Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-29@12:41:25 GMT

افزایش قیمت آبمیوه‌های ایرانی و خارجی

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۸۱۱۱۵

افزایش قیمت آبمیوه‌های ایرانی و خارجی

ایران اکونومیست -  به گزارش ایران اکونومیست؛ در بازار مصرف، آبمیوه‌های ایرانی با افزایش قیمت همراه شده‌اند و آبمیوه های خارجی نیز که هم به صورت قاچاق وارد می شوند و هم واردات قانونی دارند، قیمت‌شان افزایش چشمگیری دارد که ولی‌الله داودآبادی در گفت‌وگو با ایسنا، در این باره توضیح داد و گفت: وضعیت افزایش قیمت کنسانتره و آبمیوه داخلی در سال ۱۳۹۷ به زودی مشخص خواهد شد و در اراتباط با قیمت کنسانتره و آبمیوه های وارداتی باید دید دلار ۴۲۰۰ تومانی به واردکنندگان تعلق خواهد گرفت یا خیر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی با اشاره به اینکه کمتر از ۵۰ درصد از ظرفیت تولید کنسانتره و آبمیوه کشور استفاده می‌شود، اظهار کرد: این صنعت نیازمند سرمایه در گردش بالایی است و توان تولید ۱۴۰ هزار تن کنسانتره و آبمیوه در سال را دارد اما فقط ۶۰ هزار تن از این ظرفیت استفاده می‌شود.
 
او در مورد قیمت کنسانتره و آبمیوه در سال جاری اظهار کرد: هنوز قیمت کنسانتره و آبمیوه افزایش نیافته است و به زودی وضعیت قیمت‌ها مشخص خواهد شد.
 
دبیر انجمن صنایع تولید و صادرات کنسانتره و آبمیوه، ادامه داد: هر ساله قیمت میوه افزایش می‌یابد. علاوه بر این افزایش قیمت پاکت‌های مقوایی، حقوق و دستمزد، شکر، افزودنی های مجاز و مواد دیگری که در صنعت کنسانتره و آبمیوه وجود دارد را نیز باید لحاظ کرد.
 
داودآبادی همچنین در مورد قیمت آبمیوه‌ها و کنسانتره‌های خارجی یادآور شد: کنسانتره و آبمیوه‌های نظیر آناناس، پرتقال، کیوی، انبه، بلوبری و موز وارداتی هستند و قیمت آنها به وضعیت دلار بستگی دارد. سال گذشته این محصولات با دلار ۳۸۵۰ تومانی وارد می‌شدند و امسال قرار است با دلار ۴۲۰۰ تومانی وارد شوند و باید منتظر ماند و دید که آیا دلار با این قیمت به واردکنندگان تعلق می‌گیرد یا خیر.
 
وفور آبمیوه‌های قاچاق در بازار
 
وی با تاکید بر اینکه وجود کنسانتره و آبمیوه قاچاق در بازار به صنعت کنسانتره و آبمیوه داخلی لطمه زده است، گفت: کنسانتره و آبمیوه قاچاق در بازار به وفور یافت می‌شود و این مسئله ضربات سنگینی را به صنعت کنسانتره و آبمیوه داخلی وارد کرده است.
 
دبیر انجمن صنایع تولید و صادرات کنسانتره و آبمیوه افزود: به طور کل واردات رسمی و غیر رسمی آبمیوه و کنسانتره اشتغالزایی داخلی در این حوزه را با مشکل مواجه کرده است و به طور حتم مسئولان باید در واردات رسمی و غیر رسمی این محصولات ایستادگی کنند تا بتوان علاوه بر رونق این صنعت، شاهد اشتغالزایی هرچه بیشتر برای جوانان باشیم.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایران اکونومیست قیمت آبمیوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۸۱۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها

قیمت جهانی طلا در روز جمعه (۲۶ آوریل) کاهش یافت و با توجه به تمرکز سرمایه‌گذاران به داده‌های کلیدی تورم ایالات‌متحده برای نشانه‌هایی در مسیر نرخ بهره فدرال رزرو، برای کاهش هفتگی تعیین شد.

به گزارش ایسنا، هر اونس طلا با ۰.۱ درصد کاهش به ۲۳۳۱ دلار و ۱۵ سنت رسید. قیمت‌ها تقریباً ۱۰۰ دلار آمریکا نسبت به بالاترین رکورد تاریخ ۲۴۳۱ دلار و ۲۹ سنت در ۱۲ آوریل کاهش یافته است که ناشی از آشفتگی ژئوپلیتیکی است. هر اونس طلای آمریکا بدون تغییر به ۲۳۴۳ دلار و ۵۰ سنت رسید. قیمت شمش در هفته ۲.۵ درصد کاهش یافته است.

اقتصاد ایالات‌متحده در سه ماهه اول با کمترین سرعت خود در نزدیک به دو سال اخیر رشد کرد اما افزایش تورم انتظارات فدرال رزرو را برای کاهش نرخ بهره قبل از سپتامبر تقویت کرد. اظهارات اخیر مقامات فدرال رزرو حاکی از آن است که بانک مرکزی عجله‌ای برای کاهش نرخ بهره ندارد. نرخ‌های بالاتر جذابیت نگهداری طلای بدون بازده را کاهش می‌دهد.

داده‌ها نشان داد که واردات خالص طلای چین از طریق هنگ‌کنگ در ماه مارس ۴۰ درصد نسبت به ماه قبل افزایش یافت. جی پی مورگان اظهار کرد که هدف اوج طلا ۲۶۰۰ دلار آمریکاست. شرکت نیومونت از برآوردهای وال‌استریت برای سود سه ماهه اول پیشی گرفت زیرا بزرگترین معدن طلای جهان از تولید قوی، قیمت‌های بالاتر و هزینه های عملیاتی پایین‌تر بهره‌مند شد.

طبق گزارش رویترز، بانک مرکزی ژاپن قرار است پیش‌بینی کند که تورم در سال‌های آینده نزدیک به هدف دو درصدی خود باقی خواهد ماند و آمادگی خود را برای افزایش نرخ‌ها از نزدیک به صفر نشان می‌دهد.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، نقره با ۰.۱ درصد کاهش به ۲۷.۴۰ دلار در هر اونس رسید، پلاتین ۰.۶ درصد افزایش یافت و به ۹۱۹ دلار و ۹۰ سنت رسید، در حالی که پالادیوم با ۱.۱ درصد افزایش به ۹۸۴ دلار و ۷۳ سنت رسید.

دیگر خبرها

  • چشم بازار نفت به خاورمیانه/ ضعف کوتاه‌مدت نفت نشانه چیست؟
  • برگزاری نشست‌های تخصصی برای تبادل تجربه بین شرکت‌های ایرانی و خارجی در نمایشگاه نفت
  • قیمت دلار چقدر شد؟ / نرخ روز ارزهای مبادله‌ای
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۸
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها
  • ریزش ۱۰۰ دلاری طلای جهانی
  • برنت ۸۹ دلار و ۵۰ سنت شد
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • قیمت گذاری دستوری بیشتر باعث افزایش قیمت لاستیک می شود
  • کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم