Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: مسئول دبیرخانه نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد البرز گفت: ضروری است فعالان کانون های مساجد هر چه زودتر ثبت نام خود را در سامانه بچه های مسجد نهایی کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از البرز، حجت الاسلام کاظم شکری، مسئول دبیرخانه نظارت بر کانون های فرهنگی هنری سایبری استان البرز صبح شنبه (5 خرداد) در نشست شورای اداری این دبیرخانه با عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن سالروز رحلت حضرت خدیجه گفت: حضرت خدیجه را ام المومنین (س) می نامیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی توضیح داد: در عرب جاهلی چند مسئله نشان اصالت بود که یکی از آن ها مرد بودن بود، ولی با اسلام آوردن حضرت خدیجه (س) به عنوان اولین مسلمان این طراز شکست.

 

حجت الاسلام شکری در محور دیگر این نشست بر همراهی و همگامی مدیران ارشاد در شهرستان ها افزود: سلسله نشست های متداومی با حضور مسئولان ارشاد استان در راستای فعالیت کانون های فرهنگی مساجد به صورت ماهیانه برگزار می گردد.

 

مسئول دبیرخانه نظارت بر کانون های فرهنگی مساجد در محور دیگر سخنان خود به طرح راه اندازی سامانه ثبت نام کانون های مساجد اشاره کرد و گفت: ضروری است فعالان کانون های مساجد ثبت نام خود را در این سامانه هر چه زودتر نهایی کنند.

 

طرح تجهیز کتابخانه مساجد از دیگر محورهای سخنان حجت الاسلام شکری بود که در این خصوص مطرح کرد: جامعه هدف در اجرای طرح تجهیز کتابخانه مساجد، مساجدی است که از کتابخانه بهره مند هستند که تعداد آنان به 47 مسجد می رسد.

 

اهداء قرآن به مساجدی که تا کنون این کتاب الهی را تحویل نگرفتند از دیگر طرح های اجرایی در روزهای آتی با همت دبیرخانه مساجد استان البرز است که طی این نشست به آن اشاره شد.

 

پایان بخش سخنان مسئول دبیرخانه نظارت بر کانون های مساجد استان البرز راه اندازی مجدد سامانه اطلاع رسانی دبیرخانه نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد این استان بود.

 

 

پایان پیام/301

منبع: شبستان

کلیدواژه: برجام نمایشگاه قرآن کریم خبرگزاری شبستان مجلس ماه رمضان مسجد دولت شیراز مصلی تهران کانون های مساجد طرح تجهیز کتابخانه بچه های مساجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۷۲۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده ظهر دوشنبه در نشست هم اندیشی برنامه‌ها و عملیات‌های سال جاری با کارشناسان قرآنی و فرهنگی استان اظهار کرد: توجه به برنامه‌های تربیتی خانواده محور و متناسب با زیست بوم مناطق مختلف شهرستان‌های تابعه مورد تاکید است.

وی با اشاره به اهمیت برنامه‌ریزی فرهنگی برای اقشار و اصناف مختلف از سوی ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان‌های تابعه، افزود: توسعه فعالیت‌های شبکه تبلیغی روحانیون، تقویت برنامه‌های مساجد، توجه به فعالیت‌های بانوان، اجرای برنامه‌های مناسبتی در مناطق اهل سنت از جمله طرح قرآنی مسطورا از اولویت‌های مهم سازمان تبلیغات اسلامی استان اردبیل است.

اجرای «جشنواره زن مجاهد» مورد توجه قرار گیرد

وی تصریح کرد: تقویت مکتب‌های قرآنی اهل سنت، اجرای اردوی نخبگان قرآنی در مناطق سنی نشین، حمایت از برنامه گروه‌های «دختران حاج قاسم»، نوآوین، شبکه تبلیغی صبرا و اسماً ویژه بانوان، اجرای جشنواره «روایت زن مجاهد» و حجاب و عفاف باید مورد توجه قرار گیرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل بر ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف استان تاکید کرد و ادامه داد: ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان‌های تابعه باید رسانه‌های فعال را شناسایی و در تبلیغ و جریان سازی رسانه‌ای بیش از پیش با آنان همکاری کنند.

حجت الاسلام جعفرزاده بیان کرد: توانمندسازی و حمایت از کنشگران فرهنگی، هیأت مذهبی، خیرین‌، مداحان شاخص، انجمن‌های اسلامی و فعالان فضای مجازی از برنامه‌های امسال تبلیغات اسلامی استان اردبیل است.

استمرار طرح ملی «زندکی با آیه‌ها» برنامه شاخص قرآنی سال ۱۴۰۳

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در ادامه به عناوین برنامه‌های مهم حوزه قرآنی اشاره کرد و گفت: برگزاری دوره‌های تربیت معلم قرآن، آموزش‌های عمومی و تخصصی قرآنی و تربیت تخصصی استعدادهای قرآنی، راه اندازی کاروان‌های قرآنی و استمرار طرح ملی «زندگی با آیه‌ها» از برنامه‌های شاخص قرآنی در سال ۱۴۰۳ است.

حجت الاسلام جعفرزاده مردمی سازی فعالیت‌ها و خروج از تصدی‌گری را امر مهم در اجرای فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی برشمرد و خاطرنشان کرد: کارشناسان فرهنگی و قرآنی باید به دور از تصدی‌گری، راهبر برنامه‌ها بوده و با همکاری مجامع میانی از جمله هیأت‌ها، کانون‌های فرهنگی و مؤسسات قرآنی برنامه‌های فرهنگی و قرآنی را اجرا کنند.

کد خبر 6092184

دیگر خبرها

  • اجرای بیش از ۱۰۰ برنامه در دهه کرامت آذربایجان غربی 
  • برنامه‌های فرهنگی و هنری اوقات فراغت مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی،هنری اوقات فراغت در مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • رئیس اتحادیه طلای تهران: اعتصاب طلافروش ها در واکنش به مقررات مالیاتی دولت/ بازار طلا در تهران نیمه تعطیل است
  • برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات با محوریت مساجد گسترش می‌یابد
  • برگزاری ویژه برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان
  • برگزاری ویژه‌ برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)