Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-07@03:01:15 GMT

تصدی‌گری، آفت جان بخش معدن شده است

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۴۶۴۲۴

تصدی‌گری، آفت جان بخش معدن شده است

به گزارش جهان نيوز، فرزانه معصومی افزود: عدم شفافیت در قانون موجب شده تا تفاسیر مختلفی بوجود بیاید و در نتیجه هر کارشناس ساده می‌تواند یک تفسیر جداگانه از قانون ارائه دهد.
  معصومی اضافه کرد: این موضوع به معنای ایجاد مشکل اساسی برای بخش خصوصی واقعی شده است و ضرورت حمایت از بخش خصوصی امروز از همه زمان‌ها پررنگ تر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 معدن کار نمونه کشور و عضو انجمن سنگ‌آهن ایران، یادآور شد: ما به عنوان اعضای NGOهای خصوصی در هر جا که منافع بخش خصوصی با دولت اصطکاک پیدا کند، باید ورود کرده و از منافع بخش خصوصی دفاع کنیم.

وی با اشاره به عملکرد منفی برخی از مدیران انجمن‌های خصوصی معدنی تصریح کرد: متاسفانه اکنون شاهدیم که برخی از مدیران بخش خصوصی هم در کنار دولت نشسته و گرفتار بیماری تصدی‌گری شده‌اند.

معصومی تأکید کرد: در صورتی که NGOهای معدنی وظیفه خود را فراموش کرده و در کنار اعضایشان نباشند، بخش خصوصی معدن ضربه خورده و دچار مشکلات جبران‌ناپذیری خواهد شد.
وی بیان کرد: اکنون شرایطی در انجمن‌های معدنی بوجود آمده که اگر همراه خواسته‌های مدیران و مقامات دولتی نباشیم، یا باید انجمن را ترک کرده و یا به عنوان عضو خنثی حضور داشته باشیم.

معدن‌کار نمونه کشور و عضو انجمن سنگ‌ آهن ایران با بیان اینکه تنها بخشی که راه توسعه خود را توانسته پیدا کند، بخش معدن است، گفت: ما کشوری هستیم که دارای منابع معدنی بالایی بوده و سرمایه‌گذاری‌های خوبی هم در این حوزه انجام شده است.

وی ادامه داد: مشکل اصلی آنجاست که ما معنی توسعه پایدار را نفهمیده‌ایم یعنی ارزش کالا را به معنای واقعی بدست آوریم و آن را طوری سرمایه‌گذاری کنیم که ارزش واقعی و طولانی مدت داشته باشد.
معصومی تصریح کرد: کشورهای پیشرفته مزیت‌های تولیدی خود را شناخته و آن را پرورش داده‌اند تا به توسعه پایدار دست یابند.
معدن‌کار نمونه کشور و عضو انجمن سنگ‌آهن ایران اضافه کرد: از آنجایی که کشورهایی همچون کشور ما هدف درستی ندارند پول‌های کسب کرده از درآمدها راهدر می دهیم.

وی تصریح کرد: اگر ما سنگ‌آهن تولید کنیم مزیت بهتر و بیشتری نسبت به تولید فولاد در ایران دارد، زیرا با توجه به بحران بی‌آبی و خشکسالی رسیدن به تولید ۵۵ میلیون تن فولاد می‌تواند نگران کننده باشد.

معدن‌کار نمونه کشور و عضو انجمن سنگ‌آهن ایران، ادامه داد: اگر حتی بتوانیم به تولید ۵۵ میلیون تن فولاد در افق ۱۴۰۴ دست یابیم باید دید که آیا کیفیت فولاد ما قابل مقایسه با تولیدات کشوری همچون چین است و آیا می‌توانیم فولاد خود را به راحتی صادر کنیم.
وی با اشاره به ضرورت توجه به توسعه پایدار در کشور افزود: در صورتی که اهداف روشنی در کشور تبیین شده و نقشه اقتصادی مشخص باشد، تمام فعالیت‌های اقتصادی هدفمند شده و حوزه‌های مختلف از سردرگمی در می‌آیند.

معصومی با اشاره به تعدیل نزدیک به هزار نفر از نیروی‌های کار شرکتش در چند سال گذشته تصریح کرد: تمام تلاش خود را کردم تا بتوانم از بروکراسی و موانع اداری عبور کرده و در نتیجه در سال جاری ۵۰۰ نفر از نیروهای تعدیل شده را به سر کارشان بازگرداندیم.
معدن‌کار نمونه کشور و عضو انجمن سنگ‌آهن ایران گفت: برای حمایت از کالای ایرانی باید بحث برندینگ را فعال کنیم تا مردم بجای خرید پوشاک از ترکیه، منسوجات داخلی را بخرند.

وی یادآور شد: اگر تصدی‌گری نابود شود دولت هم برنامه‌ریزی و استراتژی شفاف‌تری برای اداره کشور اداره خواهد داد.
 
منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۴۶۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست

به گزارش خبرگزاری مهر، همایون سامه یح، با بیان اینکه بی‌توجهی به مشکلات پرستاران سلامت کشور را به مخاطره می‌اندازد، گفت: طی چهار سال گذشته کمیسیون بهداشت و درمان مجلس چندین مرتبه جلسات مختلفی با مسئولان مربوطه در خصوص وضعیت معیشت پرستاران و مهاجرت آنها برگزار کرد تا بتواند این مسئله را ریشه‌ای پیگیری کند.

نماینده مردم کلیمیان در مجلس یازدهم با انتقاد از تورم حاکم در جامعه، ادامه داد: امروز تنها پرستاران و کادر درمانی گلایه مند وضعیت نامناسب حقوقی خود نیستند، شرایط اقتصادی به گونه‌ای است که کارمندان، کارگران و سایر گروه‌های شغلی دیگر از کوچک شدن سفره‌های خود ناراضی هستند، امیدواریم تیم اقتصادی دولت اقدامی عاجلی برای حل مشکلات اقتصادی کشور داشته باشند تا حقوق دریافتی عموم جامعه کفاف مخارج زندگی آنها را بدهد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار داشت: زمانی که حقوق کارمند یا کارگری ۱۰ میلیون تومان است و از این مبلغ حدود ۹ میلیون آن برای اجاره بهای منزل استیجاری پرداخت می‌کند، چاره‌ای جز انتخاب شغل دوم و سوم و حتی تخلف را ندارد، همه این گزینه‌ها منجر به ایجاد مشکلات متعدد در طولانی مدت خواهد شد.

وی با بیان اینکه در چند سال اخیر حقوق‌ها متناسب با تورم جامعه نبوده و همین مسئله مشکلات متعددی را در کشور ایجاد کرده است، یادآور شد: با تمام هشدارهایی که در خصوص عدم تناسب حقوق و تورم در جامعه شاهد هستیم امیدواریم دولت و مسئولان اقتصادی راهکار متناسبی برای این مهم داشته باشند.

نجف آبادی با ابزار امیدواری برای برداشته شدن تحریم‌ها خارجی بر علیه ملت ایران که معیشت آنان را تحت تأثیر قرار داده، گفت: بهترین راهکار کاهش مشکلات معیشتی گروه‌های مختلف شغلی افزایش درآمد، رشد صادرات، ورود ارز و رشد نقدینگی است که می‌تواند بسیاری از مسائل و مشکلات عنوان شده را هم پوشانی کند.

نماینده مجلس یازدهم تاکید کرد: بر اساس نیاز کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای اروپایی به خدمات بهداشتی و درمانی به خصوص پرستاری، منجر به مهاجرت و یا پذیرش پرستاران ما می‌شود که آنان با مهاجرت می‌توانند امکانات و درآمد بسیار بهتری برای خود رقم بزنند.

وی در خصوص تحلیل کمبود پرستار با توجه به روند فعلی در کشور، گفت: در واقع ما چندین مرتبه به سازمان نظام پرستاری مراجعه کرده و در مورد کمبود پرستار نسبت نیاز کشور و سوءاستفاده از پرستاران در بخش خصوصی به دلیل پایین بودن حقوق آنها تذکر داده‌ایم؛ امروز کادر درمان در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند.

این نماینده مجلس با انتقاد از افزایش پرستاران بیکار در جامعه، یادآور شد: متأسفانه دولت با مشکل تأمین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوءاستفاده می‌شود.

وی با تاکید بر نبود بودجه برای افزایش حقوق پرستاران، اظهار داشت: دولت، مجلس و نظام پرستاری بر این عقیده هستند که باید حقوق پرستاران افزایش یابد اما زمانی که توان دولت در این حد است چه انتظاری می‌توان داشت.

نجف آبادی در پایان با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی در کشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می‌زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادر درمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

کد خبر 6096101 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری با عمر کمتر از پنج سال صادر شد
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد
  • معادن کلید مهم توسعه کردستان/جاده‌های معادن موجب نارضایتی مردم
  • بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست