Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@04:53:01 GMT

افت ۵ درصدی واردات رسمی از ترکیه در زمستان گذشته

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۵۳۲۷۶

افت ۵ درصدی واردات رسمی از ترکیه در زمستان گذشته

واردات رسمی ایران از ترکیه در سه ماهه نخست سال جاری میلادی با افت ۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل به ۷۵۹ میلیون دلار رسید. ۰۴ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۶ اقتصادی اقتصاد ایران صنعت و تجارت نظرات

به گزارش  خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، آمارهای منتشر شده از سوی موسسه آمار ترکیه نشان می دهد، حجم مبادلات تجاری بین ایران و ترکیه در بازه زمانی ژانویه تا مارس 2018، با 3 درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته میلادی به 2.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

641 میلیارد دلار رسیده است. در ماه های ژانویه تا مارس سال 2017 ارزش تجارت بین دو کشور بالغ بر 2.561 میلیارد دلار اعلام شده بود.

بر اساس این گزارش، صادرات ترکیه به ایران در سه ماهه نخست امسال با افت 5 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل به 759 میلیون دلار رسیده است. ترکیه در سه ماهه نخست سال قبل 802 میلیون دلار کالا به ایران صادر کرده بود.

ارزش صادرات ترکیه به ایران در سه ماهه نخست 2018 معادل 1.8 درصد کل صادرات این کشور بوده و ایران در رتبه 19 بزرگترین مقاصد صادراتی این کشور قرار داشته است.

اما واردات ترکیه از ایران در سه ماهه نخست امسال رشد 7 درصدی داشته و از 1.759 میلیارد دلار در سه ماهه نخست 2017 به 1.882 میلیارد دلار در سه ماهه نخست 2018 رسیده است.

واردات ترکیه از ایران در سه ماهه نخست 2018 معادل 3 درصد از کل واردات ترکیه در این مدت بوده است و ایران رتبه 7 در میان کشورهای تامین کننده کالای مورد نیاز این کشور را داشته است .

نفت و گاز مهمترین کالای صادراتی ایران به ترکیه است که افزایش قیمت آن علت عمده رشد ارزش واردات ترکیه از ایران در سه ماهه نخست 2018 بوده است .

انتهای پیام/

R1012122/P1012122/S7,77,78,85/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۵۳۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرر ۳۵۵ میلیون دلاری بوئینگ

ضرر خالص بوئینگ در سه ماهه اول سال میلادی کنونی، ۳۵۵ میلیون دلار اعلام شد.

به گزارش ایسنا، غول هواپیماسازی آمریکایی بوئینگ در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ میزان ۳۵۵ میلیون دلار ضرر خالص داشته است.

بوئینگ در بیانیه‌ای اعلام کرد درآمد این شرکت ازجمله فروش محصولات و خدمات با کاهش ۷.۵ درصدی به ۱۶.۶ میلیارد دلار در دوره ژانویه تا مارس نسبت به مدت مشابه سال قبل رسیده است.

درآمد این شرکت از فروش هواپیماهای تجاری به ۴.۶۵ میلیارد دلار رسید، در حالی که درآمدهای دفاعی، فضایی و امنیتی ۶.۹۵ میلیارد دلار ثبت شد.

درآمد خدمات جهانی نیز در این دوره سه ماهه بالغ بر پنج میلیارد دلار بوده است.

همچنین شرکت بوئینگ اعلام کرد که درآمد سه ماهه اول مالی سال ۲۰۲۴ به میزان ۱۶.۵۷ میلیارد دلار بوده است. نتیجه بهتر از حد انتظار این شرکت زمانی حاصل شد که اقدامات جامع را در راستای تقویت کیفیت و ایمنی تجارت خود در نظر گرفت.

کل سفارشات معوقه این شرکت به ۵۲۹ میلیارد دلار افزایش یافت که شامل بیش از ۵۶۰۰ هواپیمای تجاری می‌شود. این شرکت کاهش سرعت تولید بوئینگ ۷۳۷ خود را به زیر ۳۸  فروند اعلام کرد که هدف از این اقدام ایجاد بهبود در سیستم مدیریت کیفیت آن است.

دیو کالهون، رئیس و مدیرعامل بوئینگ، اظهار کرد نتایج سه ماهه اول ما منعکس‌کننده اقدامات فوری برای کاهش سرعت تولید ۷۳۷ برای بهبود کیفیت آن است. ما برای تقویت سیستم‌های مدیریت کیفیت و ایمنی خود زمان بیشتری صرف خواهیم کرد و این اقدام آینده‌ای قوی‌تر و با ثبات‌تری را رقم خواهد زد.

به گزارش بیزنس، پس از انتشار این گزارش در پیش بازار نیویورک، سهام بوئینگ ۳.۷۰ درصد افزایش یافت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرر ۳۵۵ میلیون دلاری بوئینگ
  • تحقق ۱۰۶ درصدی مبادلات تجارت خارجی در کردستان
  • افزایش ۱۰ درصدی تردد در محور‌های مواصلاتی استان اردبیل
  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱
  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱/ تامین ارز کالا‌های اساسی و دارو در ۳۴ روز گذشته از مرز ۶۳۶ میلیون دلار گذشت
  • دولت از بخش خصوصی حمایت کند/ تعویق ۸ ماهه مطالبات واردکنندگان برنج
  • رشد ۲۶ درصدی تامین ارز دارو در سال ۱۴۰۲
  • توضیحات بهادری جهرمی درباره تعطیلی آخر هفته
  • چشم انتظاری پنج ماهه فعالان اقتصادی برای تامین ارز واردات
  • بیش از پنج میلیارد دلار مبادلات تجاری درمرز رسمی پرویزخان