Web Analytics Made Easy - Statcounter

داریوش امانی در گفت‌‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، با بیان اینکه بحث افزایش کرایه بها رانندگان کامیون‌‌ها، بیمه این قشر و بازنشستگی آنها از ماه‌‌های گذشته در دست اقدام و اجرا بوده است، گفت: نزدیک به یک ماه گذشته دستور افزایش کرایه بها تا ٢٠ درصد به تمام استان‌‌‌ها ابلاغ شد و در برخی از استان‌‌ها به اجرا رسید و تنها در چند استان اجرا نشده بود که در این مناطق هم از فردا اعمال می‌‌‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قطعی یارانه حق بیمه رانندگان رفع شد

وی افزود: به طور مستمر با کانون‌‌‌ها و انجمن‌‌های صنفی مربوط به رانندگان کامیون‌‌‌ها و حمل و نقل بار در ارتباط هستیم و مشکلات و دغدغه‌‌‌های این قشر به سازمان راهداری بدون پیچیدگی‌‌‌ها و بروکراسی‌‌‌های اداری منتقل می‌‌‌شود.

معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌‌‌ای با بیان اینکه یکی از مشکلات حق بیمه رانندگان بود که این موضوع را با همکاری تامین اجتماعی رفع کردیم، اظهار داشت: یارانه حق بیمه رانندگان به مدت چند روز قطع شده بود که بلافاصله این موضوع را رفع کردیم. 

برخورد با شرکت‌هایی که حق کمیسیون بالاتری از رانندگان دریافت می‌کنند 

امانی ادامه داد: بیمه بازنشستگی از دیگر مشکلاتی است که رانندگان مطرح می‌‌کنند و در حال رایزنی با نهادهای مربوطه برای رفع این مشکل هستیم و نهایتا تا دو ماه دیگر هم این موضوع حل خواهد شد.

وی اضافه کرد: برخی از مشکلاتی که رانندگان مطرح کرده‌‌‌‌اند، مشکل صنفی است که خود این رانندگان روسای صنف خود را انتخاب کرده‌‌‌‌اند و این مشکلات باید در داخل صنف حل شود البته سازمان راهداری به این موضوع هم ورود کرده و شرکت‌‌‌هایی که حق کمیسیون بالاتری از رانندگان دریافت کنند، در صورت شکایت راننده با آنها برخورد قانونی خواهد شد.

مسائل مربوط به رفاه و بیمه تکمیلی به زودی به مرحله اجرا می‌رسد

این مقام مسئول ادامه داد: ما در جریان تمام موضوعات مطروحه از سوی رانندگان هستیم اما حل و رفع برخی از این مشکلات فراتر از اختیارات سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌‌‌‌ای است و باید نهادهای بالادستی دستور رسیدگی به این موضوعات را بدهند.

امانی با بیان اینکه رسیدگی به مشکلات رانندگان را وظیفه خود می‌‌‌‌دانیم، تصریح کرد: بحث رفاه و بیمه تکمیلی رانندگان هم در دستورکار سازمان است و به زودی به مرحله اجرا می‌‌رسد.

افزایش ۵٠ درصدی کرایه بها به ضرر رانندگان است

وی با تاکید بر اینکه برخی از فعالان این قشر امروز درخواست‌‌‌هایی مطرح می‌‌‌‌کنند که منطقی نیست و به زیان سایر رانندگان تمام می‌‌‌شود، خاطرنشان کرد: عده‌‌ای از رانندگان مطالبه افزایش قیمت ۵٠ درصدی را دارند که این موضوع در نهایت به ضرر خودشان تمام می‌‌شود. امروز بحث رقابت ریل و جاده در حوزه حمل و نقل بار مطرح است که این افزایش قیمت‌‌‌ها رقابت با بخش ریلی را سخت‌‌‌تر می‌کند.

معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌‌ای ادامه داد: از سوی دیگر با افزایش قیمت ۵٠ درصدی قیمت تمام شده محصول افزایش می‌‌یابد و انگیزه صاحبان بار و شرکت‌‌ها برای انتقال بار از طریق جاده کاهش می‌یابد.

تمام لوازم یدکی و لاستیک‌ها با ارز دولتی در اختیار رانندگان قرار می‌گیرد

امانی با بیان اینکه کامیون‌دارها نگران افزایش قیمت لوازم یدکی و لاستیک نباشند، ابراز داشت: با تمام نهادهای مسئول از جمله وزارت صنعت و بانک مرکزی مذاکره شده است که تمام این لوازم مورد نیاز با ارز دولتی خریداری و توزیع شود.

وی افزود: تجربه این اقدامات را در زمان هدفمندی یارانه‌‌ها داشتیم و در این شرایط هم مذاکرات انجام شده تا تمام لوازم و لاستیک مورد نیاز رانندگان با ارز دولتی خریداری شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: رانندگان کامیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۵۸۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز در آذربایجان‌ غربی

ایسنا/آذربایجان غربی معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان اداره کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی از افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های تعزیراتی در حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز در استان طی فروردین سال جاری خبر داد.

ایرج مرندی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد:  ۲۹۴ مورد بازرسی در حوزه کشف کالای قاچاق  انجام و منجر به  تشکیل ۶۴ فقره پرونده تعزیراتی به ارزش یک‌هزار و ۴۲۴ میلیارد ریال در فروردین ماه امسال شده است. 

وی افزود: در تشکیل پرونده‌های تعزیراتی حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز در اولین ماه از سال جاری در مقایسه با مدت زمان مشابه سال گذشته شاهد رشد ۱۴۶ درصدی هستیم. 

معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان اداره کل صمت استان خاطرنشان کرد: دخانیات، لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم خانگی، لوازم یدکی خودرو، پارچه و مواد خوراکی و غذایی از عمده کالاهای کشفی بود.

مرندی اظهار کرد: در حوزه ارزی ۳۶ مورد سابقه ارسالی از بانک‌های عامل در خصوص عدم ایفای تعهدات ارزی شرکت‌های دریافت‌کننده ارز منجر به تشکیل ۳۶ پرونده تعزیراتی به ارزش ریالی یک‌هزار و ۴۱۵ میلیارد ریال که شامل ۲میلیون و ۷۷۴ هزار و ۹۲۹ یورو و همچنین ۱۳۷ هزار و ۸۵۰ درهم بود، شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دریچه‌های فاضلاب خیابان ادهم اهواز و دردسر‌های آن برای رانندگان به روایت فیلم
  • تاکید بر تامین لاستیک خودرو از سامانه معتبر دولتی
  • تاکید بر تامین لاستیک خودرو از منابع معتبر دولتی
  • افزایش ۲۵ درصدی شرکت‌کنندگان در آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن
  • درمان رایگان کودکان بیمه شده زیر هفت سال
  • فروش لاستیک های تاریخ گذشته به جای لاستیک دولتی؟ | واکنش انجمن صنعت تایر را ببینید
  • خدمات درمانی برای کودکان زیر هفت سال رایگان است
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز در آذربایجان‌ غربی
  • تصادفات نیازمند کروکی/ آنچه رانندگان باید بدانند
  • ارائه خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال