Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-25@23:44:53 GMT

سود ۱۳ میلیارد تومانی یک فرد در یک ماه

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۴۷۴۵۰

سود ۱۳ میلیارد تومانی یک فرد در یک ماه

نوسانات نرخ ارز و همچنین سکه و طلا باعث شد تا عده ای از این آب گل آلود ماهی های بزرگی صید کنند. در برخی موارد محاسبات نشان می دهد، فردی در یک ماه توانسته است سود کلان 13 میلیارد تومانی به جیب بزند که هیچ کار تولیدی این میزان سود را در یک ماه به جیب هیچ تولیدکننده ای سرازیر نخواهد کرد.

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، نابسامانی و نوسانات بازار ارز، سکه و طلا باعث شد تا عده ای از این موضوع سودهای کلانی را به جیب بزنند که هیچ کار تولیدی قادر به سرازیر کردن این میزان سود کلان در مدت کوتاه به جیب این افراد نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه به ماجرایی خواهیم پرداخت که فردی در مدت یک ماه و با راهکارهایی که بانک مرکزی پیش روی او قرار داد توانست سود 13 میلیارد تومانی نصیب خود کند.

در سال گذشته بود که نابسامانی ها و نوسانات شدید بازارهای ارز، سکه و طلا آغاز شد و دامنه این نوسانات و نابسامانی ها به سال 97 نیز کشیده شد. ماجرا تا آنجا پیش رفت که بانک مرکزی جهت کنترل اوضاع راهکارهایی پیشنهاد نمود. یکی از این راهکارها، پیش فروش سکه با سررسیدهای مختلف بود؛ بنابراین، از 18 فروردین ماه 97 پیش فروش سکه با سررسید یک ماهه یک میلیون 590 هزار تومان، سه ماهه یک میلیون و 540 هزار تومان، شش ماهه یک میلیون و 475 هزار تومان، 9 ماهه یک میلیون و 410 هزار تومان، 12 ماهه یک میلیون و 350 هزار تومان، 18 ماهه یک میلیون و 245 هزار تومان و دو ساله یک میلیون و 160 هزار تومان اعلام شد.

در سوم اردیبهشت 1397 بود که اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور در مراسم رونمایی از سامانه الکترونیکی نیما در بانک مرکزی اعلام کرد، همه افرادی که سکه خرید کرده اند تا دوم اردیبهشت 1397، 65 هزار تن بوده اند که چند میلیون سکه خریده اند که البته برخی از آن ها حتی 26 هزار سکه خرید کرده اند، بنابراین تعداد آن ها محدود است و افراد نمی توانند کاری کنند که اقتصاد ایران به هم بریزد!

فردی که به گفته معاون اول رئیس جمهور توانست با راهکارهای بانک مرکزی 26 هزار سکه خریداری کند، اگر این سکه ها را با سررسید یک ماهه و به قیمت یک میلیون 590 هزار تومان خریداری کرده باشد، توانسته است ظرف مدت یک ماه 13 میلیارد تومان سود به جیب بزند؛ چرا که در زمان تحویل این سکه ها، قیمت هر سکه تمام بهار آزادی در بازار آزاد تا دو میلیون و ۱۰۰ هزار تومان به فروش می رسید و این یعنی اختلاف قیمت 500 هزار تومانی سکه ها با سررسید یک ماهه با قیمت سکه در بازار آزاد.

حالا پرسش این است که واقعا کدام کار تولیدی با آن همه موانع موجود بر سر راهش، می توانست چنین سودی را به جیب تولیدکننده سرازیر کند؟ قطعاً شما هم به این پاسخ خواهید رسید که هیچ کار تولیدی این میزان سود نخواهد داشت. اما راهکار چیست؟

راهکار این است که به گفته رحیم زارع، سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس به این گونه درآمدهایی که بادآورده نصیب افراد می شود، به مانند هر کجای دیگر دنیا 70 تا 80 درصد مالیات بسته شود؛ اما متأسفانه در کشور ما این یک خلأ قانونی است که باید اصلاح شود.

منبع: تابناک

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۴۷۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت نقره و فلزات گران‌بها امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳

نقره جزو فلزات گرانبها و صنعتی در جهان محسوب می‌شود کاربرد صنعتی این فلز از تمام فلزات دیگر بیشتر است دلیل اصلی صنعتی شدن نقره ویژگی رسانایی بالای آن است. گفتنی است بیشترین تقاضا و خرید برای نقره از طرف صنایع مهم مانند صنایع مرتبط با پنل‌های خورشیدی، پزشکی، سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی و… انجام می‌گیرد.

تفاوت قیمت نقره ۹۹۹ با ۹۲۵

به طور کلی آلیاژ نقره ۹۲۵ به این معنا است که ۹۲٫۵ درصد آن فلز خالص و ۷٫۵ درصد مابقی آن فلزات دیگر می‌باشد، این ناخالصی برای استحکام و جلوگیری از باقی ماندن لکه بر روی نقره جات بکار می‌رود. ۷٫۵ درصد ناخالص را فلزاتی مانند مس، ژرمانیوم، روی، پلاتین، سیلیکون و بور تشکیل می‌دهند.

قیمت اونس نقره

قیمت لحظه‌ای: ۲۷.۳۴۶۵ دلار

بیشترین: ۲۷.۴۸۵۵ دلار

کمترین: ۲۷.۱۶۰۵ دلار

تغییر روزانه: ۰.۰۹۴ دلار

تغییر هفتگی: ۳.۲۸ درصد کاهش

تغییر ماهانه: ۱۰.۸۶ درصد کاهش

تغییر سه ماهه: ۱۹.۵۱ درصد کاهش

تغییر شش ماهه: ۱۹.۶۸ درصد کاهش

تغییر یکساله: ۱۰.۲۶ درصد کاهش

قیمت اونس پلاتین

قیمت لحظه‌ای: ۹۲۴.۵۵ دلار

بیشترین: ۹۲۵.۸۵ دلار

کمترین: ۹۱۹.۱ دلار

تغییر روزانه: ۱۱ دلار

تغییر هفتگی: ۳.۰۳ درصد کاهش

تغییر ماهانه: ۰.۹۲ درصد کاهش

تغییر سه ماهه: ۲.۹۹ درصد کاهش

تغییر شش ماهه: ۱.۲۶ درصد کاهش

تغییر یکساله: ۱۶. درصد کاهش

قیمت اونس پالادیوم

قیمت لحظه‌ای: ۱,۰۳۶.۷۸ دلار

بیشترین: ۱,۰۳۷.۰۳ دلار

کمترین: ۱,۰۲۳.۷۷ دلار

تغییر روزانه: ۱۰.۲۵ دلار

تغییر هفتگی: ۰.۰۲ درصد افزایش

تغییر ماهانه: ۲.۳۴ درصد افزایش

تغییر سه ماهه: ۹.۶۷ درصد افزایش

تغییر شش ماهه: ۸.۴۱ درصد افزایش

تغییر یکساله: ۲۹.۹۸ درصد افزایش

منبع: سیلوا

tags # قیمت طلا سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • مهلت یک ماهه فرماندار مشهد به مسئولان بینالود
  • سقوط شدید فروش گوشی‌های اپل در چین
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد
  • ضرر ۳۵۵ میلیون دلاری بوئینگ
  • فولاد چین در تجارت جهانی پررنگ شد
  • قیمت نقره و فلزات گران‌بها امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • شکست طلسم 12 ماهه با گرامی (عکس)
  • افزایش ۱۰ درصدی تردد در محور‌های مواصلاتی استان اردبیل
  • خاندوزی چند هفته قبل از وزیر شدن: شش ماهه مشکل گرانی‌ها حل می‌شود
  • آغاز فروش فوق‌العاده سایپا با تحویل ۳ ماهه از فردا + جزییات