Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای نخستین بار در کشور، مجموعه کامل ماشین‌های خاک ورزی و تهیه بستر، نشاکار، ریزدانه کار و برداشت ویژه انواع سبزیجات و گیاهان داروئی برگی در مزرعه ۷ هکتاری در شهرستان ساوجبلاغ استان البرز در قالب یک زنجیره کامل راه‌اندازی شد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی در مراسم راه اندازی این مجموعه کامل ماشین های کشاورزی گفت: از آنجایی که بیشترین هزینه تولید سبزی و گیاهان داروئی برگی مربوط به برداشت بوده و برداشت مکانیزه بدون سیستم های کاشت مکانیزه امکان پذیر نمی باشد، بنابراین ارتقای مکانیزاسیون تولید سبزی و گیاهان داروئی برگی درتمام مراحل تهیه زمین،کاشت، داشت و برداشت ضروی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر کامبیز عباسی اظهار داشت: روش مکانیزه علاوه بر مزایای صرفه جویی زمانی و هزینه، از نظر بهداشتی نیز به دلیل عدم دخالت دست، دارای مزیت می باشد.

بنا بر این گزارش، روش کار این دستگاه ها بر پایه تولید روی پشته های مسطح استاندارد با عرض ۱.۷ متر است و با توجه به نوع محصول از نشاکار یا ریزدانه کار با همان عرض کار و برای مرحله برداشت نیز از کمباین یا ماشین برداشت پشت تراکتوری استفاده می شود.

بر اساس محاسبات انجام شده دستگاه برداشت به تنهایی جایگزین ۱۲۵نفر روز نیروی کارگری است که با در نظر گرفتن دستمزد روزانه ۴۰۰ هزار ریال برای هر کارگر به کارگیری این دستگاه ۱۴۵ میلیون ریال در هکتار صرفه جویی اقتصادی برای تولیدکننده خواهد داشت.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کشاورزی صرفه جویی استاندارد دستمزد کشاورزی گیاهان دارویی ماشین آلات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۷۷۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز گل چینی از گلستان‌های گل محمدی اردستان

مدیر جهاد کشاورزی اردستان، عملکرد برداشت گل محمدی را از باغ‌های این شهرستان ۳ تن در هر هکتار برشمرد و پیش بینی کرد امسال ۱۴۰ تن گل محمدی از باغ‌های این شهرستان برداشت شود که ۴۰ درصد بیشتر از برداشت پارسال است.


محمد امینی با بیان اینکه در راستای تغییر الگوی کشت و کمبود منابع آبی افزایش وسعت زیر کشت محصولاتی که با شرایط اقلیمی منطقه سازگاری دارند در دستور کار جهاد کشاورزی اردستان است افزود: ترویج و افزایش کشت گل محمدی از گام‌های مثبت برداشت شده در این زمینه است که در این راستا ۸ درصد افزایش وسعت زیر کشت باغ‌های گل محمدی را شاهد بودیم.


مدیر جهاد کشاورزی اردستان، شرکت‌های دانش بنیان را حامی کشاورزان اردستانی در تولید گل محمدی دانست و افزود: در این زمینه کشاورزانی که از مشاوره شرکت‌های دانش بنیان استفاده کردند علاوه بر حذف سموم شاهد افزایش ۲۵ درصدی تولید نیز بوده اند.


امینی، ۱۰ درصد از باغ‌های گل محمدی اردستان را مجهز به سامانه نوین آبیاری دانست و گفت: اجرای روش‌های نوین آبیاری علاوه بر صرفه جویی ۶۵ درصدی در مصرف آب بطور میانگین باعث افزایش ۳۰ درصدی تولید گل نیز شده است.


او گفت: گل‌های محمدی برداشت شده روزانه برای فرآوری به کارگاه‌های گلاب گیری منتقل می‌شود ودر حال حاضر ۱۰ کارگاه گلاب گیری در شهرستان اردستان مشغول به فعالیت است.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز گل چینی از گلستان‌های گل محمدی اردستان
  • تحویل ۱۱ دستگاه ادوات کشاورزی به بهره برداران شهرستان آوج
  • افتتاح بزرگترین دهکده آموزشی و پژوهشی گیاهان دارویی گلستان
  • کهگیلویه و بویراحمد بهشت سرمایه‌گذاری در عرصه گیاهان دارویی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • کهگیلویه و بویراحمد، بهشت گیاهان داروئی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • مبادله ۴۰ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری فارس و هیئت‌های خارجی
  • مبادله بیش از ۴۰ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری بین استان فارس و هیات‌های خارجی
  • حمیدیه رتبه برتر تولید نعنای دارویی در استان خوزستان+فیلم
  • برداشت گیاهان دارویی از رویشگاه‌های هرمزگان