Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-24@19:47:55 GMT

آمار وزیر ارتباطات از "اینترنت ملی"

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۴۷۷۹۱

وزیر ارتباطات گفت: مصرف ترافیک تبادل اطلاعات در شبکه ملی اطلاعات از ۸ گیگابیت در سال گذشته به بیش از ۳۰۳ گیگابیت در ثانیه رسید. ناطقان: محمدجواد آذری جهرمی در اینستاگرام نوشت: در چند روز گذشته که بحث رفع فیلتر توئیتر مطرح شد عده ای به روال همیشگی سراسیمه در رسانه های خود پرسیدند «آنها که به دنبال رفع فیلتر توئیتر هستند برای توسعه شبکه ملی اطلاعات چه کردند؟»

وی با انتشار تصویری از مصرف ترافیک داخلی اینترنت که ۳۰۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲۴ گیگابیت بر ثانیه است و نیز ظرفیت مرکز تبادل ترافیک شبکه ملی اطلاعات در تهران که ۲۴۰۰ گیگابیت بر ثانیه است، گفت: این آمار از مرکز تبادل ترافیک شبکه ملی اطلاعات در تهران اخذ شده است.

جهرمی ادامه داد: این مرکز سال گذشته با ترافیک عبوری ۸ گیگابیت بر ثانیه افتتاح شد اما اکنون به همت جوانانی که هر روز توسط گروه های مختلف موانعی برای آنها ایجاد می شود، به بیش از ۳۰۰ گیگابیت بر ثانیه رسیده است.

وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد: این به معنی رشد بیش از ۳۷ برابری تبادل ترافیک داخلی در شبکه ملی اطلاعات است.

جهرمی گفت: طبیعتا حضور در عرصه های بین المللی باعث رشد بیشتر محصولات داخلی هم در عرصه رقابت و هم کسب سهم بازار می شود. پس به جوانان اعتماد کنیم. منبع: مهر برچسب ها: وزیر ارتباطات ، ترافیک داخلی ، اینترنت ، ظرفیت مصرف

منبع: ناطقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۴۷۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبادل تجربیات حمل‌ونقل همگانی اصفهان و سن‌پترزبورگ

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت: در جلسه وبیناری مدیران حمل‌ونقل همگانی شهرداری‌های اصفهان و سن‌پترزبورگ روسیه تبادل تجربیات این دو شهر خواهرخوانده انجام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسین حق‌شناس امروز _دوشنبه سوم اردیبهشت_ در جلسه وبیناری با مدیران حمل‌ونقل شهرداری سن‌پترزبورگ روسیه ضمن تبریک بیستمین سالگرد خواهرخواندگی اصفهان و سن‌پترزبورگ با بیان ویژگی‌های اقلیمی، جغرافیایی و تاریخی شهر اصفهان اظهار کرد: جمعیت شهر اصفهان ۲.۱ میلیون نفر است که با احتساب شهرستان‌های حومه به سه میلیون نفر می‌رسد.

وی افزود: تعداد سفرهای روزانه در شهر اصفهان ۳.۴ میلیون است و بیشترین وسیله‌ای که شهروندان اصفهانی برای جابه‌جایی از آن استفاده می‌کنند، موتور سیکلت و خودرو است.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با بیان اینکه سهم حمل‌ونقل همگانی و استفاده از دوچرخه در شهر اصفهان پایین است، تصریح کرد: سرانه مالکیت خودور به ازای هر ۱۰۰۰ نفر جمعیت ۳۱۴ خودرو است.

حق‌شناس با اشاره به اینکه حمل‌ونقل اصفهان به اتوبوس و تاکسی وابسته است، خاطرنشان کرد: از سال ۱۳۸۹ اولین اتوبوس بی‌آرتی و از سال ۱۳۹۴ اولین خط مترو در اصفهان راه‌اندازی شد؛ برنامه این است که در آینده سه خط مترو و ۱۲ خط بی‌آرتی فعال شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر چهار خط بی‌آرتی در شهر اصفهان فعال است که روزانه ۱۳۵ هزار مسافر جابه‌جا می‌کند، ادامه داد: درمجموع ۱۰۳ خط اتوبوس کل شهر و حومه را پوشش می‌دهد که روزانه ۴۲۰ هزار مسافر دارد.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با بیان اینکه هزینه بلیت اتوبوس فقط ۲۵ درصد کل هزینه‌های اتوبوسرانی را پوشش می‌دهد، گفت: مشکل اصلی خدمات اتوبوسرانی، کمبود ناوگان و ازدحام ترافیک به‌ویژه در ساعات اوج ترافیک خیابان‌ها است که موجب تأخیر زیاد و نارضایتی مردم شده است.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان ادامه داد: در دوران بیماری کرونا افت زیادی در کیفیت حمل‌ونقل همگانی به وجود آمد که تا کنون به قبل از آن بازنگشته است، اما تلاش می‌کنیم با ارتقای زیرساخت‌های حمل‌ونقل پاک سهم بیشتری از سفرهای شهری با دوچرخه انجام شود.

وی با اشاره به دغدغه‌های موجود در حوزه حمل‌ونقل شهر اصفهان گفت: یکی از دغدغه‌ها انجام سفرهای روزانه شهری به شکلی کارآمد است، کاهش اثرات منفی حمل‌ونقل که آلودگی هوا و صوت است، همچنین افزایش میزان استفاده از حمل‌ونقل عمومی و دوچرخه از دیگر خواسته‌های مدیریت حمل‌ونقل شهر است.

حق‌شناس ادامه داد: بهبود یکپارچگی میان روش‌های مختلف حمل‌ونقل شهری، اجرای محدوده طرح ترافیک، ارتقای ایمنی و پاسخگویی به نیاز گردشگران از جمله سایر دغدغه‌های ما در شهر اصفهان است.

وی خاطرنشان کرد: در جلسه وبیناری مدیران حمل‌ونقل شهرداری‌های اصفهان و سن‌پترزبورگ روسیه تبادل تجربیات این دو شهر خواهرخوانده انجام شد.

کد خبر 747047

دیگر خبرها

  • معاون وزیر ارتباطات : شبکه اپراتور مدعی نارضایتی مردم از کیفیت شبکه به دلیل استفاده از مودم بومی قابل بررسی است
  • برقراری اینترنت پرسرعت همراه در مسجد شکر طبس
  • یک نماینده مجلس: اپراتورها از جیب مردم سرقت می‌کنند!
  • معرفی مدیرکل جدید ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد
  • نتانیاهو: حماس پیشنهادات ما برای آزادی اسرا را رد کرده است
  • تبادل تجربیات حمل‌ونقل همگانی اصفهان و سن‌پترزبورگ
  • رایتل پروانه یکپارچه شبکه و خدمات ارتباطی را دریافت کرد
  • پیشرفت ۴۰ درصدی اجرای فیبر نوری در بوشهر
  • اتصال روستا‌های ۲۰ خانوار اردبیل به شبکه ملی اطلاعات
  • بالاگرفتن اختلافات داخلی میان مقامات تل آویو درباره تبادل اسرا