Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهواز - ایرنا - اداره کل مدیریت بحران استانداری خوزستان نسبت به رخداد پدیده گرد و خاک و کاهش دید افقی در برخی مناطق جنوبی ومرکزی استان هشدار داد.

به گزارش ایرنا مدیریت بحران استانداری خوزستان بعدازظهر روز جمعه در اطلاعیه اعلام کرد: براساس تجزیه و تحلیل مرکز ملی پایش و هشدار سریع گرد و خاک هواشناسی خوزستان در خصوص وزش بادهای قابل‌ ملاحظه همراه با تند بادهای لحظه ای از اواسط وقت روز جمعه ، انتظار رخداد پدیده گرد و خاک محلی و کاهش دید افقی برای ساعاتی در مناطقی از جنوب و مرکز استان وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به دنبال هشدار یاد شده ، این مدیریت از اعضای شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان های مرکزی و غرب خوزستان خواست نسبت به اتخاذ همه تمهیدات لازم در این خصوص ، آماده باش دستگاه های مرتبط و مورد نیاز و مراکز بهداشتی و درمانی و خدماتی شهرستان، بازدید و بررسی مستمر پست ها و خطوط انتقال برق و تاسیسات و شبکه های آبرسانی اقدام کنند.
ارتباط با ستاد مدیریت بحران استان و اعلام مستمر آخرین وضعیت جوی شهرستان ، ابلاغ به اداره های جهادکشاورزی شهرستان جهت اتخاذ تمهیدات لازم و اطلاع رسانی به کشاورزان به منظور پیشگیری از وارد آمدن خسارت به کشت های زراعی و باغی ، اطلاع رسانی به شهروندان به ویژه بیماران و کودکان ، سالمندان ، مسافران، عشایر، صیادان، دامداران و افراد ساکن در مناطق در معرض خطر وقوع گرد و خاک و وزش باد شدید جهت رعایت نکات ایمنی و بهداشتی مانند عدم تردد غیرضروری و قرار گرفتن در فضای باز در هنگام وقوع گرد و خاک و استفاده از ماسک مناسب در مواقع مورد نیاز و سایر تدابیر لازم جهت پیشگیری یا کاهش آثار حوادث احتمالی اقدام لازم معمول و گزارش اقدام های به عمل آمده از دیگر نکات اعلام شده از سوی مدیریت بحران استانداری خوزستان اعلام شده است.
بروز چند مورد پدیده گرد وخاک با منشاء داخلی و خارجی در سال جاری منجر به اختلال در نشست و برخاست هواپیماها ، تعطیلی مدارس و اختلال در زندگی عادی مردم شهرهای خوزستان شده است.
بروز گرد و خاک در سال 1396خسارات زیادی به بخش کشاورزی ، زیرساخت ها و تاسیسات عمومی شهرهای استان وارد کرده ضمن آنکه بهداشت مردم را نیز با مخاطرات جدی مواجه کرد.
6065/6064

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي ريزگردها مديريت بحران استانداري خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۶۱۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ایجاد پد بالگرد هلال احمر در شرق گیلان

ایسنا/گیلان فرماندار رودسر گفت: پد هلیکوپتر هلال احمر در شرق گیلان وجود ندارد که جهت مدیریت بحران، رفع این نقیصه ضروری است.

محمد حیدری ۶ اردیبهشت ماه در جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان رودسر، با بیان اینکه کانون های بحران در شهرستان رودسر شناسایی و مدیریت شوند، اظهار کرد: مسئله آموزش همگانی در پیشگیری از بحران جدی گرفته شود.

فرماندار رودسر با بیان اینکه پیشگیری موضوع مهم در مدیریت بحران و جلوگیری از خسارت های بزرگتر است، اظهار کرد: شهرستان رودسر با ۴۷ کیلومتر ساحل یکی از شهرستان های مستعد بحران های طبیعی برای مدیریت ساحل و غریق نجات، تبعات ناشی از سنبل آبی و آلودگی های دریایی است.

فرماندار رودسر با اشاره به وجود ۱۸ رودخانه پر آب و خروشان با ۲۷۰ کیلومتر طول در شهرستان رودسر و واقع شدن ۱۸ کانون بحران از نقطه شروع تا پایان این رودخانه ها تصریح کرد: اگر رودخانه ها در سطح شهرستان ساماندهی نشود به مردم آسیب جدی وارد می شود که متاسفانه غفلت های گذشته موجب شده تا امروز به نقطه بحرانی رسیده است.

وی با اشاره به اینکه در مدیریت ساحل ما با جان انسان ها مواجه هستیم، افزود: مدیریت ساحل نیازمند تجهیزات و امکاناتی است که حل این مشکلات این نیازمند اعتبارات استانی و ملی است.

فرماندار رودسر واگذاری سوله ساحل کلاچای به هلال احمر جهت تقویت امداد و نجات کوهستان،ساحل و جاده ای شهرستان را مورد تاکید قرار داد و گفت:پد بالگرد هلال احمر در شرق گیلان وجود ندارد که جهت مدیریت بحران رفع این نقیصه ضروری است.

وی با اشاره به ۱۸ رودخانه پر آب و خروشان با ۲۷۰ کیلومتر طول در شهرستان رودسر و واقع شدن ۱۸ کانون بحران از نقطه شروع تا پایان این رودخانه ها تصریح کرد: اگر رودخانه ها در سطح شهرستان ساماندهی نشود به مردم آسیب جدی وارد می شود که متاسفانه غفلت های گذشته موجب شده تا امروز به نقطه بحرانی رسیده است.

حیدری، آموزش های همگانی،ساماندهی انهار و رودخانه ها ، ترویج فرهنگ بیمه، تعمیر و نگه داری ماشین آلات ،تامین ماشین آلات آتش نشانی برای مراکز دهستان ها و شوراهای بخش و لایروبی انهار را مورد تاکید شهرداران،بخشداران و آب منطقه ای قرار داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مدیریت بحران شهرستان تفتان در خصوص وضعیت جوی اخطاریه صادر کرد
  • لزوم ایجاد پد بالگرد هلال احمر در شرق گیلان
  • هشدار زرد هواشناسی مدیریت بحران اصفهان را به حال آماده باش درآورد
  • پیش‌بینی بارش‌های رگباری و تندباد برای ۱۱ شهرستان اصفهان تا آخر شب
  • بررسی علل وقوع حوادث غیرمترقبه ایلام
  • دستور تخلیه روستای نوده شهرستان زیرکوه صادر شد
  • بروز کمترین آسیب باران در بافت تاریخی یزد با همکاری جامعه محلی
  • تخلیه آب در کاشان همچنان ادامه دارد/آسیب به قنوات اردستان
  • سازماندهی بیش از ۴۰۰ تیم عملیاتی و امدادی برای مقابله با سیل در یزد
  • تمام مدارس شهرستان یزد چهارشنبه غیرحضوری شد