Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، اکبر رنجبرزاده درخصوص اینکه نیم درصد تخت های بیمارستانی برای استفاده توان بخشی است، گفت: درحال حاضر برخی افراد  دچار مشکلات و ناتوانی های حرکتی هستند، یعنی تحت پوشش اقدامات توان بخشی قراردارند؛ بنابراین اگر این فرد همانند افراد دیگرجامعه دچار بیماری های عمومی شوند، می تواند از تخت های فعلی مراکز درمانی استفاده کرده و به طور طبیعی همه بیمارستان ها نیز این افراد را پذیرش می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم اسدآباد درمجلس شورای اسلامی، افزود: اما درشرایطی که فرد مشکلات حرکتی داشته و دارای معلولیت برای انجام کارهای روزانه بوده و نیازمند مراقبت های ویژه هستند، به طورحتم نمی توانند از تخت های فعلی بیمارستان ها که بیماران عمومی سرویس های بهداشتی و درمانی را ارایه می دهند، استفاده کرده و نمی توان این بیماران را درمراکز درمانی عمومی بستری کرد؛ بنابراین اگر بتوان برای افراد دارای معلولیت اقداماتی را جهت جلوگیری از پیشرفت بیماری انجام داد، دیگر نیازی به افزایش تخت های درمانی نیست.

وی با بیان اینکه در همه کشورهای دنیا از روش های دیگر به غیر از مراکز درمانی درجهت حل مشکلات افراد معلول استفاده می کنند، تصریح کرد: به طورحتم بستری افراد معلول در بیمارستان ها دارای هزینه های بسیار بالایی بوده و می توان با اتخاذ تدابیری درمنازل افراد، اقدامات درمانی را برای آنها انجام داد، یا اینکه اعتبارات و منابعی را دراختیار افراد معلول قرار داد، تا از پرستار های ویژه و مراقبت های خاصی درمنزل برای افراد معلول استفاده شود.

رنجبرزاده با اشاره به اینکه مجلس سال گذشته تلاش های بسیاری درقالب لایحه اصلاح قانون حمایت از معلولان درجهت پرداخت حقوق به افراد معلول انجام داد، گفت: حقوق افراد معلول باید رعایت شده و رفع مشکلات آنها بستگی به تدابیر مدیریتی حوزه سلامت و توان بخشی برای ارایه خدمات دارد، ضمن اینکه ارزیابی علمی و استفاده از تجربه کشورهای دیگر درکاهش مشکلات افراد معلول نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

عضو هیات رییسه مجلس، با بیان اینکه برای بیمارهای عمومی افراد معلول می توانند از تخت های همه بیمارستان ها استفاده کنند، افزود: اما برای اقدامات ویژه درخصوص توان بخشی باید از مراکز درمانی مختص این افراد استفاده کرد که درحال حاضر به میزان محدودی درجامعه فعالیت می کنند.

کد خبر 4306312 مهناز قربانی مقانکی

منبع: مهر

کلیدواژه: اکبر رنجبرزاده مجلس شورای اسلامی معلولان شهرداری تهران شهر تهران شورای شهر تهران وزارت آموزش و پرورش سازمان تامین اجتماعی بیمه محمد علی افشانی نیروی انتظامی سازمان هواشناسی شهردار تهران سازمان حج و زیارت پلیس راهور ترافیک ماه مبارك رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۷۱۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت

دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان گفت: CT اسکن مرکز آموزشی درمانی ۱۷ شهریور رشت با همکاری و مشارکت گروه مپنا در نیمه دوم فروردین امسال راه اندازی شده و بهره برداری از آن، سطح ارائه خدمات درمانی را در این مرکز تخصصی و فوق تخصصی ارتقا داده و موجب افزایش رضایت مندی مردم و دریافت کنندگان خدمت شده است.

او افزود: پیش از راه اندازی CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت، بیماران مرکز به ناچار باید به مراکز آموزشی درمانی مستقر در شهر ارجاع می‌شدند که این مسئله علاوه بر معطلی و طولانی کردن روند درمان، خطراتی را متوجه بیماران و کار را بر کادر درمان در دیگر مراکز آموزشی درمانی مرکز استان مضاعف می‌کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان تصریح کرد: از ابتدای راه اندازی آزمایشی CT اسکن این مرکز تاکنون بیش از ۴۰ بیمار خدمات تصویربرداری مورد نیاز را دریافت کرده اند؛ این در حالی است که این بخش هنوز به صورت رسمی افتتاح نشده و یقینا در آینده نه چندان دور نیاز بسیاری از مراکز درمانی را نیز پاسخ خواهد داد.

به گفته دکتر آشوبی، در حال حاضر قیمت دستگاه CT اسکن ۱۶ اسلایس در بازار حدود ۱۳ میلیارد تومان است و دانشگاه علوم پزشکی گیلان تنها یک میلیارد تومان برای آماده کردن فضا و تجهیزات هزینه کرده است.

او تصریح کرد: نصب و راه اندازی دستگاه CT اسکن ۱۶ اسلایس در مرکز آموزشی درمانی ۱۷ شهریور رشت به عنوان یک مرکز تخصصی و فوق تخصصی درمان کودکان در استان گیلان، یکی از جلوه‌های برون‌سپاری و بهره‌مندی از ظرفیت بخش خصوصی در تهیه و ارائه بسته‌های خدمتی سلامت به مردم است که علاوه بر خدمت با کیفیت و ارزان، هزینه تمام شده برای دولت را نیز کاهش می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • تجلیل جامعه معلولان از یک برنامه تلویزیونی/«نامیرا» فرهنگسازی کرد
  • بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی ارائه شد
  • بستری شدن ۸۸ نفر به علت مشکلات تنفسی در خوزستان
  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • بررسی روند مناسب سازی منازل سالمندان و معلولان اشنویه
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • از روان تا درمان
  • بلیت هواپیما و دیگر سامانه های حمل و نقل برای معلولان نیمه بها شد
  • امکان خرید بلیت نیم‌بها از سامانه‌های حمل‌ونقل ریلی و هوایی برای معلولان شدید
  • بهره برداری از واحد تخصصی فیزیوتراپی کف لگن در شهرکرد