Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-03-29@12:04:06 GMT

بازدید شبانه شهردار تهران از محلات شوش و خراسان

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۵۷۶۱۸

بازدید شبانه شهردار تهران از محلات شوش و خراسان

به گزارش خبرگزاری مهر،  محمدعلی افشانی شهردار تهران شب گذشته از بافت فرسوده منطقه ١٥ بازدید و در جریان معضلات و آسیب های اجتماعی این منطقه قرار گرفت.

در این بازدید سیدمحمدعلی افشانی به همراه حسن رباطی معاون امور مناطق و همچنین امین عارف نیا رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران از ساعت ٢٢ به صورت سرزده از تعدادی از محلات از جمله میدان شوش، خیابان خراسان، محله مینابی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. بازدید کرده و در جریان روند کار شهرداری و بازآفرینی بافت های فرسوده این محلات قرار گرفت. به گفته شهردار منطقه ١٥، محله مینابی پرمخاطره ترین نقطه شهر تهران از لحاظ بافت های فرسوده است.

محله اتابک مقصد بعدی افشانی بود که پس از بازدید از نقاط فرسوده این محله که در حاشیه بزرگراه امام علی (ع) قرار داشت، موضوع دو پل روگذر خیابان خاوران که محله دهقی را از بزرگراه امام علی(ع) به خاوران متصل می کند و طی ماه های گذشته بلاتکلیف مانده بود، در دستور کار قرار داد.

شهردار تهران در ادامه بازدید سرزده خود، راهی مددسرای خاوران شد تا در جریان خدمات سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران به مددجویان این گرمخانه قرار گیرد.

در جریان این دیدار افشانی به رئیس سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران تاکید کرد، به سرعت آمار دقیق و تفکیک شده استان و شهر مددجویان را ارائه کند تا در برنامه ریزی برای مدیریت آسیب های اجتماعی به عنوان سند برنامه مورد استفاده قرار گیرد.

کد خبر 4305581 آزاده سهرابی

منبع: مهر

کلیدواژه: شهر تهران شهردار تهران محمد علی افشانی شورای شهر تهران شهرداری تهران شهر تهران وزارت آموزش و پرورش سازمان تامین اجتماعی محمد علی افشانی بیمه سازمان هواشناسی نیروی انتظامی شهردار تهران سید محمد بطحایی سازمان حج و زیارت پلیس راهور محسن هاشمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۵۷۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زاکانی مشکلات تهران را حل کرد و فقط مانده مسجدسازی در پارک ها / اگر در بوستان قیطریه فضای خالی دارید درخت بکارید

عصر ایران - علیرضا زاکانی، شهردار تهران گفته است که حتما در پارک های تهران مسجد خواهند ساخت و درباره احداث مسجد در پارک قیطریه و نگرانی مردم از قطع درختان آنجا تاکید کرده که در محل احداث مسجد تنها 15 - 10 نهال وجود دارد که آنها را هم به کمی آن طرف تر منتقل خواهند کرد.

در این باره چند نکته قابل توجه است:

1 - ساخت مسجد با پول مردم، نشانه متدین بودن شهردار نیست و اگر در پارک ها مسجد بسازد، نمی گویند وای چه شهردار  مومنی!
  "هزینه کرد درست پول مردم برای مردم"، می تواند نشانه تعهد واقعی باشد نه مسجدسازی در جاهایی که نیازی به مسجد نیست.

به راستی آیا مردم تهران، اکنون به ساخت مسجد جدید توسط شهرداری نیاز دارند و از شهردار می خواهند برایشان در پارک ها مسجد بسازد یا به توسعه حمل و نقل عمومی، افزایش سرانه فضای سبز، احداث پارگینگ های عمومی و بهره گیری از مکانیزم های جدید امحاء زباله و بازبافت و نظایر این ها؟
مردم به شهرداری پول نمی دهند که زاکانی و دوستانش هر جور خواستند هزینه کنند. ای کاش بفهمند که "الاهمّ فالمهم" یعنی؟! 
تشخیص اولویت ها این قدر سخت است آقای زاکانی؟!


2 - در حالی که بسیاری از مساجد تهران عملاً غیر فعال و خالی از نمازگزار هستند، ساخت مسجد جدید چه توجیهی دارد؟ آن هم در جایی مانند قیطریه که به دلیل قدمتش، دارای چندین مسجد در اطراف همین پارک است.
به زاکانی و همفکرانش ایشان می گوییم اگر واقعاً دلسوز اسلام هستید، به جای ساخت مسجد، نمازگزار تربیت کنید، آن هم نه با کلاس و بیلبورد و خاصه خرحی های تبلیغاتی که با حُسن عملکرد خود به عنوان گارگزاران نظام اسلامی. یادشان نرود که بخش عمده ای از دین گریزی ها به ویژه در نسل جوان، از عملکردهای نابهنجار همین هایی نشأت می گیرد که چهره و گفتار اسلامی به نمایش می گذارند و چون به خلوت می روند آن کار دیگر می کنند و نمی دانند که در عصر اطلاعات، خلوتی وجود ندارد و مردم می بینند و می فهمند.

3 - تعداد روحانیون در کشور، از تعداد مساجد بیشتر است. با این حال، بیش از نیمی از مساجد کشور، امام جماعت ندارند. اول خود روحانیون به مسجد بروند و مساجد فعلی را راه بیندازند، بعد اگر جایی مسجد کم بود، خود مومنین دست به کار می شوند و مگر در طول تاریخ، این همه مسجد را در شهرها و روستاهای کشور، شهرداری ها ساخته اند؟(جالب نیست؟ بسیاری از روحانیون هم رغبتی به امامت جماعت در مساجد ندارند و درگیر کارهای حکومتی شده اند!)

4 - عجیب است که شهردار می گوید در محل ساخت مسجد در پارک قیطریه درختی نیست و در آن چند هزار متر زمین در نظر گرفته شده برای مسجد، تنها 15 - 10 نهال وجود دارد! اگر این گونه است که باید فوراً در این همه فضای خالی در پارک باید درخت بکارند و کم کاری صورت گرفته را جبران کنند.
چرا درخت بکارند؟ چون آنجا پارک است و معنی و کاربرد پارک هم که معلوم است!
مگر خودشان از بام تا شام از کمبود سرانه فضای سبز در تهران نمی گویند؟ و آیا جایی مناسب تر فضاهای خالی پارک ها برای درختکاری؟

زاکانی در حال کاشتن مناسبتی درخت در روز درختکاری

5 - واقعاً چه اصراری است که وقتی این همه کار زمین مانده در کشور و در همان شهرداری تهران وجود دارد، مسوولان وارد کارهای حاشیه ای و حاشیه ساز شوند؟ از مسجد سازی هم می خواند تقابل درست کنند؟ خدا کند که این یکی را بی خیال شوند!

بعد از تحریر:
برای کسانی که این نقد به شهردار را حمل بر مخالفت با ارزش هایی مانند مسجد می کنند، پاسخی نداریم چرا که اگر کسی متوجه نشود که «نقد مسجدسازی بیهوده در پارک ها با پولی که در جاهای دیگر شهرداری بدان نیاز ضروری است، ربطی به مخالفت با امور مقدسی چون دین و مسجد و نماز ندارد»، اساساً طرف بحث و استدلال و پاسخ نیست. حال بمانند افرادی که می فهمند ولی منافع شان در تظاهر به نفهمی است و به اسم دین پروژه می گیرند و کاسبی می کنند! اینان را به خدای بزرگ واگذار می کنیم.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: انتقاد صریح رهبر معظم انقلاب از تخریب پوشش گیاهی به بهانه درست کردن هتل و حوزه علمیه: زمین خوارها در مناطق خوب شهر با شیوه های مشخص، ثروت عمومی را تبدیل می کنند به ثروت شخصی/ مسؤولین باید "عُرضه" به خرج دهند و برخورد قاطع کنند

دیگر خبرها

  • ۱۴۰۳ سال خدمات محله ای و زیباسازی و سرمایه گذاری خواهد بود
  • هیچ پروژه نیمه تعطیلی در شیراز وجود ندارد
  • ترمیم حقوق کارکنان شهرداری تهران اجرا خواهد شد
  • امام جمعه سابق لواسان: ساخت مسجد کار شهرداری نیست؛ شهرداری به وظایف اصلی خود بپردازد که درباره آن‌ها به غایت کم کاری می‌کند
  • زاکانی مشکلات تهران را حل کرد و فقط مانده مسجدسازی در پارک ها / اگر در بوستان قیطریه فضای خالی دارید درخت بکارید
  • ترمیم حقوق کارکنان شهرداری تهران اجرا می‌شود
  •  آغاز پویش «مشهدمهربان» با رویکرد آزادی زندانیان جرائم غیرعمد
  • جزئیات همکاری شهرداری تهران با چینی‌ها از زبان شهردار تهران + فیلم
  • نذری نان؛ رسم زیبایی که هنوز در محلات قدیمی ادامه دارد
  • افزایش سرمایه اجتماعی و رضایتمندی مردم در گرو مبارزه با فساد