Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شبکه خبری آمریکایی ضمن اشاره به اظهارات اخیر وزیر خارجه این کشور علیه ایران، نوشت که تهدید آمریکا برای به زانو در آوردن ایران با فشارهای اقتصادی راه به جایی نخواهد برد. ۰۴ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۷ بین الملل دیپلماسی ایران آمریکا نظرات

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از سی ان ان، مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا روز دوشنبه در سخنانی اقدامات بعدی واشنگتن در قبال ایران را بیان کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سئوال مهمی که در این بین مطرح می شود این است که اگر دولت ترامپ به دنبال براندازی در ایران باشد، این مساله چه هزینه هایی را برای واشنگتن در پی خواهد داشت.

سی ان ان در ادامه نوشت: پاسخ دادن به این سئوال بسیار سخت است، چرا که این مساله بستگی کاملی به آن دارد که دولت ترامپ برای تغییر نظام سیاسی ایران از چه روش هایی استفاده کند. به نظر می رسد تهدید پامپئو برای به زانو درآوردن ایران آن هم با تشدید فشارهای اقتصادی راه به جایی نخواهد برد، آن هم با توجه به اینکه دولت ترامپ با خروج از توافق هسته ای، عملا متحدان و هم پیمانان اصلی خود را تحقیر کرده است.

سی ان ان افزود: فرانسه، بریتانیا، آلمان و به احتمال کمتر چین و روسیه تمایلی برای پیوستن به کمپین آمریکا برای اعمال حداکثر فشار اقتصادی بر تهران نخواهند داشت. گام های بعدی آمریکا می تواند حمایت از گروه های مخالف جمهوری اسلامی مثل مجاهدین خلق (منافقین) باشد، گروهی که سال های زیادی در فهرست سازمان های تروریستی آمریکا قرار داشته است.

بر اساس این گزارش، توانایی این سازمان تروریستی برای جلب حامیانی مثل جان بولتون مشاور امنیت ملی کاخ سفید به این معنا نیست که منافقین ظرفیت کافی برای سرنگونی نظام جمهوری اسلامی را داشته باشد.

سی ان ان نوشت: آخرین کودتای نظامی آمریکا در سال 1953 میلادی نیز تبعات منفی به همراه داشته است. بنابر این استفاده از مخالفان داخلی و راه اندازی کودتا نیز گزینه مناسبی نخواهد بود. بنابر این تنها گزینه نظامی باقی می ماند. بمباران آمریکا می تواند موجب قربانی شدن هزاران ایرانی شود ولی نمی تواند تاثیر چندانی بر برنامه هسته ای این کشور داشته باشد و حتی می تواند موجب تسریع و تشدید تلاش های تهران برای توسعه برنامه هسته ای شود.

این شبکه خبری آمریکایی در ادامه ضمن اشاره به تجربه تلخ آمریکا در عراق ، افزود: این غیرممکن است که بگوییم تلاش آمریکا برای سرنگونی نظام سیاسی ایران چه مقدار هزینه برای واشنگتن به همراه خواهد داشت ولی تجربه ما در عراق نشان می دهد که این تلاش ها هزینه های سنگینی بر واشنگتن تحمیل خواهد کرد. تحریم های اقتصادی به میلیون ها شهروند عراقی آسیب وارد کرد. ولی صدام توانست از کمبودهای ایجاد شده به واسطه تحریم ها برای بهبود وجهه رژیم بعثی استفاده کند. دیوید ریف روزنامه نگار باسابقه بر این باور است که تحریم های غرب علیه عراق نتوانست دولت صدام را نابود کند و در واقع موجب تقویت سیاسی رژیم صدام شد.

مقام های دولت بوش به افکار عمومی مردم آمریکا اطمینان دادند که جنگ با عراق ، کم هزینه و آسان خواهد بود، جنگی که ادعا می شد تنها 50 تا 60 میلیارد دلار هزینه داشته باشد. ولی این جنگ بیش از 100 برابر بیشتر از آن چیزی که دولت بوش ادعا کرده بود، هزینه در برداشت. این جنگ موجب مرگ و قربانی شدن صدها هزار نفر از جمله 200 هزار غیرنظامی شد. آیا دولت ترامپ چنین تغییر رژیمی را برای ایران مد نظر دارد؟

این گزارش در ادامه با اشاره به تحلیل یک کارشناس درباره بحث جنگ تمام عیار نظامی با ایران نوشت که جنگ عراق و افغانستان در مقایسه با جنگ با ایران «مثل قدم زدن در پارک» هستند.

انتهای پیام /

R1036247/P36439/S90,8,95,1128/CT10 واژه های کاربردی مرتبط تحریم های ایران اخبار "آمریکا"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تحریم های ایران اخبار آمریکا تحریم های ایران اخبار آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۵۵۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه کلمبیای آمریکا دانشجویان حامی فلسطین را تهدید به تعلیق کرد 

دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا که از رسیدن به توافق با دانشجویان حامی فلسطین و مخالف اسرائیل، ناتوان مانده و رئیس دانشگاه با همکاری پلیس، دست به سرکوب دانشجویان زده است، اکنون در پی پایان نیافتن این اعتراض ها، دانشجویان را تهدید کرد اعتراض‌ها را متوقف کنند، در غیر اینصورت از ادامه تحصیل تعلیق خواهند شد.

دانشگاه کلمبیای آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی به دانشجویان حامی جنبش همبستگی با مردم غزه که در این دانشگاه بیشتر از یک هفته است، اردو (چادر) زده اند، اخطار داد اگر تا بعد از ظهر روز دوشنبه به وقت محلی، چادر‌ها را تخلیه نکنند، تعلیق خواهند شد.

دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: «همانطور که احتمالا می‌دانید، گفتگو بین دانشگاه و رهبران دانشجویی اردوگاه، متأسفانه به بن‌بست رسیده است».

دانشگاه کلمبیا در این بیانیه تهدید آمیز از دانشجویان خواسته شده است "وسایل خود را جمع آوری کرده و چادر‌ها را ترک کنند. "

دانشگاه کلمبیا تهدید کرده است اگر دانشجویان تا بعد از ظهر داوطلبانه چادر‌ها را ترک کنند و خود را به یکی از مقامات دانشگاه معرفی کنند و فرمی را امضا کنند که متعهد به رعایت سیاست‌های دانشگاه تا ژوئن ۲۰۲۵ یا "تاریخ اعطای مدرک تحصیلی" شوند، دانشجویان واجد شرایط به پایان رساندن ترم با شرایط خوب هستند.

دانشگاه کلمبیا همچنین گفته است: "مهم است که بدانید دانشگاه قبلاً دانشجویان زیادی را در چادر‌ها شناسایی کرده است. اگر در هنگام خروج خود را معرفی نکنید و اکنون فرم را امضا نکنید، واجد شرایط امضا و تکمیل ترم با وضعیت خوب نخواهید بود. "

در این بیانیه آمده است: اگر از چادر‌ها خارج نشوید، تعلیق خواهید شد.

به گزارش شبکه سی ان ان آمریکا، دانشگاه کلمبیا در عین حال اعلام کرده است که پس از پایان دوره امتحانات و یک مکان جایگزین برای تظاهرات ارائه خواهد کرد، و چادر‌های غیر مجاز کنونی "محیطی ناخوشایند برای اعضای جامعه ما ایجاد می‌کند. "

دانشگاه کلمبیا همچنین مدعی شده است: "بازیگران خارجی نیز به این محیط کمک کرده اند، که باعث نگرانی‌های امنیتی - از جمله برای همسایگان ما" شده است.

دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا که این روز‌ها کانون جنبش «همبستگی با مردم غزه» شده است، از معترضان حامی فلسطین خواست متفرق شوند و در برابر خواسته دانشجویان این دانشگاه اعلام کرد که روابط با اسرائیل را قطع نخواهد کرد.

دانشجویان معترضان دانشگاه کلمبیا خواهان توقف سرمایه گذاری این دانشگاه در شرکت‌های تسلیحاتی وابسته به اسرائیل هستند. این دانشگاه در گذشته نیز در مواردی دیگر به درخواست دانشجویان از سرمایه گذاری صرف نظر کرده است.

یکی از خواسته‌های اصلی گروه‌های دانشجویی طرفدار فلسطین در دانشگاه کلمبیا از هفته گذشته این بوده است که این دانشگاه وجوه سرمایه‌گذاری را از شرکت‌هایی که از حملات اسرائیل به غزه سود می‌برند، خارج کند.

دانشگاه کلمبیا روز دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که در حالی که گفتگو‌های سازنده بین رهبران دانشجویان و مقامات دانشگاهی از هفته گذشته ادامه دارد، "متأسفانه، ما نتوانستیم به توافق برسیم. "

۲۱ نماینده دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی در نامه‌ای به هیات امنای دانشگاه کلمبیای نیویورک نوشتند: «زمان آن است که دانشگاه قاطعانه عمل کند، اردوگاه را منحل کند و امنیت و ایمنی همه دانشجویان خود را تضمین کند.»

در این نامه که توسط جاش گاتهیمر و دن گلدمن رهبری می‌شود، ادعا شده است که معترضان حامی فلسطین "تمایلی به امضای یک توافق منطقی برای پایان تحصن" ندارند. آنها می‌گویند این اتفاق باید رخ دهد تا کلمبیا شامل متمم ششم قانون حقوق مدنی آمریکا شود.

در این نامه آمده است: زمان مذاکره به پایان رسیده است. اکنون زمان اقدام است. در نهایت وظیفه هیات امنا است که عمل کند. اگر هر یک از متولیان مایل به انجام این کار نیستند، باید استعفا دهند تا با افرادی جایگزین شوند که به تعهدات قانونی دانشگاه تحت عنوان متمم ششم پایبند هستند. "

این تلاش‌ها فشار سیاسی بیشتری را بر مقامات کلمبیا وارد می‌کند. پیش از این برخی از جمهوری خواهان برجسته خواستار کناره گیری مینوچه نعمت شفیق، رئیس کلمبیا شدند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • اقدام بانک ملی ایران در واگذاری پتروشیمی شازند بسیار ارزشمند است
  • پیگیر لایحه امنیت شغلی کارگران هستیم | با تهدید‌ها و تحریم‌ها نمی‌توانند ملت را متوقف کنند
  • تهدید دادگاه لاهه از سوی کنگره آمریکا
  • کنگره آمريکا دیوان بین‌المللی کیفری را تهدید کرد
  • دانشگاه کلمبیای آمریکا دانشجویان حامی فلسطین را تهدید به تعلیق کرد 
  • هزینه گران مقابله با پهپادهای ایران روی دست آمریکا | تصویر و مشخصات سلاح های موشکی و لیزری
  • دانشجوی آمریکایی: بزرگترین تهدید جهان اسرائیل و آمریکاست
  • چین، آمریکا را تهدید به اقدام تلافی جویانه کرد
  • دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بود | به انتخابات آمریکا نزدیک شویم ارز صعودی می‌شود
  • هزینه فایده سفر رئیس جمهور به پاکستان