Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-23@08:57:13 GMT

«بچه مهندس» می‌توانست اولین سریال رمضانی باشد

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۷۲۷۷۲

«بچه مهندس» می‌توانست اولین سریال رمضانی باشد

قرار نبود «بچه مهندس» جزء کنداکتور رمضان قرار بگیرد، ولی انتظار داشتیم مدیران سیما زمان مناسب‌تری را برای ما درنظر می‌گرفتند؛ چرا که این سریال ساعت دیگری پخش می‌شد مردم بهتر با دغدغه‌های "بچه مهندس" ارتباط برقرار می‌کردند.

خبرگزاری تسنیم: تلویزیون هر سال برای ماه مبارک رمضان برنامه‌های مناسبی را از جمله سریال‌های موضوعی قابل توجهی را درنظر می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معمولاً سریال‌های شبکه یک و سه سیما بیشتر مورد استقبال مخاطبین قرار می‌گرفت، اما رمضان ۹۷، شبکه دو با کودکانه‌ای از جنس «بچه مهندس» را با تم داستانی مفرح و آموزشی، از دیگر سریال‌های تلویزیونی سبقت گرفته و نسبت به سنوات قبل شبکه دو را برای تماشای سریال رمضانی خودشان انتخاب کرده‌اند. داستانی که پیرامون یک پرورشگاه و بخصوص کودکی به نام جواد می‌گذرد که توسط مادرش رها شده است و با یکی از مربی‌ها به نام صدیقه، صمیمیت عجیبی پیدا کرده است. به تعبیر سعید سعدی تهیه‌کننده این سریال تلویزیونی، تاکنون کمتر در سریال‌ها به زندگی کودکان رها شده در پرورشگاه‌ها پرداخته شده است.

مشروح این گپ و گفت: کوتاه را در ادامه می‌خوانید:

سعید سعدی با اشاره به پخش سریال "بچه مهندس" در ایام رمضان که مناسبتی نیست، اظهار کرد: این سریال برای ماه مبارک رمضان ساخته نشده و اصلاً مناسبتی نیست، اما براساس تصمیم معاونت سیما این کار را برای رمضان درنظر گرفتند و پخش سریال "پدر" را به زمان دیگری موکول کردند. این مسأله به قصه آسیب نمی‌زند به دلیل اینکه قصه سریال در سه فاز مختلف نوشته شده و در هر زمان دیگری که می‌خواست پخش شود در فازبندی‌های مختلف باید روی آنتن می‌رفت. در واقع فاز دوم و سوم سریال ادامه داستان بخش اول است.

وی با تأکید بر این نکته که ساعت پخش بهتر، دغدغه‌های "بچه مهندس" را بهتر بازگو می‌کرد، اظهار کرد: من نمی‌گویم که پخش در ماه مبارک رمضان به سریال آسیب نمی‌زند، اما می‌توان فاز‌ها را به صورت مستقل هم تماشا کرد به دلیل اینکه بخش دوم و سوم با بخش اول مقداری فرق دارد. اتفاقاً از کنداکتور ماه مبارک رمضان که جزء بهترین زمان‌های پخش سریال‌های تلویزیونی به شمار می‌رود، استقبال می‌کنیم، اما انتظار داشتیم ساعت بهتری را برای این سریال درنظر می‌گرفتند. جذابیت و نو بودن داستان "بچه مهندس" می‌توانست مخاطب رمضانی تلویزیون را بیشتر درگیر خودش کند. از این جهت اگر این سریال در ساعت دیگری پخش می‌شد شاید زحمات عوامل بهتر دیده می‌شد.

سعدی درباره اینکه سریال با یک وقفه‌ای دوباره به کنداکتور تلویزیون برمی‌گردد، افزود: ما در حال تصویربرداری فاز دوم هستیم که شامل ۱۷ تا ۲۰ قسمت است. تصویربرداری سریال تا اواسط یا اواخر مهر طول خواهد کشید. حدود اوایل مهرماه بعد از ایام دهه اول محرم فاز دوم سریال پخش خواهد شد و در ادامه فاز سوم روی آنتن می‌رود. البته در این میان یک وقفه‌ای را میان فاز اول و دوم پشت سر خواهیم گذاشت، اما استقلال داستان باعث نمی‌شود مخاطب در پیچ داستان قرار بگیرد و به اصطلاح سردرگم بشود.

سعدی با اشاره به تغییرات در فاز‌های بعدی "بچه مهندس"، خاطرنشان کرد: پخش این سریال به دلیل اینکه به سفارش سیما فیلم ساخته شده براساس تصمیم معاونت سیما از شبکه دو سیما ادامه خواهد داشت. تعدادی از بازیگران بزرگسال که در فاز اول حضور داشتند در فاز دوم نیستند؛ برای مثال برزو ارجمند، هاله گرجی و نفیسه روشن در فاز دو ایفای نقش نکرده اند. بازیگران خردسال نیز جای خود را به بازیگران نوجوان خواهند داد.

وی در پاسخ به این سوال که قرار است مخاطب در پای تماشای "بچه مهندس" چه چیزی را به عنوان یک برداشت فرهنگی بدست آورد، اظهار کرد: درست است که "بچه مهندس" رمضانی ساخته نشد، اما می‌توان گفت: کمتر در دنیای تصویر شاهد پرداختن به سریال‌هایی با مفهوم زندگی کودکان رها شده در پرورشگاه بوده‌ایم. این محتوا کاملاً آموزنده، اجتماعی و در عین حال مفرح و سرگرم‌کننده است. در داستان "بچه مهندس" مخاطب با سلیس بودن تم داستان و دیالوگ‌ها مواجه می‌شود؛ از این جهت به راحتی می‌تواند با این سریال ارتباط برقرار کند. ما در لایه‌های پیدا و پنهان سریال به دنبال نشان دادن تصویری از تعامل آدم‌ها در مقاطع زمانی مختلف به مخاطب هستیم.

براساس این گزارش، "سریال بچه مهندس" به تهیه کنندگی سعید سعدی و کارگردانی علی غفاری، زندگی پسری را تصویر می‌کند که در کودکی رها شده و در پرورشگاه بزرگ می‌شود. لوکیشن اصلی این سریال پرورشگاه است که در بوستان ولایت دکورسازی شده است. "بچه مهندس" در طول ایام ماه مبارک رمضان هر شب ساعت ۲۱:۳۰ روی آنتن شبکه دو می‌رود. پرویز پورحسینی، بهناز جعفری، محمد کاسبی، ساناز سعیدی، بهاره رهنما، برزو ارجمند، اندیشه فولادوند، کریم اکبری مبارکه، نفیسه روشن، سوگل طهماسبی، عباس جمشیدی فر، سلمان فرخنده، فرزین محدث، مریم خدارحمی، سیاوش چراغی‌پور، حمید شریف‌زاده، هاله گرجی، افشین نخعی، افشین سنگ‌چاپ، طوفان مهردادیان، شهروزابراهیمی، کریم قربانی، بهار نوحیان، مهرناز بیات، بهرام سروری‌نژاد، ساعد هدایتی، فرخنده فرمانی‌زاده، فرج‌الله گل سفیدی، شیدا یوسفی، سمانه حبیب پور، علی برقی، و بازیگران کودک یوناتدین، نیوشا علیپور و آریا نرج‌آبادی در این سریال ایفای نقش کرده‌اند.

لینک کوتاه خبر: farda.fr/003RGD

منبع: فردا

کلیدواژه: سعید سعدی بچه مهندس سریال رمضانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۷۲۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم حرکت به سمت سرمایه‌گذاری تخصصی/ قوانین سرمایه‌گذاری در حوزه شهری تسهیل شود

رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم با بیان اینکه سرمایه‌گذاران نیازمند همراهی و کوتاه شدن زمان روند اداری پروژه‌ها هستند، گفت: قوانین سرمایه‌گذاری در شهرها باید تسهیل شود.

علی رمضانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با بیان اینکه برای سرمایه‌گذاران کوتاه شدن روند اداری بسیار مهم است، اظهار کرد: سرمایه‌گذار انتظار دارد در کمتر از ۲ ماه مجوز ساخت و ساز او صادر شود، مشکل زمین ایجاد نشده یا در نقشه‌ها و نما سختگیری‌های بیش از اندازه نشود.

وی با اشاره به اینکه بدون رعایت الزامات تسهیل امور سرمایه‌گذاری نمی‌توان در این امر موفقیت چشمگیر ایجاد کرد، افزود: باید تمام بخش‌ها برای این امر با یک سیاست واحد حرکت کند.

رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم عنوان کرد: در کمیسیون‌های مرتبط با سرمایه گذاری برای اهلیت‌سنجی و اعتبارسنجی، سخت گیری‌های بسیاری انجام می‌شود که گاهی ممکن است به قیمت از دست رفتن فرصت‌ها تمام شود.

رمضانی گفت: با توجه به رقابتی که بین شهرها برای جذب سرمایه‌گذار وجود دارد، اگر سرمایه‌گذار جذب نشود او به سایر شهرها می‌رود در این راستا جذب و نگهداری سرمایه گذار کار سختی است و باید با او مدارا و همراهی کرد و حرف‌هایش را شنید.

وی ادامه داد: تلاش سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم در این جهت است اما تنها فعالیت این سازمان کفایت نمی‌کند و رفتار با سرمایه گذار در معاونت‌ها، مناطق و دستگاه‌های دیگر نیز مهم است.

رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم خاطرنشان کرد: مسئله اساسی در این موضوع این است که جذب سرمایه‌گذار بسته به سیاست کاری تمام بخش‌ها در شهرداری و استان دارد و منحصر به عملکرد سازمان سرمایه‌گذاری نیست.

رمضانی ادامه داد: حوزه‌های مختلف شهرداری قم از املاک گرفته تا پسماند، فضای سبز و ترافیک زمینه‌های متعددی برای تعریف پروژه‌های سرمایه‌گذاری دارند که باید به‌صورت تخصصی وارد این امر شد.

وی گفت: سرمایه‌گذاری در امور شهری باید به‌صورت تخصصی پیش برود و هر حوزه‌ای افراد و مجموعه‌های دارای ظرفیت را محاسبه و با آنها وارد گفت‌وگو شوند.

رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم یادآور شد: در سرمایه‌گذاری باید نقطه‌زنی کرد، سرمایه‌گذار را پیدا و مجاب کرد تا بتواند سرمایه‌گذاری انجام دهد نه اینکه صرفاً با فراخوان بتوان کاری انجام داد.

رمضانی با اشاره به قوانین حوزه قراردادهای مالی و مسئله بارگذاری فرصت‌ها در سامانه ستاد گفت: اساس سرمایه‌گذاری مذاکره است نه مناقصه یا مزایده؛ اگر قوانین ما از این مسائل پشتیبانی نکنند، فرصت‌ها از دست خواهد رفت.

کد خبر 746991

دیگر خبرها

  • مرا ببوس برای اولین بار/ بوسه‌ای که سانسور نشد
  • لزوم حرکت به سمت سرمایه‌گذاری تخصصی/ قوانین سرمایه‌گذاری در حوزه شهری تسهیل شود
  • (ویدئو) گلایه شیرین سریال نون خ از خواستگار‌های واقعی‌اش!
  • (ویدئو) گلایه شیرین سریال نون خ از خواستگار‌های واقعی اش!
  • «غریبه» اولین عاشقانه پلیسی تلویزیون/ شرایط ساخت «افعی تهران ۲»
  • (ویدئو) اولین بوسه زن و شوهری در سریال ایرانی؛ ساترا سانسور نکرد
  • سریال‌های طنز همیشه حساسیت‌ برانگیز هستند/ ادامه «نون خ»؟ هنوز معلوم نیست
  • اولین بوسه زن و شوهری در سریال ایرانی ؛ ساترا سانسور نکرد (فیلم)
  • (ویدئو) «اولین بوسه» در یک سریال ایرانی بعد از انقلاب
  • چهره واقعی شیرین نون خ در خارج از سریال/ ندا قاسمی را دیگر نمیتوان شناخت