Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@02:06:08 GMT

خزر با فاضلاب تغذیه می‌شود

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۷۵۸۷۱

خزر با فاضلاب تغذیه می‌شود

جانشین محیط زیست شهرستان فریدونکنار و بابلسرگفت: فاضلاب صنعتی در محل دفن دپوی زباله فریدونکنار تخلیه می شود.

به گزارش ایسنا، رحمت الله آقاجانی، جانشین محیط زیست شهرستان فریدونکنار و بابلسر در کارگروه سلامت فریدونکنار با اشاره به این که از محل دفن زباله فریدونکنار باید بازدید هفتگی صورت می‌گیرد، اظهار کرد: زباله‌ها در فریدونکنار بر خلاف شهر بابلسر پراکنده هستند و هیچ گونه نظارتی بر روی آن‌ها نمی شود و آهک‌پاشی به صورت منظم صورت نمی‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه فاضلاب صنعتی در محل دفن دپوی زباله فریدونکنار تخلیه می شود، تصریح کرد: فاضلاب پارک لاله به برکه تبدیل شده و میکروبی است و نیاز به کار اساسی دارد.

جانشین محیط زیست شهرستان فریدونکنار و بابلسر افزود: در محل دپوی زباله فریدونکنار هیچ نگهبانی در بازدیدها حضور نداشته و مردم زباله را به صورت مستقیم در آنجا تخلیه می‌کنند.

هادی محمدی، نماینده شهرداری فریدونکنار نیز در این جلسه با اشاره به اینکه به صورت هفتگی آهک‌پاشی در سطح شهرستان انجام می‌شود و نگهبان به صورت مستمر در محل دپوی زباله حضور دارد، گفت: اگر کارشناسان محیط زیست مدعی هستند که نگهبان محل دپوی زباله حضور ندارد بلافاصله با شهرداری تماس بگیرد.

بخشی از فاضلاب فریدونکنار به دریا می ریزد

محمد نصرتی، رئیس شبکه بهداشت و درمان فریدونکنار نیز در این جلسه تصریح کرد: بخشی از فاضلاب‌های این شهرستان به سمت دریا می‌ریزد که باید آهک ‌پاشی مناسب صورت گیرد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان فریدونکنار با اشاره به اینکه فریدونکنار در ورزش همگانی فعالیت مناسبی ندارد، خاطرنشان کرد: برخی از آشپزخانه‌های فریدونکنار که اقدام به عرضه آش و شامی در ماه رمضان می کنند دارای مجوز هستند و جلوی عرضه افرادی که مجوز ندارند گرفته شود.

ناصر دستوریان رئیس اداره دامپزشکی شهرستان‌های فریدونکنار و بابلسر نیز در این نشست با اشاره به وجود تب کنگو در کشور، با بیان اینکه راه پیشگیری این بیماری بسیار آسان اما درمان آن دشوار است، اظهار کرد: عامل این بیماری کنه است و به دلیل گرما و خشکسالی این بیماری شیوع پیدا می کند و احتمال دارد به این منطقه نیز سرایت کند.

وی با بیان اینکه بیماری تب کنگو بسیار خطرناک است، تصریح کرد: اگر گوشت قرمز مبتلا به این بیماری را به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری کنیم این بیماری از بین می رود.

دستوریان در ادامه و در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به عرضه مرغ زنده در برخی واحدهای فروش، اظهار کرد: این موضوع به یک دغدغه چند ساله تبدیل شده است و اتحادیه قصابان نیز از سال گذشته برای پلمپ آن نامه‌نگاری کرد، اما کار مناسبی صورت نگرفت.

وی با بیان اینکه با وجود این که قوانین در این زمینه کاملا مشخص است اما جریمه بسیار کمی دارد، تاکید کرد: اماکن باید واحدهای عرضه مرغ زنده را پلمب کند و در این راستا بازدید مشترک نیز گذاشته شد، اما اماکن پای کار نیامد.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام منطقه مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۷۵۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح جهاد آبرسانی برای ۱۹۸ روستای استان مرکزی

استاندار مرکزی گفت: طرح جهاد آبرسانی ذیل طرح ملی دنبال می‌شود که فاز نخست طرح جهاد آبرسانی به ۶۷ روستا و فاز دوم در ۱۳۱ روستا است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، فرزاد مخلص‌الائمه پیش از ظهر امروز در آیین بهره‌برداری از طرح آبرسانی شهید سلیمانی شهرستان شازند، اظهار داشت: بزرگ‌ترین پروژه‌های عمرانی استان مرکزی مربوط به حوزه آبرسانی است و در سطح کشور بزرگ‌ترین پروژه عمرانی طرح جهاد آبرسانی است، در استان حدود سه یا چهار طرح آبرسانی مهم وجود دارد که طرح جهاد آبرسانی ذیل طرح ملی دنبال می‌شود، که فاز نخست طرح جهاد آبرسانی به 67 روستا و فاز دوم در 131 روستا است که فاز نخست از پیشرفت بیش از 80 درصد برخوردار است که بخش قابل توجهی در شهرستان شازند است و فاز دوم با کمک قرارگاه محرومیت‌زدایی امام حسن مجتبی(ع) آغاز شده است.

وی افزود: طرح جهاد آبرسانی از خط کوچری ساوه با مدیریت آب منطقه‌ای ای استان در حال اجراست که یکی از طرح‌های پر هزینه و مهمی به شمار می‌رود و طرح دیگر انتقال آب به شهرستان تفرش است که اکنون به صورت آزمایشی از آن بهره‌برداری می‌شود، اما به طور رسمی با حضور مسئولان کشور بهره‌برداری خواهد شد. بودجه‌ای که صرف این پروژه‌ها شده است حداقل با بودجه عمرانی 10 سال استان برابری دارد.

استاندار مرکزی تصریح کرد: در سنوات گذشته عمدتاً سالی 500 میلیارد تومان برای پروژه‌ها صرف می‌شد، اما امروز تنها سه هزار میلیارد تومان برای بازچرخانی پساب در شهرستان شازند، 130 میلیارد تومان برای طرح شهید سلیمانی، حداقل 2 هزار میلیارد تومان برای پروژه آب ساوه و حداقل 600 میلیارد تومان در این دولت برای پروژه آب تفرش اختصاص پیدا کرده است که نشان دهنده اهتمام و توجه دولت برای تأمین مهم‌ترین رفاهیات مردم و آب شرب و سالم است.

مخلص‌الائمه با تأکید بر رعایت بهینه آب توسط مردم استان و کشور بیان کرد: هماهنگی و‌ همکاری با نمایندگان استان امری ضروری است و این همکاری به موفقیت نمایندگان و مدیران کمک خواهد کرد. هر موفقیت و عدم موفقیتی در سبد دولت قرار می‌گیرد. بنابراین برای پیشرفت کشور نیاز به همدلی و هماهنگی در تمام سطوح نیاز است. 

حشمت‌الله عباسی، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی با تأکید بر اینکه دولت سیزدهم به موضوع منابع  آب پایدار و شرب بهداشتی و همچنین جهاد آبرسانی به روستاها اهمیت ویژه‌ای قائل شده است، گفت : این طرح شامل ساخت تصفیه خانه آب با ظرفیت 120 لیتر بر ثانیه، احداث دو باب مخزن ذخیره آب با مجموع ظرفیت دو هزار متر مکعب، اجرای 37 و نیم کیلومتر خط انتقال آب است.

وی افزود‌: در این طرح همچنین احداث یک باب ایستگاه پمپاژ با ظرفیت 35 لیتر ثانیه، احداث یک باب سوله، احداث پست برق 160 کیلو ولت آمپر با صرف هزینه‌ای بالغ بر هزار و 300 میلیارد ریال انجام گرفته است. در راستای اجرای خدمات جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب، و همچنین واگذاری پساب به صنایع نصب انشعاب فاضلاب در شهرهای شازند و آستانه انجام می‌شود. 

به گزارش تسنیم، آیین بهره‌برداری از طرح آبرسانی مجتمع شهید سلیمانی شامل آبرسانی به دو شهر شازند و آستانه و 10 روستا با اعتباری بالغ بر 1300 میلیارد ریال و کلنگ‌زنی نصب انشعاب فاضلاب در شهرهای شازند و آستانه با حضور مدیر عامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، استاندار مرکزی و نماینده مردم شهرستان شازند در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • طرح جهاد آبرسانی برای ۱۹۸ روستای استان مرکزی
  • اجرای پروژه ذخیره آب در بندر امام‌حسن بوشهر
  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز
  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • زباله بهشهر پس از ۶۰ سال ساماندهی شد
  • وضعیت زباله بهشهر پس از ۶۰ سال ساماندهی شد
  • به کارگیری اتباع مجاز منع قانونی ندارد
  • موضوع شیرابه در مجموعه آرادکوه واقعیت ندارد/ حقوق پاکبانان افزایش یافته است
  • رودخانه دز، پنهان زیر پوست فاضلاب‌های شهری
  • واکنش شهرداری تهران به ارقام خرید پسماند خشک در قالب نوماند