باید در مراحل بعد انجام دهند، دیدار می کنند.

به گزارش ایسنا، همه کشورهایی که در پیمان کاهش تولید نفت مشارکت کرده اند، همچنان تا پایان امسال نسبت به اجرای آن متعهد هستند.

اما روسیه در ماههای مارس و آوریل بالاتر از سهمیه توافق شده با اوپک نفت تولید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الکساندر نواک، وزیر انرژی روسیه اظهار کرده که این کشور ممکن است پس از دیدار ژوئن، شاهد کاهش کمتر تولید باشد. اما تحریمهای آمریکا علیه نفت ایران قطعا فضایی را برای صادرات بیشتر از سوی سایر تولیدکنندگان فراهم خواهد کرد و به این ترتیب، روسیه ممکن است سایر شرکای خود در توافق نفتی را غافلگیر کند.

تحلیلگران گروه مالی سیتی برآورد کرده اند که روسیه ۴۰۸ هزار بشکه در روز ظرفیت تولید غیرفعال دارد که معادل چهار درصد از کل تولید این کشور است که به ۱۱.۳ میلیون بشکه در روز بالغ می شود. با این حال این میزان بسیار کمتر از ظرفیت تولید شناور عربستان است که به ۲.۱۲ میلیون بشکه در روز می رسد اما به عنوان بخشی از کل ظرفیت تولید، قابل توجه محسوب می شود.

برخی از غولهای نفتی روسیه مدتها قبل روشن ساخته اند که اهداف تولید جاه طلبانه ای برای آینده دارند که توافق کاهش تولید اوپک آنها را محدود کرده است. با وجود این محدودیت، برخی از آنها تولیدشان را توسعه داده لند از جمله "گازپروم نفت" که سال گذشته ۴.۱ درصد تولید بیشتری نسبت به سال ۲۰۱۶ داشت. این افزایش بدنبال راه اندازی میادین جدید در قطب شمال و سرمایه گذاریهای این شرکت در عراق حاصل شد.

روس‌نفت سال گذشته با وجود کاهش تولید، ۷.۶ درصد نفت بیشتری تولید کرد. این شرکت برای سه ماهه نخست امسال کاهش ۱.۲ درصدی تولید را گزارش کرد اما اعلام کرد ظرفت مدت دو ماه می تواند به سطح تولید پس از آغاز توافق نفتی با اوپک بازگردد.

اکنون اظهارات اخیر مقامات روس‌نفت ممکن است یک اظهارنظر عادی محسوب شود یا می تواند نشان دهد که هر دو شرکت روس‌نفت و "گازپروم نفت" به همراه سایر شرکتهایی که از توافق کاهش تولید تبعیت کرده اند، مشتاق هستند که تولیدشان را گسترش دهند.

به عنوان نمونه "گازپروم نفت" طرح تولید بسیار جاه طلبانه ای برای دوره منتهی به سال ۲۰۲۰ دارد و قصد دارد تولید سالانه اش تا سال ۲۰۲۰ به ۱۰۰ میلیون تن برسد. این شرکت به دلیل توافق نفتی اوپک، اکنون هدف مذکور را یک یا دو سال به تعویق خواهد انداخت.

در این بین، روس‌نفت چاههای جدیدی را در ویتنام و سیبری غربی حفاری می‌کند. لوک اویل فعالیتش در خلیج مکزیک و عراق را توسعه می دهد. "گازپروم نفت" تولیدش را در سه میدان قطب شمال افزایش داده است. در واقع شرکتهای نفتی بزرگ روسیه تولیدشان را افزایش داده اند و اجازه داده اند فرسودگی طبیعی میدانها عهده دار کاهش تولید شود. اما اکنون آنها روشن کرده اند که دیگر تولید فعلی خود را محدود نخواهند کرد یا پروژه های جدید را برای مدت طولانیتر متوقف نمی‌کنند.

الکساندر نواک در آوریل گفت: توافق نفتی با اوپک تا پایان امسال ادامه خواهد داشت و در ژوئن می توانیم درباره کوچک شدن سهمیه کاهش تولیدمان گفت و گو کنیم. اکنون که برنت در نزدیک مرز ۸۰ دلار در هر بشکه قرار دارد و احتمال صعود بیشتر قیمتها قوی است، مذاکرات درباره سهمیه کاهش تولید ضروری به نظر می‌رسد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: روسیه ایران نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۴۴۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویر نادر رنگی از اوج قدرت آلمان نازی / ماشین‌های خودران در نیم قرن پیش / زنجیره اتفاقات پس از ترور رفیق حریری / تماشای زیبایی‌های جهان از آسمان با کیفیت 4K

بسته ویدیویی «تابناک» مجموعه‌ای از ویدیوها پیرامون رویدادهای سیاسی عمدتاً متکی بر گزارش‌ها و تحلیل‌ها و ویدیویی‌هایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست داده‌اید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر می‌توان فرا گرفت.

 


تصاویر نادر رنگی از اوج قدرت آلمان نازی

پیش از آنکه آلمان تحت پیشوایی هیتلر، جنگ جهانی دوم را آغاز کند، دوره شکوفایی و قدرتی داشت که تصاویر این ویدیو نشانی از آن دوران است. در بخشی از این ویدیو، مراسم اهدای پرچم طلایی به کارخانه هواپیماسازی سیبل فلوگزگورک در هاله را خواهید دید. در دوره ناسیونال سوسیالیسم (نازیسم) به آن دسته از واحد‌های عملیاتی جبهه کارگری آلمان (ده آ اف) که بیش از ۲۰۰ عضو داشتند پرچم رسمی داده می‌شد. این پرچم‌ها پیش‌زمینه سرخی داشتند که در مرکز آن سمبل دا آ اف قرار داشت. (یک چرخ‌دنده سیاه با ۱۴ دندانه که درون آن یک صلیب شکسته بود) از ابتدا هم بسته به نوع واحد این پرچم‌ها، اندکی با یکدیگر تفاوت داشتند، اما در سال ۱۹۳۶ هیتلر برای افزایش بهره‌وری بنگاه‌های اقتصادی، نام ناسیونال سوسیالیسم الگو را معرفی کرد. این عنوان به شرکت‌هایی داده می‌شد که توانسته باشند، به بهترین شکل سبک زندگی نازی که رژیم هیتلر پروپگاندای آن را تعریف کرده بود پیاده کنند. اضافه بر این، عنوان در اول می ‌هر سال این واحد، این امتیاز را پیدا می‌کرد که به عنوان یک شرکت الگو، پرچم طلایی دا آ اف را داشته باشد که یک پرچم خاص به شمار می‌رفت. این پرچم تنها یک سال به آن شرکت داده و در سال بعد شرکت الگو دوباره انتخاب می‌شد.

 


ماشین‌های خودران در نیم قرن پیش

ماشین‌های خودران شاید رویایی است که به اندازه خود وسایل نقلیه عمر داشته باشند. این تصاویری است از یک ماشین خودران که در سال ۱۹۷۱ تهیه شده و نشان می‌دهد که یک خودرو مسیری را بدون راننده و با کمک امواج الکترونیکی و واحد دریافت‌کننده‌ای که در جلو آن نصب شده طی می‌کند. این اولین نمونه از ماشین خودران را که شاید اولین گام در مسیر رسیدن به تکنولوژی‌های پیشرفته امروزی باشد در ویدیو تابناک ببینید.

 

 

زنجیره اتفاقات پس از ترور رفیق حریری

رفیق بهاءالدین حریری (ابو بهاء) مشهور به رفیق حریری، سیاست‌مدار، نخست‌وزیر و فعال اقتصادی لبنانی _ سعودی بود. وی طی دو دوره بین سال‌های ۱۹۹۲ تا ۱۹۹۸ و از ۲۰۰۰ تا استعفایش در ۲۰ اکتبر ۲۰۰۴ نخست‌وزیر لبنان بود. او رهبری پنج کابینه در دولت لبنان را طی دوران مسئولیتش برعهده داشت. در ۱۴ فوریه ۲۰۰۵ بر اثر انفجار بر سر راه کاروان موتوری‌اش در بیروت به قتل رسید. حزب‌الله با استناد به تصاویر ویدئویی از تحرکات هوایی اسراییل بر فراز بیروت در مسیر حرکت رفیق حریری و نیز حضور «غسان الجد» یک روز قبل از ترور در محل جنایت، تاکنون اسرائیل را مسئول این ترور می‌داند، اما در ادامه اسنادی منتشر شد که از نقش عربستان در این ترور حکایت داشت. حریری خواستار خروج سوریه از خاک لبنان بود و همین باعث شد سوریه نیز در معرض اتهام قرار بگیرد و پس از ترور رفیق حریری، ارتش سوریه تحت فشار افکارعمومی، خاک لبنان را پس از سه دهه ترک کرد. پس از این اتفاق، اسرائیل به لبنان حمله کرد که جنگ ۳۳ روزه رقم خورد. زنجیره این اتفاقات را در تابناک می‌بینید.

 

 

قطارهای شهری را چگونه می‌شویند؟!

آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که قطار‌های شهری و ترن‌های مترو چگونه تمیز می‌شوند؟ در این ویدیو چگونگی شست و شوی آنها را می‌بینید.

 

 

تماشای زیبایی‌های جهان از آسمان با کیفیت 4K

وقتی جهان را از بالا نگاه کنید، این کره خاکی را از زاویه‌ای دیگر تماشا می‌کنید که می‌تواند شگفتی تازه‌ای در مواجهه با شکوه هستی برای هر تماشاگری رقم بزند. برش‌هایی از گوشه گوشه زمین را با کیفیت 4K در تابناک می‌بینید.

دیگر خبرها

  • خودرو جایزه کم مصرفان برق/ توافق نفتی آمریکا و چین
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید
  • تصاویر نادر رنگی از اوج قدرت آلمان نازی / ماشین‌های خودران در نیم قرن پیش / زنجیره اتفاقات پس از ترور رفیق حریری / تماشای زیبایی‌های جهان از آسمان با کیفیت 4K
  • (ویدئو) حمله پهپادهای اوکراینی به تاسیسات نفتی روسیه
  • صادرات خودرو به اوراسیا کلید می‌خورد
  • ازسرگیری صادرات نفت کردستان
  • قهر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی سبزوار به ضرر بردسکن است
  • فیلم| حملۀ اوکراین به تأسیسات نفتی روسیه
  • درخواست اوپک از عراق برای ازسرگیری صادرات نفت اقلیم کردستان
  • آمریکا و اوکراین مذاکره درباره توافق همکاری امنیتی را آغاز کردند