Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از اراک، متن این بیانیه که در اختیار ایلنا قرار گرفت، به شرح زیر است؛

با عرض تبریک به مناسبت سالروز پیروزی عقلانیت و شکل‌‌‌‌گیری حماسه دوم خرداد که منبعث از توجه مردم ایران به شکل‌گیری روندهای مردمسالارانه و پرهیز از دروغ و خشونت بود، شورای هماهنگی جبهه اصلاحات استان مرکزی در خصوص مشکلات پیش آمده برای کارگران عزیز شرکت هپکو نکاتی را به مسئولان یادآور می‌شود:

۱) شورای هماهنگی جبهه اصلاحات، همانند تمامی شهروندان اراک و ایرانیان عزتمند از اتفاقات ناگوار پیش آمده برای شرکت هپکو ابراز نارضایتی و توقع رسیدگی بر پایه احقاق حق پرسنل شریف آن شرکت را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بی‌‌‌شک مشکلات کارگران و زحمت‌کشان عرصه تولید در چند ماه متوالی ازجمله بلاتکلیفی در خصوص مالکیت و مدیریت هپکو موجبات ناراحتی همگان و خصوصا حامیان دولت تدبیر و امید در استان مرکزی بوده است.

۲) همگان نیک می‌دانند که مشکلات اقتصاد امروز جامعه ریشه در مدیریت ناکارآمد هشت ساله سیاه دولت احمدی‌‌‌‌نژاد دارد. همه به یاد داریم که در اثر واگذاری‌‌‌های غیراصولی به اسم اجرای سیاست‌‌‌‌های اصل ٤٤ چه اتفاقات ناگواری در بنگاه‌های بزرگ اقتصادی کشور روی داد. اتفاقی که برای بزرگترین برند سازنده تجهیزات برج‌‌‌‌های انتقال نیرو (شرکت آونگان) رخ داد هنوز بر پیکر صنعت اراک خودنمایی می‌کند. واگذاری غیراصولی در آن دولت، در کنار سیاست غلط و اردات بی‌‌‌رویه مدعیان اصولگرایی و فقدان راهبردهای توسعه با فناوری‌‌‌های جدید در شرکت‌‌‌‌های هپکو، آذرآب، ماشین‌‌‌سازی و... وضعیتی را فراهم نموده است که امروز شرکت هپکو نیز با تبعات آن تصمیمات مواجه شده است.

هپکو نگین بی‌‌‌همتای صنعت ایران عزیز، شرکت توانمندی که می‌تواند در همکاری مشترک با شرکت‌‌‌‌های غول پیکر اروپایی و آسیایی بزرگترین خدمات را نه به ایران که به دیگر کشورهای منطقه‌‌‌ای و جهان ارزه نماید.

۳) هر چند که نمایندگان محترم اراک در مجلس شورای اسلامی در کنار استاندار و وزرای صنعت و اقتصاد، چاره حل مشکلات هپکو را تغییر سهامدار عمده این شرکت می‌دانند و در این خصوص اقداماتی هم کرده‌‌‌‌اند که در جای خود جای تشکر دارد، اما کارشناسان صنعت استان بر نیاز هپکو و دیگر بنگاه‌های صنعتی استان به بازارهای جدید و همچنین جلوگیری از ورود ماشین‌آلات راهسازی در جهت حمایت از تولید ملی تاکید می‌‌‌نمایند.

۴) برای مجموعه اصلاح‌‌‌‌‌طلبان استان مرکزی بلاتکلیفی و عدم رسیدگی اساسی به معضلات شرکت هپکو و کارگرانش که بیش از سه سال است، شدیدتر شده به هیچ عنوان قابل قبول و پسندیده نیست. مسئولین مربوطه با کدام بهانه می‌توانند این ناتوانی در سروسامان دادن و رفع مشکلات یک کارخانه استراتژیک را توجیه کنند؟

بعد از کنار گذاشتن سهامدار سابق و قرار بر واگذاری مجدد سهام شرکت هپکو، توقعات بدین گونه بود که این بار تمامی ریزبینی‌‌‌ها و حساسیت‌‌‌های لازم در رابطه با سنجش اهلیت خریدار جدید به کار گرفته خواهد شد. ولیکن با کمال تاسف نظاره‌‌‌گر این موضوع بودیم که سهامدار جدید هم فاقد توانایی لازم جهت مدیریت این مجموعه بوده و پس استعفای ایشان در کمتر از یکسال، سهامدار هپکو سازمان خصوصی‌‌‌‌سازی اعلام گردیده است.

پرسش اساسی مجموعه اصلاح‌‌‌طلبان استان این است که اساساً بر طبق کدام معیار اهلیت فنی لازم این افراد توسط سازمان خصوصی‌‌‌سازی به تایید رسیده است؟ جایگاه و عملکرد مسئولین استانی و نمایندگان مجلس در نظارت بر واگذاری مجدد سهام عمده هپکو چگونه بوده است؟ به چه جهت است که امروز و بعد از شکست واگذاری مجدد سهام هپکو هیچ پاسخگویی وجود ندارد؟ 

لذا خواست و توقع مجموعه شورای هماهنگی جبهه اصلاحاحات از تمامی مسئولین کشوری و استانی مرتبط با معضلات صنایع و به‌خصوص کارخانه هپکوی اراک این بوده که تا فرصت باقی است و ضرر و زیان‌‌‌‌های ناشی از بی‌‌توجهی و بی‌مسئولیتی‌‌‌ها، نفس این صنعت پر افتخار را به طور کامل قطع نکرده و به نابودی بیش از پیش زندگی پرسنلش منجر نگردیده، با عزمی قاطع و دقتی وافر در کوتاه‌ترین زمان یک بار برای همیشه به صورت اساسی برای حل مشکلات هپکو ورود نمایند.

۵) همچنین ذکر این نکته را ضروری می‌دانیم که کلیه اعتراضات صورت گرفته توسط کارگران شرکت هپکو را کاملاً صنفی و در جهت جلوگیری از نابودی کارخانه هپکو و بقای آن می‌دانیم. لذا هرگونه تشکیل پرونده و برخورد با کارگران، از سوی شورای هماهنگی جبهه اصلاحات استان به شدت محکوم و مردود است و نیز اعلام جدی می‌‌‌نماییم، مسئولان ذیربط تلاش کرده تا فروش زمینه‌ای این شرکت بهانه‌‌‌ای به منظور رفع مشکلات هپکو نشود چراکه بازهم فاجعه‌ای دیگر رخ خواهد داد.

در پایان شورای هماهنگی جبهه اصلاحات استان مرکزی ضمن ابراز ناخرسندی از عدم مدیریت در خصوص شرکت هپکو اعلام می‌دارد با تمام توان، خود را حامی کارگران و صنایع استان دانسته و به هیچ وجه اجازه تکرار پروژه آونگانیزاسیون را به نابودکنندگان صنعت نخواهد داد.

در انتخابات سال ۹۶ کارگران شرکت هپکوی اراک با وجود مواجه بودن با مشکلات مزدی و نامشخص بودن وضعیتشان از حسن روحانی حمایت کردند. 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: هپکو هپکوی اراک کارگران هپکو حمایت از کارگران هپکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۶۰۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود نقدینگی از مهم‌ترین مسائل توزیع برق مرکزی

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی، گفت: کمبود نقدینگی به یکی از مهم‌ترین مسائل این شرکت‌ها شده است، زیرا به طور تنگاتنگی، رشد شرکت‌ها تابع وصول مطالبات وجود دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، محمود محمودی عصر امروز در نشست وصول مطالبات شرکت برق استان مرکزی در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت وصول مطالبات در تامین برق پایدار، اظهار داشت: وصول مطالبات نقش بسزایی در تامین برق پایدار و ارائه خدمات مطلوب به مشترکان دارد و بر اساس قانون برنامه هفتم و به دنبال اصلاح نظام مالی صنعت برق از این پس تمامی شرکت‌های توزیع نیروی برق، انرژی مورد نیاز خود را از بورس انرژی خریداری خواهند کرد و در قالب این ساز و کار هزینه خرید برق از نیروگاه‌ها به صورت نقدی پرداخت می‌شود.

وی با بیان اینکه اجرای این مهم علاوه بر پیشرفت و توسعه صنعت برق از انباشت بدهی مالی شرکت‌های توزیع برق می‌کاهد، افزود: با توجه به اختیاراتی که برنامه هفتم توسعه و دیگر قوانین بالا دستی به وزارت نیرو داده است، باید نظام‌های مالی شرکت‌های فعال در صنعت برق به گونه‌ای اصلاح شود تا شرکت‌ها بر اساس سازوکار نظام بنگاه‌داری و اصول حاکمیت شرکتی مسیر توسعه خود را طی کنند و از روند‌های گذشته که موجب انباشت بدهی در این شرکت‌ها می‌شد، فاصله بگیرند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی با بیان این که مطابق با برنامه هفتم توسعه باید میزان معاملات خارج از بازار عمده فروشی صنعت برق به 60 درصد برسد، گفت: مطابق این اقدام شرکت‌های توزیع و مشترکان بالای یک مگاوات از این پس باید برق مورد نیاز خود را از طریق بورس انرژی و در یک فضای شفاف و کاملاً رقابتی خریداری کنند.

محمودی عنوان کرد: کمبود نقدینگی به یکی از مهم‌ترین مسائل این شرکت‌ها شده است زیرا به طور تنگاتنگی، رشد شرکت‌ها تابع وصول مطالبات وجود دارد در این راستا استقلال مالی شرکت‌های توزیع برق طی سال جدید کلید خورده است و ارائه خدمات مطلوب به مشترکین و ذی‌نفعان و گردش چرخ صنعت برق در گرو وصول مطالبات است.

وی خاطرنشان کرد: در پی اجرای این طرح شرکت‌های توزیع برق سراسر کشور باید به معنای واقعی کلمه به صورت شرکتی اداره شوند و درآمد و هزینه‌های خود را در یک رقابت سالم و شفاف تامین و پرداخت کنند.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • ارائه لایحه اصلاح قانون کار به مجلس دوازدهم در اولین فرصت
  • کمبود نقدینگی از مهم‌ترین مسائل توزیع برق مرکزی
  • تایید طرح اصلاح قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی
  • برگزاری نشست شورای هماهنگی ستاد مرکزی راهیان نور
  • اصلاح قانون بیمه‌کارگران ساختمانی توسط شورای نگهبان تایید شد
  • تایید اصلاح قانون بیمه‌کارگران ساختمانی توسط شورای نگهبان
  • در لیگ ملت‌های آسیای مرکزی شرکت می‌کنیم/ هدفمان اصلاح تکنیک است
  • پیگیری اخراج ۱۰۰ نفر از کارگران شرکت کاغذ پارس
  • اصلاح سیاست‌های ارزی در بانک مرکزی/ التهابات کاهش خواهد یافت
  • اصلاح سیاست‌های ارزی در بانک مرکزی/ التهابات ارزی کاهش خواهد یافت