Web Analytics Made Easy - Statcounter

مایک پمپئو مایک پمپئو وزیر امورخارجه آمریکا در گفت‌وگو با صدای آمریکا به سوالات درباره رویکرد واشنگتن درقبال تهران که وی آن را یک استراتژی جدید می‌خواند، پاسخ داد. آفتاب‌‌نیوز : وزیر امورخارجه آمریکا با تکرار ادعاهای خصمانه و نخ‌نمای واشنگتن علیه کشورمان گفت که برخوردای از فناوری و تاسیسات هسته‌ای برای ایران مناسب نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش آفتاب‎نیوز؛ مایک پمپئو وزیر امورخارجه آمریکا در گفت‌وگو با صدای آمریکا به سوالات درباره رویکرد واشنگتن درقبال تهران که وی آن را یک استراتژی جدید می‌خواند، پاسخ داد.
پمپئو در پاسخ به این سوال که هدف نهایی از چارچوب امنیتی پیشنهادی جدید او چیست و چه تفاوتی با برجام دارد، مدعی شد: خیلی متفاوت است. به نظر من هم گستره آن متفاوت است و هم هدف آن. توافق هسته‌ای گستره بسیار اندکی داشت و فقط تلاشی بود برای این که گفته شود ایران پول هنگفتی را برای برنامه هسته‌ای‌اش هزینه می‌کند و قصد توقف آن را دارد – البته این یک هدف شرافتمندانه، خوب، و با ارزش بود ولی تهدید ایران بسیار بزرگتر از این حرف‌ها است.
وی در ادامه ادعاهای واهی و نخ‌نمای خود افزود: ما از آنها خواسته‌ایم تا گسترش تروریسم در سرتاسر جهان را متوقف کنند؛ در عراق گروه‌های شبه‌نظامی تشکیل ندهند؛ این، هم برای امنیت خاورمیانه بد است و هم برای ایران. ما می‌خواهیم شرایطی را ایجاد کنیم که ایران مثل یک کشور عادی رفتار ‌کند. این‌جا صحبت از رهبران ایران است و نه مردم ایران. مقامات ایران اختیار امور را به دست گرفته‌اند و این خرابی‌ها را به بار آورده‌اند.
اگر ما بتوانیم موجب توقف این اقدامات آنها شویم، مردم ایران موفقیت بزرگی را به دست خواهند آورد و ما شاهد بازدید آمریکایی‌ها از آن‌جا خواهیم بود و از تمام چیزهای خوبی که به دوستان و هم‌پیمانان‌مان و نه به آنها که کشور ما را تهدید می‌کنند ارائه می‌دهیم، برخوردار خواهند شد.
وزیر امورخارجه آمریکا در پاسخ به این سوال که آیا بازرسی از مکان‌های نظامی ایران هم بخشی از این چارچوب خواهد بود؟ مدعی شد: بله. در رابطه با استفاده از مواد هسته‌ای در ایران، ما بر این باوریم که همان‌گونه که در عربستان سعودی و امارات دیده‌ایم، برخورداری از قابلیت تولید مواد شکافت‌پذیر، غنی‌سازی اورانیوم و یا داشتن تاسیسات پلوتونیوم برای ایران مناسب نیست. اگر آنها خواستار یک برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز هستند، اشکالی ندارد. اما آنها باید مانند کشورهای دیگر آن مواد را وارد کنند و این راهی است که برای خیلی از کشورها کارآیی داشته است و برای این که ما از این لحاظ مطمئن شویم باید بازرسی‌هایی انجام شوند که این بازرسی‌ها اماکن نظامی، آزمایشگاه‌های پژوهشی و همه اماکن دیگری که در گذشته در برنامه ایران مشارکت داشته‌اند را نیز شامل می‌شود.
پمپئو در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا آمریکا می‌تواند از اعتراض‌ها در ایران پشتیبانی کند، با اذعان به دخالت در امور کشورمان گفت: بی‌تردید می‌توانیم به آنها پشتیبانی معنوی ارائه دهیم. مهم این است که خود ایرانیان چنین تصمیم‌هایی را خواهند گرفت. تغییر رفتار ایران می‌تواند موجب امنیت و رفاه بسیار بیشتر آنها شود.
وی در ادامه مدعی شد که هدف دولت ترامپ تغییر نظام در ایران نیست.
جان بولتون مشاور امنیت ملی آمریکا نیز به تازگی در یک مصاحبه مدعی شد که هدف واشنگتن تغییر نظام در ایران نیست، درحالیکه وی بارها در موقعیت‌های مختلف از تغییر نظام در ایران حمایت کرده و خواستار آن شده بود.
رئیس دستگاه دیپلماسی آمریکا در بخش دیگری از این گفت‌وگو در پاسخ به این سوال که تلاشی برای آزادی شهروندان دوتابعیتی ایرانی-آمریکایی که در ایران زندانی هستند می‌کند، با ادعای بی‌گناه بودن آنها گفت که از مقامات ایرانی می‌خواهد اجازه بازگشت این افراد به آغوش خانواده‌هایشان را بدهند و او در این زمینه تلاش و دعا خواهد کرد.
وزیر امورخارجه آمریکا هفته گذشته در تشریح طرح به اصطلاح جدید خود برای مقابله با ایران به تکرار ادعاهای خصمانه و بی‌اساس واشنگتن علیه کشورمان پرداخت ودر سخنان ضد ایرانی‌اش فهرستی از 12 اقدامی که ایران باید انجام دهد، ارائه داد که شامل شفافیت برنامه هسته‌ای، دسترسی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تمامی تاسیسات ایران و همچنین آزادی شهروندان آمریکایی زندانی در ایران است.
پمپئو در ادامه خواستار توقف حمایت ایران از گروه‌هایی شد که آمریکا آنها را در فهرست خود از سازمان‌های تروریستی قرار داده است.
حسن روحانی رئیس جمهوری ایران در واکنش به سخنان پمپئو گفت: اینکه آقایی که سال‌ها در یک مرکز جاسوسی مشغول فعالیت بوده، حالا بخواهد از جایگاه وزیر خارجه آمریکا برای ایران و دیگر کشورها تعیین تکلیف کند به هیچ وجه پذیرفتنی نیست. شما چه کاره‌اید که می‌خواهید برای ایران و جهان تصمیم بگیرید و بگویید ایران در زمینه فناوری هسته‌ای چه بکند و چه نکند.
محمدجواد ظریف رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان نیز در واکنش به اظهارات خصمانه پمپئو علیه ایران در صفحه توئیتر خود نوشت: دیپلماسی قلابی آمریکا چیزی جز تنزل به عادات قدیمی نیست: [این دیپلماسی] که در حصار توهمات و سیاست‌های شکست‌خورده قرار دارد و گروه‌های فاسد دارای منافع خاص آن را دیکته می‌کنند، انتخاب‌های نادرست یکسانی را تکرار می‌کند و در نتیجه، همان محصولات ناخوشایند پیشین را درو خواهد کرد.
ظریف در ادامه تاکید کرد: ایران، در عین حال، در حال همکاری با شرکا برای راهکارهای برجامی در دوران پس از آمریکا است.
منبع: ایسنا کد خبر: ۵۲۵۴۹۰ تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۶

منبع: آفتاب

کلیدواژه: پمپئو وزیر امورخارجه آمریکا ترامپ تاسیسات هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۷۰۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش معین به اعتراضات دانشجویی در آمریکا: دانشگاه و دانشجویان در مقایسه با سیاسیون یا سرمایه‌داران، از اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی بالاتری در جامعه برخوردار هستند/ اعتراض آنها می‌تواند به تغییر سیاست‌های دولتها و حتی تغییر دولتها منجر شود

به گزارش جماران؛ به نقل از مهر، وزیر علوم در دولت اصلاحات تصریح کرد که دانشجوها، استادها و حتی مدیران دانشگاه‌ها در آمریکا به صورت سازمان‌یافته در معرض سرکوب یا فشارهای سیاسی قرار دارند.

«مصطفی معین» وزیر علوم در دولت اصلاحات با اشاره به سرکوب خشن جنبش دانشجویی در آمریکا توسط نیروهای نظامی و امنیتی این کشور، با بیان اینکه ️دانشگاه در کنار رسانه، سینما، اقتصاد و ساختار حکومت، از جمله نهادهای تحت نفوذ صهیونیست‌ها در آمریکا است اظهار کرد: تداوم اعتراض‌های دانشجویی توسط جوانان و دانشجویان آزاده آمریکایی از ملیت‌های مختلف -از جمله جهان سوم- علیه جنایات رژیم صهیونیستی، می‌تواند تأثیر زیادی بر افکار عمومی جامعه آمریکا بگذارد.

استاد پیشین دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه اعتراض‌ها در آمریکا حتی می‌تواند امنیت گروه‌های یهودی افراطی را در معرض خطر قرار بدهد، افزود: البته از طرف دیگر این اعتراض‌ها موجب شده تا دانشجوها، استادها و حتی مدیران دانشگاه‌ها به صورت سازمان‌یافته در معرض سرکوب و یا فشارهای سیاسی قرار بگیرند.

معین با بیان اینکه حمایت تمام‌قد دولت آمریکا از رژیم صهیونیستی منجر به تخریب وجهه بین‌المللی و داخلی آمریکا شده است، گفت: ️صهیونیست‌ها رسوخ عمیقی در ساختار حکومتی آمریکا اعم از مجلس و دولت و دستگاه قضائی دارند و در مقابل، رژیم نامشروع و اشغالگر صهیونیستی هم نماینده و حافظ منافع آمریکا و غرب در منطقه راهبردی و نفت‌خیز خاورمیانه است؛ به خاطر این نقش راهبردی رژیم اشغالگر به تکنولوژی و سلاح‌های پیشرفته، تجهیز شده است.

اعتراض دانشجویان به جنایات صهیونیست‌ها می‌تواند به افکار عمومی جوامع جهت بدهد

وزیر علوم در دولت اصلاحات با اشاره به زمینه‌های شکل‌گیری جنبش دانشجویی در آمریکا گفت: در جوامعی که اختلاف‌های طبقاتی، تبعیض و نابرابری در آن‌ها شدید و ساختار، استبدادی و بدون تشکل‌ها و احزاب و رسانه‌های آزاد است، همواره احتمال بروز جنبش‌های عدالت‌طلبانه و ضد دیکتاتوری از سوی دانشجویان وجود دارد که نمونه‌های اعتراضی آن را می‌توانیم اکنون در آمریکا، آلمان و فرانسه و همچنین در برخی کشورهای اسلامی ببینیم.

معین همچنین با اشاره به اهمیت و تأثیر جنبش جهانی دانشجویی علیه رژیم صهیونیستی، اظهار کرد: به طور کلی ️در دنیا و همچنین در کشور خودمان، نهاد دانشگاه و دانشجویان در مقایسه با سیاسیون یا سرمایه‌داران بخش خصوصی، از اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی بالاتر و در نتیجه تأثیرگذاری بیشتری در یک جامعه برخوردار هستند و اعتراض آن‌ها نسبت به جنایات صهیونیست‌های نژادپرست و تجاوزگر می‌تواند به افکار عمومی جوامع جهت بدهد و به تغییر سیاست‌های دولت‌ها و حتی تغییر آن‌ها منجر شود.

دیگر خبرها

  • حسینی: دولت سیزدهم به تقابل میدان و دیپلماسی اعتقادی ندارد
  • اولین واکنش دولت به اعلام پذیرش دانشجویان و اساتید تعلیقی و اخراجی آمریکا توسط دانشگاه های ایران
  • دروغ اجباری؛ سیاست رسانه‌های مدعی آزادی
  • چگونه «وعده صادق» جَو اعتراضات دانشگاهی آمریکا برای غزه را تغییر داد؟
  • واکنش معین به اعتراضات دانشجویی در آمریکا: دانشگاه و دانشجویان در مقایسه با سیاسیون یا سرمایه‌داران، از اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی بالاتری در جامعه برخوردار هستند/ اعتراض آنها می‌تواند به تغییر سیاست‌های دولتها و حتی تغییر دولتها منجر شود
  • ترامپ بار دیگر از جنایات اسرائیل در غزه حمایت کرد
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • دادگاه نیویورک ترامپ را ۹۰۰۰ دلار جریمه کرد
  • درخواست ترامپ برای تغییر نتانیاهو