Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-04-19@17:38:19 GMT

بحران در سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۵۰۸۱۴

‍‍‍‍‍‍

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما از لندن؛ کنفدراسیون سازمان ملی بهداشت و درمان انگیس اعلام کرد: مردم بریتانیا با انتخاب بزرگ یک نسل روبرو شده اند و برای حفظ سازمان ملی بهداشت و درمان خود یا NHS باید هر خانوار دو هزار پوند مالیات بیشتر پرداخت کند.
اين کنفدراسیون افزود: کمبود بودجه سازمان ملی بهداشت و درمان ، مردم بریتانیا را برای حفظ ان بر سر دو راهی و تصمیم سرنوشت ساز درباره ادامه حیات این سازمان قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نیال دیکسون (Niall Dickson )، مدیر عامل کنفدراسیون سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس (NHS) می گوید: در 15 سال آینده، جمعیت با سن بیشتر از 65 سال در این کشور، به بیش از چهار میلیون نفر خواهد رسید و برآورد می شود 40 درصد بر نسبت افراد بستری در بیمارستان ها و شمار افراد مبتلا به بیماری های مزمن نیز افزوده شود و این شرایط، نیاز به سرمایه گذاری در بخش بهداشت و درمان را بیشتر کرده است.
افزایش نارسایی ها و نارضایتی ها از سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس بخش عمده ای از نشست اخیر پارلمان انگلیس را با حضور نخست وزیر این کشور به خود اختصاص داد. جرمی کوربین رهبر حزب کارگر انگلیس در پارلمان این کشور گفت: امسال هفتادمین سالگرد راه اندازی سازمان ملی بهداشت و درمان است و آمار نشان می دهد که وضعیت این سازمان و خدماتش، چگونه است.
رهبر پرجمعیت ترین حزب انگلیس افزود: بیشترین میزان انتظار بیماران در این سازمان برای ویزیت شدن، بیشترین میزان معطلی بیماران مبتلا به سرطان برای ارجاع به متخصص، کاهش کم سابقه پزشکان خانواده، کم شدن نگران کننده پرستاران شاغل و بیش ترین کاهش بودجه تاریخ این سازمان وضعیت این سازمان را نشان می دهد .
نخست وزیر انگلیس در واکنش به اظهارات جرمی کوربین رهبر حزب کارگر با رد شرایط سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس انگونه که توصیف شده است گفت : آنچه امروز شاهدیم این است که بودجه بیشتری به سازمان ملی بهداشت و درمان اختصاص یافته است، بیماران بیشتری در این سازمان درمان می شوند، اعمال جراحی بیشتری انجام می شود، طول عمر بیماران مبتلا به سرطان، در مقایسه با 8 سال پیش، بیشتر شده و همه این ها به علت بهبود عملکرد دولت است.
رهبر حزب اصلی مخالف دولت اما کوتاه نیامد و بخشی از مشکلات را ناشی از واگذاری خدمات بهداشت و درمان به بخش خصوصی دانست. جرمی کوربین گفت: اداره حسابرسی ملی این هفته اعلام کرد با واگذاری بهداشت و درمان به بخش خصوصی، بیماران این کشور در معرض خطر جدی قرار گرفته اند.
اما؛ نخست وزیر انگلیس، از تصمیم دولتش دفاع کرد و گفت: درباره بخش خصوصی باید بگویم پولی که از واگذاری کارها به بخش خصوصی صرف جویی شد، برای رسیدگی به بیماران در این سازمان سرمایه گذاری شد که معادل هزینه 30 هزار عمل جراحی بیشتر است.
در این حال؛ مخالفان سیاستهای دولت محافظه کاران اعلام کردند در سال 2015 میلادی، از مدیران سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس که با کمبود بودجه روبرو بود خواسته شد تا سال 2020 میلادی، 22 میلیارد پوند صرفه جویی کنند. بودجه امسال سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس، 124 میلیارد پوند اعلام شده است که 100 میلیارد آن در درمانگاه ها و بیمارستان ها برای بیماران هزینه می شود و 24 میلیارد پوند نیز صرف تاسیسات، استخدام و تربیت نیروهای مورد نیاز و آموزش بهداشت خواهد شد.
امسال؛ سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس با 930 میلیون پوند کسری بودجه روبروست و به علت کمبود بودجه نتوانست جای خالی یکصد هزار فرصت شغلی لازم در این سازمان را پر کند. اعتراض ها به وضع بهداشت و درمان در انگلیس ماه هاست که با اعتصاب و تجمعات پی در پی پزشکان مقابل بیمارستان ها و نیز با تظاهرات گسترده مردم ادامه دارد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

با صداها به ترتیب:
1 – جرمی کوربین – رهبر حزب کارگر انگلیس
2 – ترزا می – نخست وزیر انگلیس
3 – شهروند انگلیسی
4 – شهروند انگلیسی

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: انگلیس کوربين پارلمان نخست وزیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۵۰۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به درمان سرطان به کمک آزمایش دی‌ان‌ای امیدوار باشیم؟

ایتنا - دانشمندان می‌گویند پیشرفت‌های علمی جدید به بیماران مبتلا به سرطان امکان می‌دهد با استفاده از آزمایش‌های دی‌ان‌ای، بهترین و موثرترین درمان ممکن را دریافت کنند.
با وجود تحقیقات فراوان برای یافتن راه‌های بهتر و موثرتر برای درمان سرطان، این بیماری همچنان یکی از علل اصلی مرگ‌ومیر در جهان است. به گزارش لایوساینس، سن ابتلا به سرطان نیز مدام در حال کاهش است و طی ۳۰ سال گذشته، تشخیص سرطان در افراد زیر ۵۰ سال در سراسر جهان حدود ۸۰ درصد افزایش یافته است.

از سال ۲۰۲۳، سرطان دومین عامل مرگ‌و‌میر در ایالات متحده و هم در سراسر جهان بوده است. به گفته پژوهشگران، به رغم پیشرفت‌های خیره‌کننده در درمان‌های رایج سرطان، بسیاری از بیماران هنوز با نتایجی نامشخص مواجه می‌شوند که این درمان‌ها را ناکارآمد می‌‌کند.

در حال حاضر اکثر سرطان‌ها بسته به مرحله‌ای که بیماری پیش رفته است، محل رشد سلول‌های سرطانی و سابقه پزشکی بیمار، با ترکیبی از پرتودرمانی، جراحی و دارو درمان می‌شوند اما اگر این درمان‌های رایج شکست بخورند و جواب ندهند، بیماران و پزشکان به فاز پرپیچ‌وخم آزمون و خطا وارد می‌شوند که در اثر آن، به دلیل اطلاعات محدود در مورد سرطان بیمار، نمی‌توان به‌راحتی روش درمانی مشخصی را پیش گرفت.

اینک برخی محققان سرطان تلاش می‌کنند برای هر بیمار مبتلا به سرطان یک نقشه راه شخصی‌سازی‌شده از موثرترین داروها بسازند. آن‌ها این کار را قبل از درمان، با آزمایش داروهای مختلف روی سلول‌های سرطانی خود بیمار انجام می‌دهند و درمان‌هایی را طراحی می‌کنند که به احتمال زیاد، تومورها را به ‌طور انتخابی از بین می‌برند و در عین حال آثار سمی شیمی‌درمانی را به حداقل می‌رسانند.

دانشمندان اخیرا نخستین کارآزمایی بالینی را که ترکیبی از آزمایش حساسیت دارویی و آزمایش دی‌ان‌ای است انجام داده‌اند تا به کمک آن، برای کودکان مبتلا به سرطان درمان‌های موثر پیدا شود.

به گفته آن‌ها این رویکرد که به رویکرد «پزشکی دقیق عملکردی» (FPM) مشهور است، می‌تواند به تطبیق بیماران با گزینه‌های درمانی بیشتر موردتایید اداره مواد غذایی و دارویی ایالات متحده آمریکا (اف‌دی‌ای) و بهبود نتایج کمک کند.

پزشکی دقیق عملکردی چیست؟
دانشمندان می‌گویند حتی اگر دو نفر مبتلا به سرطان یکسان داروی مشابهی دریافت کنند، ممکن است نتایج کاملا متفاوتی به دست بیاید. از آنجا که تومور هر بیمار منحصربه‌فرد است، دانستن اینکه کدام درمان بهتر عمل می‌کند، ممکن است یک بحث چالش‌برانگیز باشد.

برای حل این مشکل، پزشکان جهش‌های دی‌ان‌ای در تومور، خون یا بزاق بیمار را تجزیه و تحلیل می‌کنند تا داروهای سرطان را با بیماران تطبیق دهند. این خلاصه روشی است که روش پزشکی دقیق عملکردی یا اصطلاحا اف‌پی‌ام نامیده می شود. با این حال، رابطه بین دی‌ان‌ای سرطان و تاثیر داروها علیه آن‌ها بسیار پیچیده است. تطبیق داروها با بیماران بر اساس یک جهش واحد، سازوکارهای ژنتیکی و غیرژنتیکی دیگری را که بر نحوه پاسخ سلول‌ها به داروها تاثیر می‌گذارند، نادیده می‌گیرد.

پزشکی دقیق عملکردی رویکرد متفاوتی برای شخصی‌سازی درمان‌ها دارد. دانشمندان در ابتدا نمونه‌ای از سلول‌های سرطانی یک بیمار را بر می‌دارند، آن‌ها را در آزمایشگاه رشد می‌دهند و سپس در معرض بیش از ۱۰۰ داروی تاییدشده سازمان غذا و دارو قرار می‌دهند. آن‌ها در این فرایند که آزمایش حساسیت دارویی نامیده می‌شود، به دنبال داروهایی می گردند که سلول‌های سرطانی را از بین می‌برند.

نتایج کارآزمایی بالینی جدید
ارائه دارو بر اساس روش دقیق عملکردی به بیماران مبتلا به سرطان در عمل بسیار دشوار است، زیرا وضعیت این بیماران ممکن است به‌سرعت رو به وخامت بگذارد و پزشکان ممکن است در به کارگیری آزمایش روش‌های جدید مردد باشند. اما به گفته پژوهشگران، این وضعیت در حال تغییر است. اخیرا دو تیم تحقیقاتی در اروپا نشان دادند که روش پزشکی دقیق عملکردی می‌تواند برای حدود ۵۵ درصد از بیماران بزرگسال مبتلا به سرطان‌هایی که به درمان‌های رایج پاسخ نمی‌دهند، درمان‌های موثر ارائه دهند.

دایانا ازم، نویسنده یادداشت لایوساینس که خود پژوهشگر ارشد سرطان‌شناسی است، می‌گوید کارآزمایی بالینی اخیر تیم او روی بیماران مبتلا به سرطان در دوران کودکی متمرکز بود که سرطان آن‌ها بازگشته یا به درمان پاسخ نداده بود. او می‌گوید که رویکرد پزشکی دقیق عملکردی را برای ۲۵ بیمار مبتلا به انواع مختلف سرطان اعمال کرده‌اند.

ازم می‌افزاید: «کارآزمایی ما نشان داد که می‌توانیم گزینه‌های درمانی را برای تقریبا همه بیماران در کمتر از دو هفته ارائه دهیم.»

به گفته او، آن‌ها توانستند نتایج را طی ۱۰ روز پس از دریافت نمونه به دست آورند، در حالی که پردازش نتایج آزمایش رایج ژنومی که بر شناسایی جهش‌های سرطانی خاص متمرکز است، تقریبا ۳۰ روز طول می‌کشد.

دایانا ازم می‌گوید که بر اساس بررسی انجام‌شده، ۸۳ درصد بیماران مبتلا به سرطان که درمان‌هایی را با پیگیری رویکرد تیم او را دریافت کردند، نتایجی از جمله بهبود پاسخ به درمان نشان داده‌اند.

گسترش نتایج آزمایشی به دنیای عملی
روش «پزشکی دقیق عملکردی» برای درک اینکه چگونه داروهای سرطان را می‌توان بهتر با بیماران تطبیق داد، راه‌های جدیدی باز می‌کند.

اگرچه امروزه پزشکان می‌توانند دی‌ان‌ای هر بیمار را بخوانند، تفسیر نتایج برای درک اینکه بیمار به درمان سرطان چگونه پاسخ می‌دهد، بسیار دشوار است. ترکیب آزمایش حساسیت دارویی با تجزیه و تحلیل‌ دی‌ان‌ای، یعنی روش پزشکی دقیق عملکردی، می‌تواند به شخصی‌سازی درمان سرطان برای هر بیمار کمک کند.

دایانا ازم، نویسنده یادداشت لایوساینس، می‌گوید که او به کمک همکارانش، هوش مصنوعی را به برنامه پزشکی دقیق عملکردی‌شان افزوده‌اند. به گفته او هوش مصنوعی دانشمندان را قادر می‌کند داده‌های هر بیمار را تجزیه و تحلیل کنند و آن‌ها را با درمان‌ها و ترکیب‌های دارویی مناسب‌تر مطابقت دهند. هوش مصنوعی همچنین به محققان امکان می‌دهد روابط پیچیده بین جهش‌های دی‌ان‌ای در تومورها و این را که درمان‌های مختلف چگونه روی آن‌ها تاثیر می‌گذارند، درک کنند.

این تیم تحقیقاتی برای گسترش نتایج مطالعات پیشینش روی روش پزشکی دقیق عملکردی، دو کارآزمایی بالینی را آغاز کرده‌اند. آن‌ها قرار است گروه بزرگ‌تری را از بزرگسالان و کودکان مبتلا به سرطان‌هایی که برگشته‌اند یا به درمان مقاوم‌اند، جذب کنند.

ازم می‌گوید: «هرچه داده‌های بیشتری داشته باشیم، درک نحوه درمان سرطان برای دسترسی به درمان‌های شخصی آن و در نهایت کمک به بیماران بیشتر آسان‌تر می‌شود.»

دیگر خبرها

  • درمان رایگان بیماران بی بضاعت به همت پزشک فارسی + فیلم
  • نقش موثر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در توسعه فرهنگ عفاف و حجاب 
  • در نامه ای به وزیر بهداشت: وزارت بهداشت حذف هپاتیت C در ایران را اعلام کند
  • وزارت بهداشت حذف هپاتیت C در ایران را اعلام کند
  • معاون درمان وزیر بهداشت: پروانه ۱۰۰ بیمارستان دارای اخطار ایمنی تمدید نشد
  • به درمان سرطان به کمک آزمایش دی‌ان‌ای امیدوار باشیم؟
  • یک سالگی جنگ داخلی سودان
  • بیماران سرطانی گروه هدف پویش ملی سرطان هستند
  • نتیجه تلاش جامعه آزمایشگاهی تحقق خطوط درمان و شفای بیماران است
  • چقدر برای نرخ بیمه و درمان از فیش حقوقی هر کارمند کسر می‌شود؟