Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@23:01:33 GMT

هر دو شاخص نفت بیش از ۱ دلار سقوط کردند

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۴۹۸۷۰

هر دو شاخص نفت بیش از ۱ دلار سقوط کردند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از رویترز، روز پنج‌شنبه، درحالی‌که گمانه‌زنی‌ها در مورد احتمال این‌که اوپک، با نگرانی‌های به وجود آمده در مورد تولید ونزوئلا و ایران، توافق کاهش تولید خود را کنار بگذارد، قیمت‌های نفت بزرگترین سقوط یک‌روزه خود در ۲ هفته اخیر را ثبت کردند.

پیش‌خرید نفت، تحت بنچ‌مارک برنت، تا ساعت ۱۹:۲۰ به وقت تهران، در هر بشکه ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۰۲ دلار ارزان شد و به ۷۸.۷۸ دلار رسید. این بزرگترین سقوط یک‌روزه شاخص برنت از ۸ می تا کنون است.

قیمت پیش‌خرید نفت خام نیمه‌سنگین تگزاسِ غربِ آمریکا، دابلیوتی‌آی، ۱.۰۸ دلار در هر بشکه سقوط کرد و به ۷۰.۷۶ دلار رسید.

استراتژیست کامرز بانک، کارستن فریستچ، گفت: بحث‌ها در مورد احتمال افزایش تولید اوپک پس از اجلاس ماه جون، فعلا باعث شده است تا قیمت‌های نفت ترمز کنند، بنابراین ۸۰ دلار، سطحی است که عبور از آن بسیار سخت خواهد بود.

«اگر قیمت‌ها از این سطح فراتر بروند، این باعث می‌شود احتمال این که اوپک اقدامی بکند، بیشتر و قوی‌تر شود؛ ضمن اینکه قبل از دیدار اوپک، غلبه بر این سطح از قیمت بسیار سخت خواهد بود.

منابعی از اوپک و صنعت نفت به رویترز خبر دادند که امکان این وجود دارد که سازمان کشورهای صادرکننده سوخت، در اجلاس ماه می خود تصمیم بگیرد، برای جبران افت تولید ایران و ونزوئلا و در پاسخ به نگرانی‌های واشنگتن در مورد تداوم بالا رفتن قیمت‌ها، تصمیم بگیرد تولید خود را افزایش دهد.

تولید ونزوئلا به علت بحران اقتصادی شدید، افت کرده است، درحالی‌که تولید نفت ایران هم به واسطه تحریم‌های آمریکا، تهدید می‌شود.

کد خبر 4305396

منبع: مهر

کلیدواژه: اوپک قیمت نفت نفت خام بانک مرکزی ایران قیمت نفت وزارت جهاد کشاورزی وزارت صنعت معدن و تجارت خروج آمریکا از برجام تحریم اقتصادی ایران گمرک وزارت راه و شهرسازی برجام صادرات نفت اتحادیه اروپا تولید نفت اوپک بورس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۴۹۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست اوپک از عراق برای ازسرگیری صادرات نفت اقلیم کردستان

سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) با ارسال درخواستی رسمی به وزیر نفت عراق از بغداد خواسته است که صادرات نفت اقلیم کردستان به ترکیه را به‌دلیل نگرانی‌های اقتصادی ازسر گیرد.

به گزارش پایگاه خبری کردستان ۲۴، یک منبع در وزارت نفت دولت مرکزی عراق به رسانه‌های عراقی اعلام کرده است که سازمان کشورهای صادرکننده (اوپک) به‌طور ویژه از حیان عبدالغنی، وزیر نفت عراق خواسته است که با هدف کاهش نگرانی‌های اقتصادی به روند ازسرگیری صادرات نفت میدان‌های نفتی منطقه کردنشین با خط لوله کرکوک-جیهان به ترکیه شتاب بخشد.

به گفته این منبع، اوپک به دولت عراق مجوز داده است که روزانه تا ۲۰۰ هزار بشکه نفت از منطقه کردنشین این کشور با خط لوله کرکوک-جیهان به ترکیه انتقال دهد و از طریق پایانه نفتی جیهان ترکیه روانه بازارهای جهانی کند.

بر اساس این گزارش، در پاسخ به درخواست اوپک، عبدالغنی این درخواست را به محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق ارسال کرده و منتظر پاسخ است.

ترکیه ۲۵ مارس (پنجم فروردین‌ ۱۴۰۲) پس از برنده شدن عراق در یک پرونده داوری، دریافت روزانه ۴۵۰ هزار بشکه نفت خام میدان‌های استان کرکوک اقلیم کردستان عراق با خط لوله کرکوک - جیهان در منطقه مرزی «فیش خابور» را متوقف کرد.

دولت مرکزی عراق فروردین‌ پارسال مجبور به توقف حدود روزانه ۴۵۰ هزار بشکه نفت خام صادراتی میدان‌های نفتی استان کرکوک در شمال این کشور با خط لوله کرکوک - جیهان به پایانه جیهان ترکیه شده بود.

عبدالغنی پیش‌تر اعلام کرده بود که  عراق با ترکیه درباره ازسرگیری صادرات نفت میدان‌های کرکوک با خط لوله کرکوک - جیهان به تفاهم رسیده است.

در حالی که وزارت انرژی ترکیه آمادگی عملیاتی شدن خط لوله صادراتی نفت کرکوک-جیهان را از چهارم اکتبر ۲۰۲۴ تأیید کرده، دولت مرکزی عراق در ازسرگیری صادرات نفت از میدان‌های نفتی منطقه کردنشین در استان کرکوک با خط لوله کرکوک-جیهان تردید دارد و مسائل پیش‌روی آن حل نشده است.

توقف طولانی مدت صادرات نفت اقلیم کردستان عراق زیان اقتصادی قابل‌توجهی را به عراق، اقلیم کردستان و شرکت‌های نفتی خارجی فعال در منطقه کردنشین وارد کرده است.

عراق در طول دوره توقف ۱۴ ماهه فعالیت خط لوله کرکوک -جیهان، زیان ۱۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلاری و جریمه روزانه ۸۰۰ هزار دلاری به‌دلیل رعایت نکردن توافق‌های صادراتی را متحل شده است.

افزون بر این، سرمایه‌گذاری به ارزش بیش از ۴۰۰ میلیون دلار متوقف و در پی آن درآمد سالانه شرکت‌های نفتی با کاهشی قابل‌توجه روبه‌رو شده و نرخ بیکاری افزایش یافته است.

کارشناسان حوزه انرژی بر این باورند که توقف صادرات نفت نه‌تنها باعث افزایش قیمت جهانی نفت شده، بلکه وجهه بین‌المللی عراق را هم خدشه دار کرده، اعتماد سرمایه‌گذاران هم کاهش یافته و تقاضای تجاری در داخل کشور را کاهش داده است.

دیگر خبرها

  • کنایه تلخ فوتبالیست دوست‌داشتنی سابق درباره قیمت دلار | فیلم
  • دلار باز هم سقوط کرد/ دلار احتمالا به این عدد می‌رسد
  • سقوط ین رکورد ۳۴ ساله را شکست
  • ازسرگیری صادرات نفت کردستان
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ سقوط آزاد قیمت تارا و ۲۰۷
  • محرک جدید بورس
  • ثبات قیمت نفت در بازار‌های جهانی/ برنت ۸۷.۱۱
  • درخواست اوپک از عراق برای ازسرگیری صادرات نفت اقلیم کردستان
  • قیمت نفت افزایش یافت
  • قیمت طلا سقوط کرد