Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر خانه صنعت و معدن ایران در واکنش به اظهارات حریری که گفته،" طی ۴۰ سال گذشته انواع رانت‌ها و سوبسیدها به تولید داخلی داده شد"گفت: تجربه ثابت کرده در طول این سالها واردکنندگان بوده‌اند که از امتیازات خاص و رانت استفاده کرده اند نه تولیدکنندگان. ۰۵ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۶ اقتصادی صنعت و تجارت نظرات

آرمان خالقی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در واکنش به اظهارات حریری نائب‌رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین که اعلام کرده "طی 40 سال گذشته انواع رانت‌ها و سوبسیدها به تولید داخلی داده شده ولی تولیدکنندگان داخلی برای کشور هیچ عایدی نداشته‌اند"، اظهار داشت: تجربه ثابت کرده در طول این سالها این واردکنندگان بوده‌اند که از امتیازات خاص و رانت استفاده کرده و کالاهای مختلفی را وارد کشور کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این درحالی است تولیدکننده داخلی مشغول تولید همان کالاها بودند.

وی با بیان اینکه یک عده افراد سودجو و فرصت‌طلب با رانت امکان رقابت تولیدکننده داخلی را با محصولات خارجی از بین برده اند، افزود: در طول 40 سال اخیر تولیدکننده داخلی از کدام رانت برای رقابت با محصولات خارجی استفاده کرده؟ از کدام تسهیلات ارزان بانکی برای فعالیت خود بهره برده و در کدام فضای کسب و کار توانسته به فروش محصولات خود بپردازد.

این کارشناس اقتصادی با اعلام اینکه امروز تولیدکننده داخلی فاصله معناداری  با رقبای خارجی خود دارد، تصریح کرد: تولیدکننده داخلی باید از هفت خوان بگذرد تا بتواند یک جواز کسب و کار دریافت کند. "مدعی استفاده تولیدکنندگان از رانت به صورت روشن اعلام کند تولیدکنندگان از کدام رانت برای ترخیص کالاها از گمرک و تأمین هزینه‌های خود استفاده کرده اند؟".

دبیر خانه صنعت و معدن ایران با تأکید بر اینکه تعرفه‌ها هم فقط به عنوان یک مکانیزم دولت برای مدیریت واردات اعمال شده است، گفت: ما امروز هیچ یک از امکانات رقبای خارجی خود را نداریم. امروز اگر تولیدکننده به همراه یک تاجر به سیستم بانکی برود بانک تمایل به ارائه تسهیلات به تاجر دارد تا تولیدکننده، در این شرایط بگویید تولید کننده از کدام رانت برای استفاده تسهیلات ارزان استفاده کرده است.

وی با اعلام اینکه به صورت روشن اعلام شود تولیدکننده از کدام بسته حمایتی در طول چند سال گذشته استفاده کرده است، اظهار داشت: در حال حاضر فضا برای دعوای بخش واردات و تولید مناسب نیست ما امروز به مدیریت منابع و مدیریت سیستم اداری نیازمندیم. باید به این پرسش پاسخ داده شود که آیا تولیدکننده در حال حاضر به راحتی امکان صادرات محصولات خود را داشته یا خیر.

خالقی تصریح کرد: فعالان اقتصادی نباید انگشت در چشم همدیگر کنند. بلکه باید به دنبال حل مسائل اقتصادی باشیم. امروز تولید در شرایط نامناسبی قرار دارد و زدن آن اصلا در شرایط فعلی به صلاح کشور نیست.

 بیشتر بخوانید:

"حریری" تولید داخل را به چالش کشید/مشکل تولید مالیات، قاچاق، بیمه و سود بانکی نیست، 30 سال رانتخواری است

انتهای پیام/

R1012125/P1010113/S7,78/CT1 واژه های کاربردی مرتبط واحد‌های تولیدی تسهیلات تولید

منبع: تسنیم

کلیدواژه: واحد های تولیدی تسهیلات تولید واحد های تولیدی تسهیلات تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۷۴۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنایه علی جنتی به افشای زمین خواری در حوزه علمیه ازگل/ نادیده گرفتن تخلفات صدیقی نوعی دهن کجی به مردم است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علی جنتی، رئیس هیأت اجرایی حزب اعتدال و توسعه در اولین نشست هم اندیشی سران حزب که با هدف اتخاذ تصمیم های کلان و راهبردی در سال ۱۴۰۳ با حضور اعضای ارشد و دبیران استانی برگزار شد، ضمن انتقاد به نحوه اعمال خشونت در برخورد با زنان بی حجاب و برخوردهای گزینشی و جانبدارانه برخی از نهاد های قدرت اظهار نمود: متأسفانه افرادی که خودی محسوب می شوند، هرگونه تخلف آنان نادیده گرفته می شود، ولی کسانی که غیر خودی نامبرده می شود کمترین تخلف مطبوعاتی آنان نیز موجب احضارشان به دادسرا می شود.

وی گفت: اتفاقات اخیر در مورد امام جمعه تهران و نادیده گرفتن تخلفات ایشان که نوعی دهن کجی به مردم یکی از این موارد است و ده ها مورد دیگر نیز از تخلفات و موارد غیر قانونی وجود دارد که با آن برخوردی صورت نگرفته است.

وی افزود: متأسفانه فساد در کشور به صورت نهادینه و سیستماتیک در آمده و از نظر شفافیت ایران در رتبه آخرین کشور های عضو سازمان ملل متحد قرار دارد. ناکارآمدی و بی توجهی به مشکلات اساسی مردم از جمله وجود تورم افسار گسیخته موجبات نارضایتی اقشار مختلف مردم را پدید آورده است.

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902213

دیگر خبرها

  • دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • سیستم مکان‌یابی در فلسطین اشغالی دچار اختلال شد
  • دولت ایران کم‌ خرج‌ ترین دولتِ در حال‌ توسعه معرفی شد + جدول
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • انتقاد امام جمعه یاسوج از شراب‌خواری پزشکان در شیراز
  • رانت ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • کنایه علی جنتی به افشای زمین خواری در حوزه علمیه ازگل/ نادیده گرفتن تخلفات صدیقی نوعی دهن کجی به مردم است
  • رانت شیرین ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • تقویت بنیه تولید داخلی کشور لازمه توسعه اقتصادی است
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است