Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف با بیان اینکه بیش از ۳۲ هزار خادم ثابت مساجد در کشور بیمه شده‌اند، گفت: هم‌اکنون با عدم پرداخت به موقع حق بیمه خادمان ثابت مساجد کشور، سازمان اوقاف دچار مشکلاتی شده است. ۰۵ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۶ اجتماعی خانواده و جوانان تهران نظرات

حمید عسکری سوادجانی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا درباره پوشش بیمه خادمان ثابت مساجد کشور اظهار کرد: در راستای اجرای بند ض تبصره 14 قانون بودجه کشور در سال 86 و به استناد تفاهم‌نامه سازمان اوقاف و سازمان تامین اجتماعی، تفاهم شده بود با مشارکت سازمان تامین اجتماعی، امکانات و تسهیلاتی را برای پوشش بیمه خادمین ثابت مساجد کشور فراهم کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تشخیص و تایید فهرست اسامی خادمین ثابت مساجد کشور و ایجاد وحدت رویه در ارسال لیست حق بیمه این خادمین از سوی ادارات اوقاف شهرستان به شعب تامین اجتماعی را از تکالیف ادارات اوقاف هر شهرستان دانست و گفت: از سال 86 و بعد از انعقاد تفاهم‌نامه بین سازمان اوقاف و امور خیریه و سازمان تامین اجتماعی، بیش از 32 هزار خادم ثابت مسجد در کشور بیمه شده‌اند.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف با اشاره به اینکه نرخ بیمه خادمان ثابت برابر ماده 28 قانون تامین اجتماعی به میزان 27 درصد و براساس حداقل دستمزد سالیانه مصوب شورای عالی کار است، تصریح کرد: 20 درصد حق بیمه توسط دولت و 7 درصد آن از طرف خادم ثابت مسجد پرداخت می‌شود.

عسکری خاطرنشان کرد: حداکثر سن مشمولین این طرح یا همان خادمان ثابت مساجد باید در تاریخ ارائه تقاضا به ادارات کل اوقاف و امور خیریه 50 سال تمام باشد و اگر آنها سابقه پرداخت حق بیمه قبلی نزد سازمان تامین اجتماعی را داشته باشند، معادل مدت سابقه حق بیمه به سقف مجاز (50 سال) اضافه می‌شود.

وی افزود: ادارات اوقاف شهرستانها موظفند تا روز بیست‌وسوم ماه بعدی جهت ثبت و تهیه لیست بیمه‌شدگان اقدام کنند و جهت پرداخت به کارشناس مالی و بودجه شهرستان تحویل دهند تا روز بیست‌وپنجم هر ماه نسبت به پرداخت حق بیمه ماه قبلی اقدام شود و خادمان ثابت مساجد مشمول استفاده از تسهیلات بیمه تامین اجتماعی شوند.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف تاکید کرد: برای جلوگیری از تاخیر و جریمه دیرکرد حق بیمه، ادارات اوقاف شهرستانها باید اطلاع‌رسانی لازم به خادمان را بعمل آورند تا آنها سهم حق بیمه‌شان را حداکثر تا روز 23 هر ماه واریز کنند و اگر موفق به پرداخت سهم بیمه خود در موعد مقرر نشوند، ادارات اوقاف ملزم هستند تا مکاتبه لازم را با شعب تامین اجتماعی داشته باشند تا اسامی آنان از خدمات بیمه‌شدگان تامین اجتماعی حذف شود و اگر این عدم پرداخت از سوی خادم تا سه ماه متوالی ادامه داشته باشد، قرار داد بیمه‌شده ملغی خواهد شد.

عسکری متذکر شد: جبران تعهدات بیمه‌ تامین اجتماعی از محل درآمدهای مسجد یا دیگر وجوه متمرکز استانی و شهرستانی اکیدا ممنوع بوده و هرگونه تبعات مالی، حقوقی و ... بر عهده شخص ایجادکننده تعهد خواهد بود و شخصا باید نسبت به جبران آن اقدام کند.

مشکلات سازمان اوقاف برای پرداخت به موقع حق بیمه خادمان

وی در توضیح دلایل موضوعیت یافتن این موضوع در حالی‌که پوشش بیمه خادمان ثابت مساجد کشور از سال 86 در حال اجرا بوده است، گفت: موضوعات مختلفی از جمله عدم توجه و پرداخت نکردن به‌موقع و عدم اطلاع‌رسانی به تامین اجتماعی، سازمان اوقاف و امور خیریه  را دچار مشکلاتی کرده به همین دلیل ابلاغیه‌ای 26 اردیبهشت‌ ماه به سراسر کشور جهت ساماندهی و ایجاد نظم و انضباط در پرداخت حق بیمه خادمان ثابت مساجد کشور ابلاغ شد.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف خادم ثابت مسجد را شخصی معرفی کرد که صرفا با همین عنوان در مسجد مشغول فعالیت بوده و با معرفی اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان طبق ضوابط و مقررات تامین اجتماعی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

R1428/Psaadati/S2,18,25/CT1 واژه های کاربردی مرتبط سازمان اوقاف

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان اوقاف سازمان اوقاف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۷۶۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، روح و روانم خیلی درگیر است و افسردگی امانم را بریده است، اما نمی‌توانم هزینه جلسات مشاوره با روانشناس را بپردازم. این گفته مسعود، جوان ۳۵ ساله است.
خدمات روانشناسی خدمات با تعرفه‌های بالایی است؛ به طوری که بیش از ۷۰ درصد مردم توانایی مراجعه به روانشناسان را ندارند. بهرام عین الهی،وزیر بهداشت سال گذشته از تحت پوشش قرار دادن این خدمات خبر داد.

اکنون ۲۰ درصد افراد جامعه به نوعی دچار اختلالات روان هستند و نیاز به حدود ۱۰۰ هزار روانشناس و مشاور داریم .براساس طبقه بندی‌های بین‌المللی، حدود ۴۰۰ نوع بیماری روانی داریم که سازمان روانشناسی و مشاوره نقش پررنگی در پیشگیری از ابتلا افراد جامعه به این‌ اختلالات دارد.

بیشتر بخوانید: نرخ پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی اعلام شد + جزییات

رئیس سازمان بیمه سلامت محمد مهدی ناصحی می‌گوید «سازمان بیمه سلامت خدماتی مانند روان درمانی فردی، خانواده درمانی، گروه درمانی و خدمت مشاوره را تحت پوشش قرار داده است».
به گفته ناصحی «سهم پرداختی سازمان در بخش سرپایی جهت خدمات فوق، معادل ۷۰ درصد تعرفه دولتی است».

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره علی فتحی آشتیانی به فارس می‌گوید« آنچه وزیر بهداشت درباره بیمه خمدات روانشناسی گفته این است که خدمات بیمه‌ای فقط مشمول روانشناسانی می‌شود که تخصص روانشناسی بالینی و سلامت دارند.اما اگر کسی نیاز به خدمات روانشناسی عمومی، تربیتی، شخصیت،مشاوره خانواده، شغلی و در کل که ۱۴ رشته می‌شود این رشته‌ها مشمول بیمه نمی‌شود.»

در حالی که به گفته رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره تعداد متخصصان رشته‌های روانشناسی بالینی و سلامت بسیار کم است و همه خدمات روانشناسی نیازمند پوشش بیمه‌ای هستند؛اما برداشت وزارت بهداشت این بوده که روانشناسی فقط مشمول این دو گرایش است.

منبع: فارس

انتهای پیام/

کد خبر: 1228740 برچسب‌ها روان شناسی

دیگر خبرها

  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • پرداخت ۷۲۴ میلیاردی مستمری تامین اجتماعی آران و بیدگل
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و ۵ دهک اول درآمدی در خوزستان
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • ۱۳ هزار نفر در شهرستان خلخال تحت پوشش تامین اجتماعی