Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فراکسیون امید مجلس تاکید کرد که میثاق‌‌نامه اصلاح‌طلبی "وحی منزل" است و هر فردی که آن را امضاء می‌کند باید به آن پایبند باشد. ۰۴ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۰ سیاسی مجلس و دولت ایران نظرات

محمدرضا عارف رئیس فراکسیون امید مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره اینکه گفته می‌شود برخی از نمایندگان اصلاح‌طلب معتقدند که ریاست وی باعث اختلافاتی در این فراکسیون شده، گفت: تاکنون این موضوع را نشنیده‌ام و نمی‌دانم منظور شما از این نمایندگان، کدام نمایندگان عضو فراکسیون است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته در تمامی جلسات برگزار شده بنده پذیرای انتقاداتی که انجام شده بوده‌ام.

بیشتر بخوانید:

تصمیمات مهم فراکسیون امید: عارف با کاندیداتوری برای ریاست مجلس مخالفت نکرد

وی ادامه داد: گفتمان و جریان ما به‌گونه‌ای است که فراکسیون امید را  منسجم  و اعضا را  همراه یکدیگر کرده است این موضوع را در  انسجام اعضا هنگام رای‌گیری‌ها می‌توانید ببینید.

نماینده اصلاح‌طلب مردم تهران در مجلس تصریح کرد: در برخی از موارد نیز تصمیم‌گیری به عهده اعضا گذاشته شده، اگرچه زمانی که تصمیم فراکسیونی گرفته می‌شود اعضا  با یکدیگر انسجام دارند.

**به دنبال سهم‌خواهی از دولت نیستیم

رئیس فراکسیون امید مجلس درباره اینکه اخیراً مشاور فرهنگی رئیس‌جمهور در توئیتی اعلام کرده بود " امان ازسهم‌خواهی افراد به اسم جریان" که برخی می‌گویند منظور آقای حسام‌الدین آشنا شما بوده‌اید، اظهار داشت: اگر آقای آشنا نظری داشته باید از خودشان بپرسید که منظورشان چه فرد یا گروهی بوده است. ما به دنبال سهم‌خواهی از دولت نیستیم و دغدغه ما موفقیت دولت و نظام است و تلاش ما برای کارآمدی بیشتر دولت است.

**کاندیداهای اصلاح‌طلبان در کلان‌شهرها برای انتخابات شورای شهر میثاق‌نامه را امضا کردند

عارف در پاسخ به این سئوال که اخیراً بحث انتخاب شهردار تهران مطرح بود و برخی معتقد بودند که شما مخالف شهردار شدن آقای محسن هاشمی رفسنجانی بودید، عنوان کرد: مخالفت با شهردار شدن آقای محسن هاشمی به دلیل میثاق‌نامه‌ای بود که همه کاندیداهای شورای‌شهر در کلان‌شهرها آن را امضا کرده بودند و در آن درج شده بود که به رای مردم احترام بگذارند و تا آخر دوره بمانند و هوس انتقال به وزارتخانه‌ها، مجلس و  جاهای دیگر نکنند.

**میثاق‌نامه اصلاح‌طلبان وحی مُنزل است

وی در پاسخ به سئوالی درباره اینکه اما برخی از اعضای حزب کارگزاران همچون کرباسچی معتقدند که میثاق‌نامه اصلاح‌طلبان وحی مُنزل نیست و انتقاداتی به عدم انتخاب محسن هاشمی به عنوان شهردار داشتند، گفت: این تفسیر آقایان است؛ برای ما هرنوع میثاقی که امضاء شود، تعهدآور  و وحی مُنزل است. هر فردی که میثاق‌نامه  را امضاء کرده باید به آن پایبند باشد، بنده از آقای هاشمی در ماجرای انتخاب شهردار صمیمانه تشکر می‌کنم که پایبندی خود به میثاق‌نامه را نشان داد.

**شورای سیاست‌گذاری با ترکیب جدید فعالیت خود را آغاز می‌کند

نماینده مردم تهران  در مجلس با اشاره به آغاز فعالیت دور جدید شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان، ادامه داد: ان‌‌شاالله در روزها و شاید در هفته‌های آینده فعالیت دور جدید شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان اعلام می‌شود و  قاعدتاً با تغییراتی که در ترکیب این شورا انجام می‌شود فعالیت خود را آغاز می‌کنیم.

**هر حزب اصلاح‌طلبی اختیار این را دارد در شورای سیاست‌گذاری حضور نداشته باشد

رئیس فراکسیون امید مجلس درباره اینکه برخی از اصلاح‌طلبان همچون آقای کواکبیان دبیر کل حزب مردم سالاری اعلام کرده‌اند دیگر در شورای سیاست‌گذاری شرکت نمی‌کنند، افزود: شورا متعلق به همه احزاب اصلاح‌طلب است، هر حزبی اختیار این را دارد که در این شورا شرکت کند یا این کار را انجام ندهد موضع ما همان موضع اولیه است و منش ما این است شورا دیکتاتوری نکند و اعضاء بر اساس ضوابط می‌توانند عضو باشند و اگر حزبی که ضوابط عضویت را داشت علاقمند باشد که منفرد کار کند ما نگرانی در این زمینه نداریم.

عارف در پاسخ به سئوالی درباره اینکه برخی از اعضای فراکسیون نظرشان بر این است که آقای روحانی با فراکسیون امید تعامل ندارد و گویا با این فراکسیون قهر کرده است، افزود: نمی‌دانم این گونه مسائل را کدامیک از اعضای فراکسیون مطرح کرده‌اند موضع ما همواره این بوده که باید با دولت تعامل داشته باشیم.

انتهای پیام/

R1373/P1360/S1,15/CT1 واژه های کاربردی مرتبط عارف نمایندگان مجلس دهم مجلس دهم

منبع: تسنیم

کلیدواژه: عارف نمایندگان مجلس دهم مجلس دهم عارف نمایندگان مجلس دهم مجلس دهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۵۶۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند

به گزارش «تابناک»، «غلامرضا نوری قزلجه» در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس دوازدهم، اظهار کرد: در مجلس آینده حتماً فراکسیونی تحت عنوان فراکسیون «مستقلین» خواهیم داشت؛ البته مستقلین نام پیش‌فرض و آن چیزی است که طی چند سال اخیر در ادبیات سیاسی ما مطرح شده، اما اعضا هر اسم دیگری را برای این فراکسیون انتخاب کنند، همان خواهد شد.

وی ادامه داد: رایزنی‌های اولیه بین منتخبان مجلس دوازدهم اعم از نمایندگان ادوار، نمایندگان فعلی و نمایندگان جدید انجام و قرار بر این شده است که افرادی با مشی اصلاح‌طلبی، میان‌رو و همچنین اصولگرایان معتدل و مستقل همگی در یک فراکسیون سیاسی تحت عنوان «مستقلین» یا هر نام دیگری که اعضا درباره آن به توافق برسند، باشیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس تصریح کرد: بدون احتساب افرادی که در دور دوم انتخابات به مجلس دوازدهم راه می‌یابند، فعلاً حدود ۸۰ نفر از افرادی که به مجلس دوازدهم راه یافته‌اند، مشی سیاسی مستقل یا میانه‌رو دارند. امیدوارم نتایج در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم به گونه‌ای باشد که تعداد نمایندگان مستقل مجلس دوازدهم به ۱۰۰ نفر برسد.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس دوازدهم درباره آرایش سیاسی احتمالی اصولگرایان در مجلس آینده، گفت: در مجلس یازدهم یک فراکسیون تحت عنوان فراکسیون «اکثریت» یا فراکسیون «انقلاب اسلامی» داشتیم که در نیمه دوم مجلس یازدهم تا حدودی به اختلاف برخوردند.

نوری قزلجه تصریح کرد: آنطور که زمزمه آن به گوش می‌رسد و بر اساس کاندیداهایی که برای ریاست مجلس آینده مطرح هستند، به احتمال بسیار زیاد اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت و پیش‌بینی می‌کنم دو یا حتی ۳ فراکسیون سیاسی داشته باشند.

منتخب مجلس دوازدهم درباره رئیس احتمالی مجلس دوازدهم، گفت: افراد میانه‌رو و مستقل مجلس آینده، این موضوع را منوط به شکل‌گیری فراکسیون کرده‌اند و در اولین مجمع فراکسیون به دنبال آن هستیم که این موضوع را مطرح کنیم. البته برای پست‌ها و ارکان دیگر مجلس و اعضای هیأت‌رییسه هم بحث و تبادل نظر خواهیم داشت.

وی ادامه داد: گزینه ما برای ریاست مجلس به این موضوع بستگی دارد که ببینیم تعامل فراکسیون‌های روبرو چگونه خواهد بود و آیا آنان با هم متحد می‌شوند یا آنکه اصولگرایان تعدد فراکسیونی پیدا می‌کنند. به هر صورت در اولین مجمعی که قبل از انتخابات هیأت‌رییسه برگزار خواهیم کرد، حتماً بنا داریم این موضوعات را مطرح کنیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس درباره گزینه‌های که برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح هستند، گفت: افراد زیادی مطرح هستند و بنده نمی‌خواهم اسم ببرم؛ در واقع افرادی برای ریاست مجلس مطرح هستند که یا خودشان با ما صحبت کردند یا از طرف آنان کسانی با ما صحبت کردند یا در رسانه‌ها شنیدیم؛ حدود ۶ یا ۷ نفر برای ریاست مجلس دوازدهم فعال هستند.

نوری قزلجه تاکید کرد: قطعاً هیچیک از این گزینه‌ها الان نمی‌توانند به طور قطع خود را رئیس مجلس آینده بدانند؛ در واقع هیچیک نمی‌توانند با ضریب اطمینان و احتمال بالا بگویند که رئیس مجلس دوازدهم می‌شوند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا گزینه‌های ریاست مجلس دوازدهم برای کسب این کرسی شانس برابر دارند، گفت: خیر؛ شانس این افراد متفاوت است اما اینکه بگوییم یکی از این افراد، شانس قطعی یا احتمال بیشتری برای ریاست مجلس دارد، این‌گونه هم نیست؛ این موضوع یک مقدار پیچیده است.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمایندگان مردم در انتخاب رئیس مجلس حتماً بازخوردهایی را که از انتخابات گرفتند، باید لحاظ کنند و باید علی‌القاعده نظرات افکار عمومی و وضعیت آرای انتخابات در این موضوع دخیل باشد و مجلس نباید بدون توجه به این موارد تصمیم بگیرد.

نوری قزلجه تصریح کرد: بر این اساس، بحث هیأت‌رییسه به خصوص رئیس مجلس یک موضوع پیچیده و چالشی خواهد بود و رقابت‌ها برای آن هم جدی خواهد بود.

دیگر خبرها

  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد
  • واکنش عباس عبدی به سخنان مهدی نصیری: اصلاح‌طلبی و براندازی دو راهبرد غیر قابل جمع است
  • واکنش محمد مهاجری به دلایل رد صلاحیت روحانی
  • نامه سوم روحانی به شورای نگهبان درباره ارائه مستندات ردصلاحیتش
  • نسل جوان با رشادت های دفاع مقدس آشنا شوند
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • اصولگرایان در مجلس آینده یک فراکسیون تشکیل می‌دهند
  • اجلاسیه هم‌اندیشی روحانیون کلان شهرهای کشور در قم برگزار می‌شود
  • توهین جنجالی مجری تندرو صداوسیما به اصلاح طلبان و اصولگرایان /حسام الدین آشنا: بی ادب نباشید؛ چه برای سیدخندان و چه برای پاورقی
  • مجری صداوسیما: اصلاح طلبی نطفه‌اش حرام است و اصولگرایی لقمه‌اش!