Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد باقری در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: شهرستان نهاوند با توجه به آب‌وهوای بسیار مناسب مستعد انواع کشت‌ها است.

وی با اشاره به اینکه شهرستان نهاوند در ابتدای ورود به حوزه کشت گیاهان دارویی تنها سه هکتار سطح زیر کشت این محصول داشت، گفت: با توجه به برگزاری کلاس‌های آموزشی این اداره برای جامعه هدف؛ سطح زیر کشت گیاهان دارویی در نهاوند به ۴۷ هکتار افزایش پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جهاد کشاورزی نهاوند عنوان کرد: در شهرستان انواع گیاهان دارویی همچون آرتیشو، کنگر، بادام‌زمینی، گل‌گاوزبان، بنفشه، بابونه در حال پرورش و تولید هستند.

وی بابیان اینکه هدف ما افزایش سطح زیر کشت گیاهان دارویی است، گفت: این مهم به سبب کم آب بر بودن کشت‌ها و ایجاد اشتغال برای ما مهم است.

باقری با تأکید بر اینکه شهرستان نهاوند در حوزه صنایع تبدیلی و کارگاه‌های بسته‌بندی با مشکل روبرو است، گفت: جهادکشاورزی نهاوند از سرمایه گذاران حوزه صنایع تبدیلی در شهرستان حمایت می‌کند.

کد خبر 4306247

منبع: مهر

کلیدواژه: احمد باقری جهادکشاورزی همدان گیاهان دارویی نهاوند ماه مبارك رمضان بوشهر شیراز سوم خرداد فتح خرمشهر کرمانشاه گرگان شهرکرد بیرجند خرم آباد مشهد خطبه های نماز جمعه بارش باران یاسوج سانحه تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۷۶۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت میلیاردی سیل به بخش کشاورزی سیستان‌وبلوچستان

سید محمدرضا سیدحسینی یکشنبه‌شب در بازدید از مزارع آسیب دیده سیلاب جنوب سیستان و بلوچستان افزود: عمده خسارات وارده به بخش کشاورزی در شهرستان‌های زرآباد، کنارک، چابهار، قصرقند، نیکشهر، دشتیاری، راسک است.

به گزارش ایرنا، وی ادامه داد: بیشترین خسارت بارندگی سیل آسای اخیر به بیش از ۱۷ هزار هکتار از اراضی زراعی، هشت هزار و ۵۷۰ هکتار باغ، ۱۹ واحد گلخانه، ۸۴۴ واحد دامداری، سه هزار و ۵۱۶ راس دام سبک و سنگین، ۳۴۲ کلنی زنبور عسل، ۶ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی،۸۸۸ حلقه چاه کشاورزی و ۸۱ دستگاه ماشین آلات و ادوات کشاورزی بوده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان تصربح کرد: همچنین در این سیلاب ۲۰۰ رشته قنات، ۷۷ هکتار اراضی تحت پوشش آبیاری تحت فشار، ۲۹۹ کیلومتر جاده بین مزارع، ۵۰۷ کیلومتر انتقال آب با لوله و کانال، هزار و ۱۱۵ بندسار و سازه آبخیزداری و ۹۸ باب استخر ذخیره آب استان نیز خسارت وارد شد.

وی تصریح کرد: سازمان جهادکشاورزی با تمامی امکانات با تأمین نهاده‌های دام و طیور ماشین آلات سنگین برای بازسازی بندسار‌ها و قنوات و بازگشایی جاده‌های دسترسی به مزارع و باغات آماده خدمت رسانی است.

حسینی بیان کرد: کار مرمت وبازسازی جاده‌های دسترسی قنوات و احیای بندسار‌ها پس از فروکش کردن سیلاب در جنوب سیستان وبلوچستان آغاز شده است.

دیگر خبرها

  • گل محمدی به عنوان گیاهی اقتصادی برای کشاورزان یزدی
  • آغاز برداشت غلات از مزارع فراشبند
  • قرار گرفتن گل محمدی در برنامه‌ی توسعه‌ی کشت استان یزد
  • احیای هفت هزار هکتار گیاهان دارویی در هرمزگان
  • خسارت میلیاردی سیل به بخش کشاورزی سیستان‌وبلوچستان
  • افزایش ۷۰۰ هکتاری مزارع کشت گیاهان دارویی در اصفهان
  • خسارت ۲۱ هزار میلیارد ریالی سیلاب به بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان
  • مبارزه با آفت سِن گندم در مزارع جهرم
  • کارگروه گیاهان دارویی و محصولات کم‌آب‌بر در دشتستان تشکیل می‌شود
  • آغاز عملیات مبارزه با افت سن غلات در نهاوند