Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-07@09:21:46 GMT

لعنت آیندگان بر مجلسی که پالرمو را بپذیرد

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۵۰۲۸۰

به گزارش اکوفارس به نقل از فارس، حسینعلی حاجی دلیگانی ظهر امروز به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر در اجتماع روزه‌داران شاهین‌شهری اظهار کرد: آیندگان نمایندگان مجلس را در صورت تن دادن به الحاق کشورمان به معاهده استعماری کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریسم، لعنت خواهند کرد؛ همان‌طور که نسل‌های پیش از ما دولت‌مردان گذشته را به خاطر پذیرفتن معاهده‌های ننگین گلستان و ترکمانچای لعنت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی علت مخالفت خود و جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی را با این معاهده استعماری را از آن‌جهت بیان کرد: با ملحق شدن جمهوری اسلامی ایران به این کنوانسیون، قدرت‌های فرامنطقه‌ای همچون آمریکا، بر اساس تعبیرهای خود کشورمان به حمایت از تروریسم متهم خواهند کرد و تحت‌فشار قرار خواهند داد.

نماینده مردم شاهین‌شهر و میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با جرائم سازمان‌یافته فراملی، موسوم به پالرمو را هم از آن‌ جهت به ضرر کشورمان است که بندهایی در این نوع قراردادها وجود دارد که در آینده برای دکترین نظامی ما مشکل‌ساز خواهد شد.

وی ادامه داد: به‌طوری‌که تعریف آن‌ها از پول‌شویی و تروریسم با قوانین داخلی ما متفاوت است که همین امر باعث ایجاد مشکلاتی در آینده می‌شود.

حاجی دلیگانی اضافه کرد: طرف‌های غربی از جمله آمریکا تلاش دارند با برجام و ارائه اسنادی به ایران در دوران پسابرجام، ایران را کنترل کنند.

عضو کمیسیون برنامه‌ و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی از توزیع نامناسب ثروت در کشور انتقاد کرد و گفت: چرا باید بیشتر ثروت کشور در اختیار یک درصد جامعه باشد، ثروتمندان با تزریق ثروت خود در بازار از عوامل گران شدن طلا و ارز در کشور شده‌اند.

وی یادآوری کرد: دولت نباید مسائل اقتصادی کشور را با برجام گره بزند که باوجود جمعیت کافی، بهره‌مندی از 7 درصد از منابع زیرزمینی دنیا و اتکای به داخل، اقتصاد کشور قدرتمند خواهد شد.

عضو کمیسیون تلفیق برنامه ششم توسعه کشور ادامه داد: مردم مطابق قانون اساسی کشور، از دولت که قدرت اجرایی کشور را در اختیار دارد، رونق اقتصادی و اشتغال می‌خواهند.

وی افزود: دولت از یک‌سو می‌گوید تورم در کشور تک‌نرخی شده است اما افزایش قیمت‌های اقلام خوراکی و مصرفی، رقم‌های بیشتری را نشان می‌دهد.

نماینده مردم شاهین‌شهر و میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: از روسای سه قوه می‌خواهم فرمایشات 25 روز پیش رهبر معظم انقلاب اسلامی را مورد توجه قرار دهند که با وحدت و همدلی و همت مضاعف گره از مشکلات کشور باز کنند.

وی محورهای بیانات مهم مقام معظم رهبری را رونق اقتصادی، افزایش آمارهای اشتغال و کاهش بیکاری، توجه به اقشار آسیب‌پذیر جامعه، ثبات در بازار ارز، انضباط در مصرف بودجه کشور و حل مسائل و مشکلات نظام بانکی بیان کرد.

نماینده مردم شاهین‌شهر و میمه و برخوار در مجلس تأکید کرد: هرجا که در برابر آمریکا و غرب ایستادگی کردیم توانستیم به حقوق خود همچون حقوق هسته‌ای صلح‌آمیز برسیم و هر جا که دولت‌مردان از خود ضعف نشان دادند خسارت دیدیم همچون ضعف‌هایی که در معاهده برجام بر کشور تحمیل شد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۵۰۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: مهم‌ترین چالشی که برای کلانشهر اراک وجود داشته و دارد جذب و انتقال سرمایه به این شهر است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، نادر قلی ابراهیمی عصر امروز _دوشنبه، هفدهم اردیبهشت_ در صحن علنی شورا اظهار کرد: بودجه در نظر گرفته شده برای ۱۴۰۳ شش همت است و این برای کلان شهر اراک کافی نیست.

وی افزود: موضوع مورد اهمیت آن است که به چه شکل می‌توان سرمایه و سرمایه‌گذار برای توسعه شهر جذب کرد.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مهم‌ترین چالشی که برای کلان شهر اراک وجود داشته و دارد جذب و انتقال سرمایه به این شهر است.

ابراهیمی ادامه داد: برخی شهرها در کشور دارای شرکت توسعه و عمران است و فرصت‌های خوب و قابل سرمایه‌گذاری را در این شرکت مورد توجه قرار داده‌اند و از همه مهم‌تر در این مهم مردم را شریک کرده‌اند، موضوعی که مورد توجه رهبر معظم انقلاب قرار داشت.

وی با تبریک هفته شورا گفت: ما باید بتوانیم شرایطی را فراهم کنیم که بیش از گذشته در خدمت به مردم و مشارکت با مشاوران، خرد جمعی و هم‌افزایی لازم را برای توسعه و پیشرفت شهر رقم بزنیم.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما باید روز به روز و لحظه به لحظه برای خدمتگزاری به مردم تلاش کنیم، چراکه همه مدیون این مردم هستیم، مردم شریف ایران اسلامی با ایثار و فداکاری همیشه پشت نظام و حاکمیت هستند.

ابراهیمی با بیان اینکه اراک اولین شهر مهندسی ساز کشور است، افزود: بیش از ۲۶۰ سال از قدمت شهر، زمانی که یوسف خان گرجی که این شهر را بنا کرد، می‌گذرد.

وی با اشاره به سابقه و قدمت تاریخی بازار اراک گفت: در راسته بازار سرپوشیده اراک و هشت گذر آن همه فرصت‌ها و امکانات مورد نیاز یک شهر فراهم شده بوده و موجبات تجارت در این شهر را فراهم کرده است.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در یک برهه‌ای از تاریخ در اراک در حدود ۴۰ کمپانی خارجی در زمینه تولید و تجارت فرش فعالیت می‌کردند.

ابراهیمی تصریح کرد: نمایندگان مجلس دوازدهم زمانی پای به مجلس می‌گذارد که هیچ تأثیری در لایحه بودجه ۱۴۰۳ و ارقام بودجه برنامه هفتم توسعه ندارند.

وی با بیان اینکه در استان مرکزی دو نفر از نمایندگان در مجلس جدید هستند و این کفایت نمی‌کند، افزود: یک موضوع مهم برای کلان شهر اراک این است که افق دراز مدت این کلان شهر چگونه و قرار است و به کجا برسد، چه داشته‌هایی دارد و آمایش سرزمینی در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی چیست چراکه این مهم را ما در حال حاضر نداریم.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: آمارها توسط سازمان برنامه و بودجه استخراج شده اما نیاز است که این موارد بررسی شود و صحت سنجی آن انجام شود.

ابراهیمی افزود: درخواست بنده از شورا، بررسی موضوع آمایش شهر اراک و چشم‌انداز آن است که در آن فرصت‌های توسعه شهری و حمل و نقل عمومی لحاظ شده باشد و اینکه چند فروشگاه بزرگ در این شهر حضور داشته باشد.

وی اضافه کرد: پس از پایان انتخابات مجلس تاکنون هفت جلسه مجمع منتخبین استان تاکنون برگزار شده و جریان‌سازی خوبی در راستای ایجاد همگرایی ایجاد شده است، در صورتی که بتوانیم در استان این همگرایی ایجاد شده را به هم افزایی تبدیل کنیم نتایج خوبی برای استان رقم خواهد خورد.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به منظور افزایش بهره‌وری باید از فناوری‌های نوین استفاده کرد، یکی از دلایل کم بودن بهره‌وری عدم استفاده از فناوری‌های نوین است.

ابراهیمی با بیان اینکه فناوری‌های نو یکی از پارامترهای پیشران در توسعه و تعالی کشورهای پیشرفته است، خاطرنشان کرد: پارک علم و فناوری شهر و استان مرکزی و شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند جایگاه بالاتری داشته باشند.

وی تصریح کرد: سال گذشته در استان مرکزی ۲۲ همت مالیات اخذ شده است که بخشی از این مالیات را می‌توانستیم برای توسعه و تحقیق و توسعه واحدهای دانش بنیان و صنایع مورد استفاده قرار دهیم، چرا که این قوانین موجود است، اما مورد غفلت واقع شده است.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: هفته گذشته در مذاکراتی که با وزارت راه صورت گرفت، ۶۰ همت اعتبار برای تکمیل کنارگذر شمالی اراک در نظر گرفته شده است.

کد خبر 751251

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است
  • لیست نهایی کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب منتشر شد
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • رونمایی از لیست‌های انتخابات؛ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • رونمایی از لیست‌های انتخاباتی/ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و اساسنامه‌های دولت + جزئیات
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند
  • افزایش گرایش مردم به لیست‌ها در دور دوم انتخابات مجلس