Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@04:10:03 GMT

سالانه 7.5 ميليارد مترمکعب آب شرب مصرف مي شود

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۵۲۰۶۶

سالانه 7.5 ميليارد مترمکعب آب شرب مصرف مي شود

خبرگزاري آريا - بوشهر-ايرنا- وزير نيرو با تاکيد بر اصلاح بد مصرفي آب گفت: ميزان مصرف آب شرب کشور سالانه 7.5 ميليارد مترمکعب است.

به گزارش ايرنا، رضا اردکانيان روز پنجشنبه درنشست بررسي مشکلات حوزه آب و برق شهرستان‌هاي بوشهر و گناوه و ديلم درفرمانداري بوشهر افزود:بد مصرفي يکي از چالش‌هاي مهم در بخش آب است که باتوجه به کمبود منابع، اين مهم بايد اصلاح شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با اشاره به اينکه منابع تجديدناپذير کشور به بي رحمانه‌ترين شکل در حال مصرف است بيان کرد: منابع آبي کشور در زمره منابع تجديد ناپذير قرار دارد و براي حفظ آن ناچار به خروج از بد مصرفي هستيم.
اردکانيان ادامه داد: سالانه 4.3 ميليارد متر مکعب پساب فاضلاب در اختيار بهره‌برداران است که از اين ميزان بيش از سه ميليارد متر مکعب آن از دسترس خارج مي‌شود.
وي يادآور شد: کنترل نشدن اين سه ميليارد متر مکعب فاضلاب سبب ايجاد آلودگي است که بايد براي ساماندهي آن چاره انديشي کنيم.
اردکانيان ادامه داد: پساب فاضلاب يک منبع مهم در تامين آب مورد نياز صنايع و معادن است که در صورت تصفيه مي تواند کمکي بزرگ براي تامين آب مصرف بخش صنعت و معدن باشد.
وي ادامه داد: استفاده مناسب از ظرفيت نيروي انساني و مغتنم شمردن فرصت‌ها از منابع مهم تجديدپذير و تجديدناپذير در کشور است که بايد به آن توجه ويژه داشته باشيم.
7212/6045
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۵۲۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود

رحیم نیازی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به مازاد تولید سیب زمینی، بخشی از محصول مورد نیاز در انبار‌ها دپو شده است که اتخاذ سیاست نادرست عوارض ۶۰ درصدی صادرات سیب زمینی می‌تواند آسیب جدی به تولید این محصول وارد کند.

او قیمت تمام شده هرکیلو سیب زمینی را ۱۲ تا ۱۳ هزارتومان اعلام کرد و افزود: هم اکنون هرکیلو سیب زمینی با نرخ ۷ تا ۹ هزارتومان از کشاورزان خریداری می‌شود، درحالیکه هزینه‌های بالای بذر، کارگری، آب و برق، حمل و نقل، دنباله بند‌های کشاورزی و تعمیرات ماشین آلات هیچ تناسبی با درآمد سیب زمینی کاران ندارد.

نیازی ادامه داد: با توجه به بحران منابع آبی و کمبود نقدینگی انتظار می‌رود که حمایت‌های لازم از بخش تولید صورت بگیرد چراکه دریافت عوارض ۶۰ درصدی صادرات راهکار تنظیم بازار نیست و برای استمرار صادرات و پایداری تولید هرچه سریع‌تر باید این عوارض حذف شود.

عضو هیئت مدیره انجمن سیب زمینی با بیان اینکه مشکلی در تولید سیب زمینی نداریم، افزود: بنابر آمار سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود که با احتساب سرانه مصرف، این رقم مازاد بر نیاز کشور است که باید در راستای تعادل بازار، تولید مازاد به بازار‌های هدف صادر شود.

او با بیان اینکه صادرات سیب زمینی راهکار تنظیم بازار داخل است، گفت: بنابر آمار طی ۵ سال اخیر به طور متوسط سالانه ۵۰۰ هزارتن سیب زمینی به بازار‌های هدف صادر می‌شود و در شرایط کنونی باید عوارض صادرات حذف شود تا مازاد تولید صادر شود، در غیراین صورت دلالان و کارخانه‌ها با سوء استفاده از شرایط بازار، قیمت‌ها را کاهش می‌دهند که این امر به زیان بخش تولید تمام می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • پرشدگی کامل ۱۱ سد کشور در پی بارش‌های بهاره+جدول
  • غنی‌ترین منابع طبیعی کلسیم
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • تولید ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های پارس جنوبی
  • مهار ۱۷ میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • مهار 17 میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • مصرف بهینه آب در استان بوشهر ضروری است
  • تولید بیش از ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی
  • بهسازی ایستگاه پمپاژ نخل تقی عسلویه