Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-08@03:38:11 GMT

امنیت امروزمان را مدیون شهدای مدافع حرم هستیم

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۷۶۲۰۳

امنیت امروزمان را مدیون شهدای مدافع حرم هستیم

به گزارش ایرنا ، حجت الاسلام والمسلمین میثم تارم امروز شنبه در آیین تجلیل از 15 شهید مدافع حرم بردسیر ، افزود: دفاع جانانه مدافعان حرم، امنیت امروز را برای ما به ارمغان آورد و مطابق توصیه حضرت علی (ع) دشمن را پیش از ورود به حریم خانه مان مغلوب کردیم.
وی با اشاره به خطبه 27 نهج البلاغه تشریح کرد: حضرت علی (ع) در این خطبه جنگیدن در خانه با دشمن را موجب ذلت و شکست برشمرده و برخی تاکتیک های نظامی را در این خطبه یادآور شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امام جمعه بردسیر ادامه اداد : این همان تئوری بود که بنی صدر در آغاز جنگ تحمیلی قصد اجرای آن را داشت که موجب سقوط خرمشهر شد.
وی نظیر این سهل انگاری را در آغاز نفوذ داعش در عراق و سوریه یادآور شد و تاکید کرد: هوشیاری جمهوری اسلامی و فداکاری رزمندگان مدافع حرم در مقابله با داعش در بیرون از مرزها موجب پیروزی و دفع دشمن شد.
امام جماعت اردوگاه افاغنه (مهمانشهر بردسیر) نیز در این مراسم گفت: سرنوشت ایران و افغانستان به هم گره خورده است و مردم این دو کشور در واقع یک ملت واحد هستند.
حجت الاسلام والمسلمین هادی احمدی جوزجانی گفت: ما افغانها هم ملیت ایرانی داریم و این توطئه فرانسوی ها در 150 سال قبل بود که کشور ایران را تجزیه و افغانستان را از آن جدا کرد.
وی ادامه داد : اصالت افغانی های ساکن اردوگاه بردسیر به منطقه زابل در سیستان و بلوچستان برمی گردد و نیاکان ما در این منطقه زندگی می کردند که بعدها به مناطق شرقی تر کوچ کردند.
حجت الاسلام احمدی افزود: آنها پس از جداشدن افغانستان از ایران، جزو کشور افغانستان شدند وگرنه به لحاظ فرهنگ و گویش شبیه به مردم زابل بوده و ما همگی شیعه هستیم.
وی با اشاره به وجود برخی ناهنجاری های اجتماعی در منطقه مهمانشهر گفت: متاسفانه برای جوانان اهالی اردوگاه در حوزه فرهنگی کار زیادی انجام نداده ایم، به همین دلیل شاهد بروز برخی ناهنجاریهای اجتماعی هستیم.
وی افزود: واضح است که این مشکلات در هر جامعه ای کم و بیش وجود دارد، ولی در نسله ای قبل تر این مسائل کمتر وجود داشته که نتیجه کم کاری های فرهنگی است و باید بیشتر تلاش کنیم.
امام جماعت مهمانشهر بردسیر در ادامه گفت: مردم افغانستان در سال 57 حمایت خود را از انقلاب اسلامی و رهبر ایران اعلام کردند ولی این امر برایشان گران تمام شد.
وی افزود: این همراهی برای رییس جمهوری وقت افغانستان ناخوشایند بود، لذا برای مقابله با آن قریب 5 هزار نفر از نخبگان و مراجع دینی افغانستان را به این جرم به زندان انداخت و سپس تیر باران کرد.
حجت الاسلام احمدی سرکوب تاریخی یاد شده را دلیل شکست افغانستان و بروز مشکلات جدی در دوران معاصر این کشور دانست.
این مراسم به همت دانشگاه آزاد و بنیاد شهید بردسیر برگزار شد و با تجلیل از خانواده های شهدای مدافع حرم و اهدای لوح یابود، به پایان رسید.
اردوگاه افاغنه بردسیر موسوم به مهمانشهر، قریب 30 سال قبل در جنوب این شهرستان احداث شده و نسل سوم و چهارم آنها در ایران به دنیا آمده است.
مهمانشهر بردسیر 15 شهید را تحت عنوان تیپ فاطمیون، در نبردهای سوریه‌ و برای مقابله با داعش تقدیم کرده است.
این مهمانشهر در کیلومتر 11 جاده بردسیر - بیدخوان قرار دارد.
بردسیر در فاصله 60 کیلومتری غرب کرمان قرار دارد.
7421/ 5054
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 ایران جمهوری اسلامی دانشگاه آزاد رییس جمهوری شیعه موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۷۶۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ واگن جدا شده محموله های ترانزیتی افغانستان به مرز رازی رسید

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، ماجرای محموله ترانزیتی افغانستان از ابتدای اردیبهشت ماه آغاز شد که پس از گذشت چند روز  کنسرسیوم ایرانی توسعه ریلی افغانستان خبر از توقف این قطار ترانزیتی به دلیل عدم  تامین لوکوموتیو را داد که پس از آن بلافاصله شرکت راه آهن آن را تکذیب کرد چراکه عبور بارهای ترانزیتی از کشورهای مختلف، ابتدا تشریفات قانونی و هماهنگی لازم و اخذ مجوز برای عبور بار از کشورهای میانی مسیر انجام شده و سپس نسبت به اعزام قطار اقدام می‌شود. این در حالی است که برای عبور قطار ذکر شده از افغانستان به ترکیه از مسیر ایران، هماهنگی مربوطه و در نهایت صدور مجوز راه آهن جمهوری اسلامی ایران انجام نشده است.

پس از آن شرکت راه آهن چندین بار آمادگی خود برای حمل این بار پس از کسب مجوزهای لازم از گمرک اعلام کرد.

امروز هم شرکت راه آهن اعلام کرد با وجود طی نشدن روال قانونی و عدم اخذ مجوز از سوی "کنسرسیوم ریلی افغانستان"، با توجه به رویکرد توسعه‌ای راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در حوزه کریدورهای بین‌المللی ریلی، راه‌آهن از روز دوشنبه (سوم اردیبهشت ماه) آمادگی خود برای اعزام ۱۰ واگن موجود در مرز "شمتیغ" به ترکیه را اعلام کرده است.

شرکت راه آهن اعلام کرد  با توجه پیگیری های انجام شده  و با وجود عدم اخذ مجوزهای لازم و عدم هماهنگی با راه آهن جمهوری اسلامی ایران، ۱۰ واگن محموله صادراتی کشور افغانستان به ترکیه که لکوموتیو آن توسط مجموعه موسوم به کنسرسیوم جدا شد و در مرز شمتیغ رها شده بود، روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت، توسط راه‌آهن ایران و با همراهی مرزبانی کشور به سمت مرز رازی در غرب کشور حمل شد.

همچنین راه آهن جمهوری اسلامی ایران، آمادگی خود را برای حمل قطار دوم محموله تجاری پس از انجام تشریفات گمرکی و مرزبانی توسط صاحبان بار و شرکت فورواردر اعلام می‌کند.

در پی اطلاع رسانی‌های گذشته تاکید می‌شود که مجموعه موسوم به «کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان» بدون طی روال قانونی اعم از اخذ مجوزهای مرزبانی و گمرک و همچنین عدم اخذ مجوز از راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان متولی حمل‌ونقل ریلی کشور، اقدام به ارسال تعداد ۱۰ واگن با محموله تجاری به مرز شمتیغ و سپس رها کردن این واگن‌ها در شمتیغ کرد و کوشید با فشارهای رسانه‌ای و توسل به برخی ادعاهای بعضاً کذب، نسبت به عبور این بار از مسیر ریلی جمهوری اسلامی ایران اقدام کند.

طبق اعلام شرکت راه آهن حمل بخش نخست محموله تجاری را روز پنجشنبه (۱۳ اردیبهشت( آغاز کرد و این محموله روز شنبه گذشته (۱۵ اردیبهشت) از تهران نیز عبور کرد و اکنون در مسیر مرز رازی واقع در شمال غرب کشور است. همچنین راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود به‌منظور حمل محموله تجاری بعدی را پس از کسب مجوزهای لازم از سوی مراجع ذیربط از جمله مرزبانی و گمرک اعلام می‎‌کند.

راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران تاکید می‌کند برقراری خط دائمی تبادلات تجاری ریلی افغانستان به ایران مستلزم انجام اصلاحات لازم بر روی خطوط ریلی افغانستان برای رسیدن به استانداردهای مورد نیاز و همچنین انجام روال اداری و تشریفات قانونی لازم شامل اخذ مجوزهای مربوطه از مرزبانی، گمرک و راه‌آهن توسط فورواردرها خواهد بود.

راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در راستای سیاست دولت سیزدهم مبنی بر توسعه ارتباط با همسایگان، ضمن تاکید مجدد بر تمایل خود برای گسترش هرچه بیشتر حمل ریلی محموله‌های تجاری افغانستان به صورت صادرات، واردات یا ترانزیت آمادگی خود به‌منظور کمک به بهسازی و بازسازی خطوط مربوطه و تسریع در برقراری مبادلات تجاری ریلی میان دو کشور ایران و افغانستان را اعلام می‌دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • عمارت نوفل لوشاتو میزبان چه نمایش‌هایی است؟/ تاریخ فرهنگ و هنر ایران، مدیون کیمیایی است
  • اوسمار به ساکت مدیون است
  • نخستین یادواره شهدای روحانی شهرستان مُهر برگزار شد
  • آماده‌سازی مصلای وحدت گرگان برای برگزاری یادواره شهدای گلستانی مدافع حرم و امنیت + فیلم
  • ۱۰ واگن جدا شده محموله های ترانزیتی افغانستان به مرز رازی رسید
  • جان‌فشانی رزمندگان مدیون انتشار علم و معرفت معلمان است
  • ستاره جوان فوتبال ایران میلیون دلاری شد
  • کودی رودز: تا ابد مدیون فرانسه خواهم بود/ اخبار WWE
  • برگزاری نمایشواره شهدای «خان‌طومان» در مازندران
  • برگزاری نمایشواره شهدای خان‌طومان در مازندران