Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ بازوند استاندار کرمانشاه گفت: دولت مصمم است تا بازسازی مناطق زلزله زده را زودتر به سرانجام برسد و همسو با تحقق این مهم هم اکنون 11 هزار تن از افراد بومی و غیربومی در مناطق زلزله مشغول به کار هستند.
وی گفت: زلزله 7 و سه دهم ریشتری پارسال غرب کرمانشاه به لحاظ وسعت ، عمق فاجعه و حرکت زمین که باعث خسارت به یک هزار و 930 روستا و 9 شهرستان استان شد ، بی سابقه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بازوند گفت: روند بازسازی در قصرشیرین مطلوب ارزیابی شده که با توجه به اقدام های صورت گرفته ، کار احداث و تعمیر واحدهای مسکونی خسارت دیده زلزله پارسال در این شهرستان در مقایسه با دیگر مناطق بسیار چشمگیر است.
وی ، طرح سامانه گرمسیری ، وجود 2 مرز رسمی پرویزخان و خسروی را از جمله ظرفیت های بسیار بزرگ برای توسعه بیش از پیش قصرشیرین عنوان کرد و گفت: باید از ظرفیت های موجود برای توسعه بیش از پیش این شهرستان مرزی به شکل مطلوب استفاده شود.
استاندار کرمانشاه ، همچنین بازگشایی مرز رسمی خسروی را به روی زائران عتبات عالیات ، ظرفیتی ارزشمند برای توسعه قصرشیرین بیان و ابراز امیدواری کرد که امسال شاهد باز شدن این مرز در ایام اربعین به روی زائران باشیم.
وی در ادامه از اختصاص 12 هزار میلیارد ریال اعتبار برای ایجاد اشتغال در مناطق زلزله زده خبر داد و گفت: هنر مدیران این است که بتوانند این اعتبار را برای ایجاد اشتغال جذب کنند.
وی همچنین با اشاره به اینکه طرح منطقه ویژه اقتصادی قصرشیرین هم اکنون مراحل پایانی را طی می کند ، گفت: امید است با کمک نمایندگان مردم در خانه ملت ، طرح منطقه آزاد تجاری قصرشیرین در مجلس شورای اسلامی به تصویب برسد.
وی گفت: تخصیص اعتبار در سال 96 برای نخستین بار پس از 18 سال به صورت 100 درصدی در استان کرمانشاه محقق شد و اهتمام بیشتر فرمانداران برای جذب این اعتبار لازم و ضروری است.
بازوند ، همچنین از اختصاص تسهیلات 400 میلیون ریالی در شهر و 300 میلیون ریالی در روستا به چهار هزار تن از مستاجران مناطق زلزله زده خبر داد و افزود: قرار است مستاجران دارای زمین به بانک ها معرفی و برای مستاجران فاقد زمین نیز از طریق وزارت راه و شهرسازی زمین برای آن ها تامین و شاهد ساخت منازل برای آن ها باشیم.
وی در ارتباط با امهال وام های زلزله زدگان نیز گفت: تعداد وام هایی که باید امهال شود ، 104 هزار فقره است که این موضوع به بانک ها ابلاغ شد و طبق اعلام رئیس جمهوری نیز همه این وام ها تا سقف 500 میلیون ریال در 9 شهرستان و 2 بخش زلزله زده باید امهال شود.
وی همچنین از برنامه ریزی در قالب یک کمیته برای امهال تعدادی از وام های بالای 500 میلیون ریالی زلزله زدگان نیز خبرداد و گفت که در مجموع دولت باید 10 هزار و 500 میلیارد ریال به عنوان سود امهال وام های زلزله زدگان به بانک مرکزی پرداخت کند.

 

 

اتهای پیام/د

 

 

روند بازسازی مناطق زلزله زده در قصرشیرین مطلوب ارزیابی شده است

 

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مشکلات اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۸۳۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف نهضت ملی مسکن در شهرستان کیار تا ماه آینده

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: نهضت ملی مسکن و تامین زمین برای جوانی جمعیت حداکثر تا یک ماه دیگر در شهرها و روستاهای شهرستان کیار تعیین تکلیف خواهد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد غلامعلی حیدری امروز در شورای اداری بخش ناغان شهرستان کیار گفت: ما به منظور بررسی مشکلات، تغییر رویکرد دادیم و از شهرستان به بخش آمدیم و آنها را بررسی می‌کنیم تا مشکلات را شناسایی و راه حلی برای آنها پیدا کنیم تا بتوان به اجرای پروژه‌ها سرعت بخشید. 

وی مطرح کرد: نهضت ملی مسکن و تامین زمین برای جوانی جمعیت باید با سرعت، حداکثر یک ماه چه در شهر و چه در روستاهای کیار تعیین تکلیف شود. طرح هادی شهرستان کیار و ورودی شهر ناغان نیز باید ظرف یک ماه تعیین تکلیف شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: جاده شلمزار_ناغان و کارون 4، در اولویت برنامه‌های استان قرار گرفته و منابع آن تامین شده است و باید به سرعت انجام شود،  زیرا یکی از مطالبات دیرینه مردم است. 

وی بیان داشت: قیر مجانی برای طرح هادی اختصاص یافت، عوارض هم مستقیم به حساب دهیاری‌ها و شهرداران واریز می‌شود که این تغییرات بسیار ارزشمند است. بنیاد مسکن با هم‌افزایی دهیاری‌ها طرح هادی روستاها، بهسازی و آسفالت را سرعت دهند.

حیدری مطرح کرد: در سفر اول رئیس جمهور به استان چهارمحال بختیاری 50 میلیارد تومان اعتبار برای پمپاژ کشاورزی ناغان دیده شد که می‌تواند در قطب کشاورزی این منطقه تحول ایجاد کند، آب منطقه‌ای هم باید مابقی اعتبارات پمپاژ کشاورزی ناغان را پیگیری کند.

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: همچنین با اعتبارات محرومیت زدایی خوبی که استان دارد و همکاری ارتش، روستاهایی که آب ندارند را باید آبرسانی کرد تا تامین آب پایدار برای روستاها صورت گیرد.

وی بیان داشت: جهاد کشاورزی باید دامداری، توسعه گلخانه‌ای و بخش کشاورزی را در ناغان تسریع کند و آبیاری نوین را در دستور کار قرار دهد. منابع طبیعی باید روی کاشت درختان در این منطقه مانور دهد و برای توسعه کشاورزی و دامداری به مجوزها سرعت ببخشد.

حیدری خاطرنشان کرد: باید روی نوسازی مدارس نیز توجه ویژه داشت و با اعتباراتی که به استان تخصیص پیدا می کند، نوسازی مدارس را انجام داد.

وی یادآور شد: راهداری باید در روکش جاده‌ها و ترمیم آنها و حل مسئله پل روبه‌روی بیمارستان بر سرعت خود بیفزاید.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر توسعه شهرک صنعتی، گفت: باید مشکلات توسعه شهرک صنعتی و معدن برطرف و تامین آب شهرک صنعتی انجام شود. تسهیلات لازم نیز باید در اختیار بخش خصوصی قرار گیرد تا جهش خوبی در زمینه صنعت صورت گیرد و موجب اشتغال زایی شود.

وی مطرح کرد: ورزش برای ایجاد نشاط و مقابله با آسیب‌های اجتماعی بسیار موثر است و باید توسعه لازم ورزشی را در شهرستان کیار و در بخش ناغان جدی گرفت. با توجه به اینکه جمعیت عشایری در شهرستان کیار وجود دارد باید به ایل‌راه‌ها رسیدگی کرد. مجوزهای گردشگری و بوم گردی که در مسیر ترانزیتی این منطقه وجود دارد، صادر شود. 

حیدری در پایان با تاکید بر جهاد تبیین توسط مسئولان خاطرنشان کرد: تلاش دشمن ایجاد یأس و ناامیدی در دل مردم است که باید تمام مسئولان، در حوزه کاری خود و اقداماتی که انجام شده است، اطلاع رسانی لازم را داشته باشند که البته در این راه نشست با رسانه‌ها و فضای مجازی هم ارزشمند است.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف نهضت ملی مسکن در شهرستان کیار تا ماه آینده
  • بررسی روند بازسازی زیرساختهای آب وفاضلاب مناطق زلزله زده خوی
  • خدمات رسانی سه کتابخانه سیار در شهرستان‌های هرسین، قصرشیرین و جوانرود
  • برنامه ریزی برای تسریع در تعیین تکلیف خودرو‌های رسوبی
  • خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های کرمانشاه تعیین تکلیف می‌شوند
  • خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند
  • خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های کرمانشاه تعیین تکلیف می‌شود
  • تعیین تکلیف خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های کرمانشاه
  • مشکلات باقیمانده مناطق زلزله‌زده خوی حل شوند
  • لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تعیین تکلیف شود