Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@01:59:04 GMT

کرمان| ۳۰ درصد شبکه آب و فاضلاب جیرفت فرسوده است

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۷۰۳۳۹

کرمان| ۳۰ درصد شبکه آب و فاضلاب جیرفت فرسوده است

مدیر امور آب و فاضلاب شهری جیرفت با بیان اینکه ۳۰ درصد شبکه آب و فاضلاب جیرفت فرسوده است گفت: با توجه به نیاز شهر جیرفت مخزن ۵ هزار مترمکعبی آب شرب جیرفت در سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد. ۰۵ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۵ استانها کرمان نظرات

اکبر مشایخی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در جیرفت با بیان اینکه خطوط فرسوده بیشتر در بافت قدیم جیرفت و خطوط اصلی هستند اظهارداشت: در سال 96 بیش از 20 کیلومتر شبکه آب در جیرفت بازسازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در سال جاری نیز بازسازی 25 کیلومتر توسط پیمانکار انجام می‌شود عنوان کرد: منابع تامین آب شهر جیرفت 22 حلقه چاه با ذخیره 40 هزار متر مکعبی به طول شبکه 600 کیلومتر است.

مدیر امور آب و فاضلاب شهری جیرفت با بیان اینکه 30 درصد شبکه آب و فاضلاب جیرفت فرسوده است افزود: با توجه به نیاز شهر مخزن 5 هزار مترمکعبی آب شرب جیرفت با جانمایی مناسب در محل استاندارد در حال ساخت است که در سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با بیان اینکه این مخزن 85 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، بیان کرد: این مخزن از سال 94 با اعتبار 20 میلیارد ریال آغاز شده و به دلیل عدم تخصیص اعتبار تاکنون طول کشیده است.

مشایخی با تاکید براینکه این مخزن همه نقاط شهر را به خوبی پوشش می‌دهد، افزود: جنس مخزن دوقلوی متقارن و نیمه مدفون است و از لحاظ پدافند غیرعامل پروژه‌ای کاملا کارشناسی شده است.

وی با بیان اینکه این منبع کار ذخیره، تعدیل و تنظیم فشار آب را بر عهده دارد، بیان کرد: این منبع با توجه به نیاز آبی شهر جیرفت برای یک دوره 10 ساله طراحی شده است.

مدیر آب و فاضلاب شهری جیرفت با اشاره به اینکه 6 کیلومتر خط انتقال از مخزن و حفر 2 حلقه چاه در مجاور این مخزن در دستور کار است گفت: پروژه فاضلاب مسکن مهر با اعتباری بالغ بر 145 میلیارد ریال به طول 12 هزار و 230 متر آغاز شده است.

وی بیان کرد: این پروژه همراه با پکیج تصفیه‌خانه با اجرای فنداسیون در صورت تامین اعتبار در کوتاه‌ترین زمان به بهره برداری می‌رسد.

مشایخی با بیان اینکه فاضلاب مسکن مهر 60 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد، بیان کرد: این مهم با ظرفیت 3 هزار و 200 مترمکعب با حجم مخزن 100 مترمکعب در صورت تامین اعتبار بزودی به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیر آب و فاضلاب شهری جیرفت با اشاره به جمع‌آوری انشعابات غیرمجاز گفت: در یک ساله گذشته 780 انشعاب غیر‌مجاز در جیرفت جمع‌آوری شده است.

وی با بیان اینکه در دو ماهه سال جاری نیز 205 انشعاب غیرمجاز جمع‌آوری شده که 100 مورد آن تبدیل به مجاز شده است عنوان کرد: 50 مورد نیز پشت کنتوری بوده است که تمامی آنها پلمب و جمع‌آوری شدند.

انتهای پیام/ ت

R7860/P1336/S6,67/CT15

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۷۰۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات زون‌بندی شبکه آب در غرب و شرق شهرکرد

محمد کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: در جهت ایجاد تعادل فشار آب در شبکه توزیع آبرسانی در غرب و شرق شهرکرد عملیات اجرایی زون‌بندی با اجرای رینگ‌های اصلی شروع شد.

وی هدف از اجرای طرح زون‌بندی شبکه آب آشامیدنی را توزیع عادلانه آب در تمامی مناطق شهر عنوان کرد و افزود: شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری برای تأمین آب آشامیدنی مردم با تمام توان به تلاش‌های جهادی و شبانه‌روزی خود ادامه خواهد داد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری ادامه داد: از جمله دلایل دیگر لزوم زون‌بندی توپوگرافی شهر شهرکرد است که اختلاف ارتفاع در نقاطی به ۱۵۰ متر هم می‌رسد.

کریمی عنوان کرد: شبکه آب آشامیدنی شهر شهرکرد از طریق مخازن ذخیره دوازده گانه که گنجایش ۶۰ هزار متر مکعب آب را دارند تغذیه می‌شود.

وی با اشاره به انجام عملیات آبرسانی برای کوی شهرداری و سرچشمه‌ها در غرب شهرکرد و همچنین معلم و بروم پهنه در شرق شهر خاطرنشان کرد: به علت توسعه شهر در قسمت‌های جدید و نیاز آب بیشتر، شبکه آبرسانی شهرکرد و لوله‌ها کار شده برای آینده‌نگری نیاز به تقویت دارند که این کار در راستای توزیع عادلانه آب آشامیدنی انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: پس از احساس نیاز به انجام زون‌بندی شبکه آبرسانی در بخش‌های مختلف شهرکرد برای انجام مطالعات تخصصی این کار به مشاور واگذار شد، با تکمیل مطالعات و تصویب در شورای فنی، پیمانکار تعیین و قرارداد منعقد شد.

کریمی بیان کرد: در ادامه کار مصالح و اتصالات مورد نیاز نیز تهیه و پس از انجام هماهنگی‌های لازم با نظارت مدیریت آب و فاضلاب شهرستان شهرکرد عملیات اجرایی این پروژه آغاز شد.

وی ابراز امیدواری کرد با همکاری شهرداری و پلیس راهور هر چه سریع‌تر این مهم انجام شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: از آنجایی که حفاری ترانشه، لوله‌گذاری و بازسازی معابر زمان‌بر است از صبر و شکیبایی شهروندان محترم و همیشه همراه سپاسگزاریم.

کریمی تصریح کرد: هم اکنون شرکت آب و فاضلاب به ۸۷ هزار مشترک در شهر شهرکرد آبرسانی می‌کند.

کد خبر 6086046

دیگر خبرها

  • احتمال پس‌زدگی روان آب‌ها از شبکه فاضلاب خانگی یزد
  • آماده باش اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد
  • بررسی مسائل و وضعیت فاضلاب معابر شهر سلماس
  • زون‌بندی شبکه آبرسانی شهرکرد در راستای توزیع عادلانه آب
  • انتقال مادر باردار از ارتفاعات جیرفت با بالگردبه بیمارستان
  • آغاز ثبت‌نام طرح جایگزینی تاکسی‌های فرسوده با تاکسی برقی کرمان موتور
  • شروع عملیات زون بندی شبکه آب شهرکرد
  • آغاز عملیات زون‌بندی شبکه آب در غرب و شرق شهرکرد
  • معرفی ۴ فروشگاه لوازم کشاورزی متخلف به تعزیرات حکومتی در جیرفت
  • ضرورت استفاده از مشوق ها برای بازسازی و توانمندسازی بافت های فرسوده لرستان