Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان در راستای تحقق اهداف والای انقلاب اسلامی فراخوان هشتمین جشنواره بین المللی  دف نوازی «دف نوای رحمت» باشعار «هنر، همگرایی، مهربانی» که شهریور ماه ۹۷ در سنندج برگزار می شود، را اعلام کرد.

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان در خصوص چگونگی برگزاری این جشنواره بیان کرد: جشنواره دف نوازی «دف نوای رحمت» به عنوان یکی از مهمترین و با سابقه ترین جشنواره های موسیقی عرفانی در کشور هر ساله توسط حوزه هنری استان کردستان با هدف ترویج مضامین و مفاهیم رفیع اسلامی و انسانی، کشف و حمایت از استعدادهای جوان درراستای  مقابله با تهاجم فرهنگی، خلق و تولید آثار هنری فاخر و نمونه برای ابلاغ تعالیم اسلامی، توجه به موسیقی‌های خانقاهی و عرفانی در فاصله بین عیدین سعیدین قربان وغدیر برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امین مرادی بیان کرد: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته هشتمین دوره این جشنواره از ۳۱ مرداد لغایت دوم شهریور در سنندج با حضور دف نوازان برتر ایران و گروه هایی از دیگر کشورها برگزار می شود.

وی در خصوص بخش های جشنواره گفت: جشنواره هشتم شامل دو بخش بین الملل و سراسری می باشد که در آن  با گروه نوازان و تک نوازان دف در دو رده سنی جوانان و بزرگسالان آقایان و خانم ها با هم به رقابت می پردازند .

مرادی با اشاره به استقبال بسیار بالا از جشنواره در طول سنوات گذشته، افزود: امسال نیز به منظور ایجاد شور و نشاط برنامه های متنوعی در  بخش جنبی جشنواره پیش بینی شده است که  هرشب در یکی از مراکز تاریخی سنندج با حضور گروه هایی برتر دف نوازی از استان های گیلان، بوشهر، لرستان، کردستان و یک یا دو گروه خارجی و یک برنامه ویژه میزبان علاقه مندان موسیقی خواهیم بود.

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان در خصوص شرایط عمومی و تخصصی جشنواره گفت: بخش بین الملل جشنواره به صورت غیر رقابتی بوده و امیدواریم که در این دوره شاهد حضور گروه هایی از چند کشور آسیایی و اروپایی باشیم.

وی عنوان کرد: بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته با دعوت از اساتید مطرح از دانشگاه های معتبر موسیقی از کشورهای مطرح پنل هایی تخصصی را با موضوع بررسی مقام های موسیقی خانقاهی، تاثیر موسیقی در آئین ها، دف و سازهای کوبه ای هم خانواده آن در جهان را برگزار می کنیم.

وی با بیان اینکه بخش سراسری به صورت رقابتی خواهد بود، گفت: بخش گروه نوازی شامل بخش اصلی و  بخش ویژه مولودی خوانی خواهد بود و با توجه به هویت جشنواره تنها ساز دف (که اولویت اصلی جشنواره می باشد) و سازهای دو طبله و تاس (با توجه به جایگاه آئینی) مجاز به شرکت هستند و سازهای به اصطلاح ملودیک (ایرانی و غیرایرانی) حق شرکت ندارند.

در این فراخوان بخشی از قوانین جشنواره به صورت زیر خواهد بود و هنرمندان شرکت کننده باید در این چهارچوب آثار خود را به جشنواره ارسال کنند.

در گروه نوازی اعضای گروه حداقل ۴ و حداکثر ۶ نفرمی باشد اما در  بخش ویژه محدودیتی در تعداد اعضاء وجود ندارد .

•          تعداد قطعات در گروه نوازی ۲ قطعه است

•          امکان حضور رده های سنی مختلف در گروه نوازی بلامانع است.

•          دربخش ویژه جشنواره حضور تک خوان الزامی و حضور هم خوان (ها)   اختیاری می باشد .

•          در بخش گروه نوازی هر گروه تنها می تواند  در یکی از بخش های اصلی یا ویژه شرکت نماید .

در این بخش گروه نوازی علاوه بر شرایط عنوان شده موارد ذیل نیز مورد بررسی داوران در دو بخش مقدماتی و نهایی قرار خواهد گرفت که باید مد نظر شرکت کنندگان قرار گیرد.

آهنگسازی؛ مواردی همچون جمله بندی و ترکیب ریتم ها، پلی ریتم و...استفاده (خلاقانه) از ریتم های خانقاهی و...  حجم صوتی؛ نوانس ها و ...  هماهنگی در اجرا؛ حفظ تمپو و ...  آداب صحنه؛ در هنگام ورود، اجرا وخروج  موارد تخصصی مورد نظر داوران (با توجه به هر ترکیب داوری متغییر خواهد بود).  در بخش ویژه علاوه بر موضوعات فوق اشعار، تکنیک و کوک خواننده و کرال نیز به صورت مجزا مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.   جشنواره این حق را برای خود محفوظ می دارد تا اثر برگزیده در هر بخش گروه نوازی را برای یک اجرای زنده مورد استفاده قرار دهد.  مدت زمان اجرای برنامه در گروه نوازی حداقل ۷ دقیقه و حداکثر ۱۰ دقیقه خواهد بود و در بخش ویژه حداکثر ۱۵ دقیقه می باشد.

-  شرایط جشنواره در بخش تک نوازی که دو رده سنی ۱۳تا ۱۹ سال (نوجوانان) و ۱۹ سال به بالا (بزرگسالان) می باشد و سن افراد شرکت کننده در رده سنی نوجوان باید تا تاریخ برگزاری جشنواره از محدوده سنی ۱۳ تا ۱۹ سال کمتر و بیشتر نباشد.

-  دبیرخانه جشنواره در صورت مغایرت موضوع در هر مرحله مجاز به حذف شرکت کننده از مسابقه خواهد بود.

- در بخش تک نوازی حداقل زمان اجرا ۳ دقیقه و حداکثر ۵ دقیقه در نظر گرفته شده است و در آن  شناخت مقام های  خانقاهی دف و ریتم خوانی و ریتم نوازی، در بخش تک نوازی از بخش های اصلی مسابقه و دارای امتیاز برابر است .

علاقه مندان و شرکت کنندگان می توانند برای دریافت فایل فراخوان ودیگر شرایط جشنواره به آدرس www. Artsanandaj.ir مراجعه و یا با شماره تلفن ۳۳۲۴۳۶۲۴ و۳۳۲۲۷۱۲۵ با پیش شماره ۰۸۷ تماس حاصل فرمایند .

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان در خصوص تقویم زمان بندی جشنواره نیز گفت : مهلت ارسال آثار تا پایان تیر ماه ۹۷ تعیین شده است و تا ۱۰ مرداد ماه پس از داوری مقدماتی راه یافتگان بخش نهایی جشنواره معرفی می شوند.

امین مرادی ادامه داد: صبح روز چهارشنبه ۳۱ مرداد ماه ۹۷ پذیرش شرکت کنندگان صورت خواهد گرفت و پس از رقابت شرکت کنندگان در بخش های مختلف بعد از ظهر جمعه دوم شهریورماه با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان خواهد داد.

آدرس دبیرخانه جشنواره:  سنندج - خ فلسطین - روبروی فرمانداری - حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان -  تلفن ۳۳۲۴۳۶۲۴- ۳۳۲۲۷۱۲۵- ۳۳۲۴۳۶۴۶-۰۸۷، کد پستی ۵۳۳۴۸-۶۶۱۶۶

کد خبر 4306399

منبع: مهر

کلیدواژه: جشنواره دف نوای رحمت حوزه هنری کردستان ماه مبارك رمضان بوشهر شیراز سوم خرداد فتح خرمشهر کرمانشاه گرگان شهرکرد بیرجند خرم آباد مشهد خطبه های نماز جمعه بارش باران یاسوج سانحه تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۷۲۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر منتشر شد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جشنواره پاسخ برتر امسال سومین سال فرخوان خود را که از پاسخ‌های علمی برتر به شبهات تقدیر می‌نماید اعلام کرده است که تمام مراکز واشخاص پاسخگو دراین طرح شناسایی وآثار واشخاص برتر مورد تقدیر واقع شدند؛ امسال نیز آخرین مهلت فراخوان تا پایان اردیبشهت اعلام گردیده است؛ تمام فعالان پاسخگو اعم از نوشتاری و هنری وکتاب وفیلم وانواع کار‌های فرهنگی که در عرصه پاسخ به شبهات فعالیت دارند دراین طرح می‌توانند با ارسال نمونه‌ای از آثار شرکت کنند.

از نویسندگان وفعلان مجازی پاسخگو وهنرمندان وخبرگزاری‌ها وسایت‌های پاسخگو دعوت می‌شود آثار خود را به دبیرخانه جشنواره که زیر نظر مدیر کل حوزه‌های علمیه ودرمرکز مطالعات وپاسخگویی به شبهات حوزه‌های علمیه مستقر می‌باشد ارسال کنند.

موضوع جشنواره: تقدیر از فعالان و مراکز پاسخگو به شبهات دینی و حکمرانی اسلامی، همراه با اعطای جوایز به آثار برتر و حمایت از برگزیدگان

قالب‌های جشنواره: 

پژوهشی: کتاب، مقاله، پایان‌نامه.
ادبی: شعر، داستان، داستانک، ناداستان، رمان.
چندرسانه‌ای: فیلم، فیلم کوتاه، مستند، کلیپ، پادکست، موشن، پویانمایی.
تجسمی: عکس، عکس نوشته، اینفوگرافی، کاریکاتور، نقاشی.
بین‌الملل. بخش‌ویژه: رویکرد تهاجمی در مواجهه با شبهات.

معیار‌های انتخاب اثر:
ـ پاسخگویی تخصصی و تحلیل محتوا
ـ استفاده از شیوه‌های نوین پاسخگویی
ـ ارائه الگو‌های صحیح پاسخگویی به شبهات

شرایط آثار: 
ـ آثار پژوهشی نگاشته و چاپ شده در سال ۱۴۰۱
ـ عدم ارسال آثار ارسالی در جشنواره‌های قبلی

مهلت ارسال آثار: پایان اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳
اختتامیه جشنواره: پاییز ۱۴۰۳
ارسال آثار: https://jpb.pasokh.org

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سفیر نیوزلند در ایران: از سفر به قزوین هیجان زده شده ام
  • برگزاری هشتمین کنگره علمی جشنواره خوارزمی در کاشان
  • دبیر اجرایی و دبیر هنری جشنواره ملی تئاتر ایثار معرفی شدند
  • انتصاب دبیر اجرایی و دبیر هنری هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار
  • از ۵ قاره در کنفرانس صنعت هسته‌ای شرکت کرده اند
  • یاسوج میزبان هشتمین جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران زمین
  • فراخوان جشنواره راویان غدیر در استان قزوین
  • فراخوان جشنواره «راویان غدیر» در استان قزوین
  • دومین فراخوان جشنواره استانی «راویان غدیر»
  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر منتشر شد