Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@06:57:00 GMT

عقب ماندگی حوزه مهار آب استان بوشهر جبران می شود

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۴۸۸۳۲

عقب ماندگی حوزه مهار آب استان بوشهر جبران می شود

بوشهر-ایرنا- استاندار بوشهر گفت: عقب ماندگی تاریخی این استان در حوزه مهار آب با اتمام طرح های در دست احداث جبران می شود.

به گزارش ایرنا، عبدالکریم گراوند روز پنجشنبه در نشست بررسی مشکلات صنعت آب و برق کشور با حضور وزیر نیرو افزود: با تدبیر و عقلانیت مسئولان وزات نیرو در ارتباط با حوزه آب در این چند سال قدم هایی بزرگ و اساسی برداشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: در سال 95 سه میلیارد و 200 میلیون مترمکعب روانه دریا شد که با احدث سدهای آغاز شده در استان و پیش بینی طرح های جدید این رقم به میزان چشمگیری قابل کاهش است.
گراوند یادآورشد: اکنون در بوشهر و کنگان برای 20 هزار مترمکعب آب تولیدی آبشیرین کن های این دو شهرستان دولت سالانه برای خرید آب 400 میلیارد ریال پرداخت می کند.
وی ادامه داد: استان بوشهر از لحاظ شرایط اقلیمی در وضعیت خشک و نیمه خشک قرار دارد و این امر ایجاب کرده بیش از پیش برای سازگاری با کم آبی تلاش کنیم.
گراوند افزود: در این ارتباط بسته سازگاری استان بوشهر با کم آبی تدوین شده و بزودی تقدیم مسئولان ذیربط می شود.
وی در ادامه با تاکید به ساماندهی فاضلاب در استان بوشهر داد: پروژه ساماندهی فاضلاب شهرهای بوشهر، گناوه و دیلم اکنون در حال انجام است و انتظار داریم عملیات اجرایی این پروژه مهم در سایر شهرهای ساحلی استان بوشهر نیز آغاز شود.
گراوند اظهارداشت: از وزارت نیرو انتظار است در ارتباط با ساماندهی فاضلاب استان بوشهر نگاهی ویژه داشته باشد زیرا تحقق نشدن این کار منجر به تهدید معیشت و زندگی مردم است.
وی ادامه داد: زندگی مردم استان بوشهر پیوندی ناگسستنی با دریا دارد که این امر ساماندهی فاضلاب شهرهای ساحلی با هدف آلوده نکردن دریا را بیش از پیش ضرورت بخشیده است.
گراوند افزود: در استان بوشهر که آب شرب با مشقت فراوانی تامین می شود استفاده از آب برای فضای سبز جایز نیست.
وی ادامه داد: بخشی از آب شرب استان بوشهر از شهرستان کازرون تامین می شود که در این راستا از یکی دو سال گذشته با هدف کمک به تامین آب استان بوشهر طرح نکاشت در این شهرستان اجرا می شود که در قالب آن برای هر هکتار 140 میلیون ریال اعتبار به کشاورزان پرداخت می شود.
گراوند تاکید کرد: در اتباط با مصرف آب بیش از هر چیزی نیازمند فرهنگ سازی برای کاهش مصرف آب هستیم که تاکنون گام های موثری در استان برداشته شده است.
وی همچنین با اشاره به اختصاص 10 میلیارد ریال اعتبار برای پروژه مخزن ذخیره آب دیر اظهار کرد: این پروژه بعنوان یکی از مطالبه های مردم در هفته دولت امسال به بهره برداری می رسد.
7212/6045

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۴۸۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ میلیون مترمکعب روان آب در سازه‌های آبخیزداری بوشهر استحصال شد

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحسین گرشاسبی دوشنبه شب در جمع خبرنگاران بیان کرد: یکی از اهداف اصلی و اساسی ساخت سازه‌های آبخیزداری، افزایش سطح ایستابی چاه‌های کشاورزی و غنی‌سازی سفره‌های آب زیرزمینی است.

وی کنترل سیلاب و پیشگیری از خسارت سیل را از دیگر اهداف ایجاد سازه‌های آبخیزداری عنوان کرد و افزود: بسیاری از شهرها و روستاها و اراضی کشاورزی و تأسیسات پایین دست در سال‌های گذشته با کوچک‌ترین بارندگی به زیر آب می‌رفت و به آنها خسارت وارد می‌شد، اما با ساخت سازه‌های آبخیزداری، سیلاب‌ها و روان‌آب‌ها کنترل و از ایجاد خسارت جلوگیری می‌شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر اظهار کرد: در اواخر هفته گذشته با وجود بارندگی‌های خوبی که در استان داشتیم و در برخی مناطق حتی بیش‌از ۸۰ میلیمتر بود، هیچ گزارشی از وقوع سیلاب نداشتیم که این از افتخارات حوزه آبخیزداری استان است.

وی بیان کرد: تا کنون افزون‌بر ۸۶۷ سازه آبخیزداری در استان اجرا شده که در بارندگی‌های مختلف در سال گذشته و امسال اثربخشی بسیار خوبی داشته است.

وی گفت: سازه‌های آبخیزداری در بارندگی روز پنج‌شنبه ۱۳ اردیبهشت بیش‌از ۳۰ میلیون و ۸۰۰ هزار مترمکعب روان آب را جمع‌آوری و استحصال کردند.

گرشاسبی ادامه داد: در این بارندگی حوزه آبخیزداری شهرستان دشتستان با ۱۰ میلیون مترمکعب، شهرستان جم با ۴.۲ میلیون مترمکعب، شهرستان دیر با ۳.۷ میلیون مترمکعب و شهرستان دیلم با ۱.۵ میلیون مترمکعب بیشترین استحصال روان آب را در استان داشتند.

وی گفت: در زمان حاضر ۲۵۵ سازه آبخیزداری در شهرستان دشتستان داریم که در بارندگی اخیر ۱۰۰ درصد ظرفیت آنها تکمیل شد و در حوزه شهرستان جم با توجه به میزان بارندگی، ۳۶۱ مورد سازه آبخیزداری که پیش‌از این اجرا شده به طور کامل آبگیری شد و در سایر شهرستان‌ها از جمله تنگستان، دشتی و گناوه هم میزان آبگیری سازه‌ها اثربخشی خود در کنترل سیلاب و رسوبات و افزایش سطح سفره‌های زیرزمینی که از اهداف اجرای این طرح‌ها بوده را داشته است.

کد خبر 6098845

دیگر خبرها

  • ساماندهی بهداشتی اسکله‌های صیادی و محصولات شیلاتی استان بوشهر
  • عقب ماندگی اجرای پروژه محور خورموج _ لاور جبران شود
  • ۳۰ میلیون مترمکعب روان آب در سازه‌های آبخیزداری بوشهر استحصال شد
  • پویش تربیت تسهیل گر جوانی جمعیت برگزار می‌شود
  • استان بوشهر نماد مقاومت در حوزه خلیج‌ فارس است
  • بدهی‌های آب و فاضلاب استان بوشهر پرداخت شد
  • طرح ساماندهی مسکن و اجاره‌بها تأیید شد
  • تسویه ۱۹۰ میلیارد تومان از بدهی‌های آب و فاضلاب بوشهر
  • پروژه های آب و فاضلاب جنوب استان اردبیل ساماندهی می شود
  • پروژه های آب و فاضلاب جنوب استان اردبیل ساماندهی می شوند