Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-20@03:57:56 GMT

سنگاپور سومین اقتصاد رقابتی جهان را داراست

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۴۵۱۹۳

سنگاپور سومین اقتصاد رقابتی جهان را داراست

به گزارش جهان نيوز، مرکز تحقیقات جهانی آی ام دی که در سوئیس مستقر است با انتشارگزارش سالانه ای در مورد وضعیت رقابت پذیری اقتصاد کشورهای مختلف جهان درسال 2018 در ماه جاری میلادی ، افزود: اقتصاد آمریکا در این رتبه بندی جایگاه نخست را کسب کرده است.

طبق این گزارش کشورهای جنوب شرق آسیا دراین رتبه بندی جایگاه مناسبی را کسب کردند و دولت - شهر سنگاپور در میان 10 کشور عضو اتحادیه جنوب شرق آسیا آسه آن به دلیل مدیریت اجرایی قوی اقتصادی و استفاده از برنامه های اقتصادی بلندمدت و کارآمد که دولت به طور مستمر آن را مورد پیگیری قرار می دهد، رتبه نخست را کسب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سنگاپور با حدود 6 میلیون نفر جمعیت اعلام کرد که در سال جاری میلادی رشد تولید ناخالص داخلی 2.5 تا 3.5 درصدی را برآورد کرده است.
10 عضو اتحادیه «آ.سه.آن» را کشورهای اندونزی، مالزی، فیلیپین، ویتنام، کامبوج، برونئی، لائوس، تایلند، سنگاپور و میانمار تشکیل می‌دهند.

طبق این گزارش، تایلند 30 امین کشور جهان از نظر اقتصاد رقابتی محسوب شده که نسبت به سال گذشته در سه رتبه پایین تر قرار گرفته است.
فیلیپن نیز با 9 رتبه افت نسب به سال 2017 جایگاه 50 امین اقتصاد رقابتی جهان را در میان 63 کشور جهان در سال جاری میلادی کسب کرده است.
آرتورو بریس مدیر مرکز رقابت جهانی آی ام دی گفت عملکرد کشورهای با اقتصاد رقابتی بالا در زمینه های مختلف متفاوت بوده است به عنوان مثال برخی از کشورها در بخش های ویژه ای از اقتصاد مانند زیر ساخت های اقتصادی و برخی دیگر از طریق بازده بسیار بالای دولتی از توانمندی رقابتی بالایی برخوردار هستند.

به گفته وی در مورد سنگاپور بهره وری و توانمندی دولت در حد بسیار بالایی قرار دارد.
طبق این گزارش مالزی 22 امین و تایلند از دیگر کشورهای جنوب شرق آسیا نیز 30 امین و اندونزی 43 امین اقتصاد رقابتی جهان را به خود اختصاص دادند.

مالزی دراین رتبه بندی نسبت به سال گذشته دو پله جایگاه خود را از طریق رونق قوی اقتصادی و عملکرد گسترده در تجارت جهانی ارتقا داده است.
تایلند و اندونزی برعکس به ترتیب نسبت به سال گذشته سه و یک رتبه در جایگاه جهانی خود افت داشتند.
بدتر شدن کسری بودجه، نبود ثبات نرخ ارز، بیکاری بلند مدت، بیکاری جوانان و تصمیمات متغیراقتصادی دولت از جمله عوامل این کاهش رکورد در کشورها اعلام شده است.

طبق این گزارش ، افزایش تعداد برنامه های کاربردی اقتصادی و ثبت اختراعات و نوآوری ها ، گسترش هزینه های تحقیق و توسعه توسط بخش های تجاری و عمومی ، افزایش تعداد پژوهشگران برای تحقیق و توسعه اقتصادی،رشد اقتصادی، کاهش بدهی های دولتی و افزایش بهره وری کسب و کار از جمله شاخص های مثبت برای ارزشیابی وضعیت اقتصادهای جهان از نظر شاخص رقابت پذیری در سال جاری بوده است.

براساس گزارش مرکز تحقیقات جهانی آی ام دی برخی از قدرت های آسیایی از جمله چین 13 امین ، ژاپن 25 امین، کره جنوبی 27 امین ، هند 44 امین ، تایوان 17 امین، جایگاه را در اقتصاد جهان با توانمندی های رقابت پذیری به خود اختصاص دادند.

طبق این گزارش در خاورمیانه نیز به رغم تنش های سیاسی موجود اکثر کشورها در این رتبه بندی از جایگاه بهتری نسبت به گذشته برخوردار بودند.

منبع:خبر فوری

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۴۵۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران در جایگاه بیست و پنجم طولانی‌ترین ساعات کاری در جهان (اینفوگرافی)

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • جنگ غزه و حملات ایران جایگاه اقتصادی اسرائیل را کاهش داده است
  • حضور ۹۰ بازیکن و مربی در سومین مرحله جشنواره مینی بسکتبال کشور
  • گزارش زنده: پیکان 0 - 0 هوادار
  • «امین انصاری» دبیر شورای راهبردی اقوام، مذاهب و ادیان شد
  • فوری/معاون محمود احمدی نژاد درگذشت +جزئیات
  • لشکر تک نفره اسماعیل‌نژاد و یک درخشش دیگر
  • اجرای طرح «کاسبان امین» و «ناظران افتخاری»برای کنترل قیمت‌ها درقم
  • ایران در جایگاه بیست و پنجم طولانی‌ترین ساعات کاری در جهان
  • مودی چگونه هند را از تله فقر نجات داد؟ | تبدیل هند به پنجمین قدرت اقتصادی جهان
  • ایران در جایگاه بیست و پنجم طولانی‌ترین ساعات کاری در جهان (اینفوگرافی)