Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ در مطالعه گسترده‌ای که برای ۱۲۳ هزار نفر از شهروندان آمریکایی انجام گرفت، مشخص شد افرادی که ۵ عادت فعالیت روتین را دنبال می‌کنند، بیش از یک دهه نسبت به سایر افراد عمر می‌کنند و این فعالیت‌ها شامل  نکشیدن سیگار، حفظ تناسب اندام، ورزش کردن به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در روز، داشتن یک رژیم غذایی مناسب و مصرف میوه، سبزی و دانه‌های مغذی و کاهش مصرف گوشت قرمز، چربی‌های اشباع شده و قند و در آخر مصرف نکردن نوشیدنی‌های الکلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  براساس این مطالعات مرگ و میر در میان افرادی که تمام این ۵ فعالیت را رعایت می‌کردند، ۷۴ درصد نسبت به سایرین کمتر بوده است همچنین زنانی که این فعالیت‌ها را انجام می‌دادند، ۱۴ سال بیشتر از زنان دیگر عمر کردندو این میزان برای مردان ۱۲ سال بوده است.     شما ممکن است طی سال‌های زندگی خود به روش زندگی ناسالم عادت کرده باشید؛ در این شرایط نمی‌توانید یک شبه تمام عادات بد خود را کنار بگذارید اما واقعیت این است که می‌توانید با کنار گذاشتن یک عادت و فعالیت روزانه ناسالم، یک فعالیت سالم یا تمام این ۵ مورد را انجام دهید؛ به عنوان مثال شما ممکن است با ترک سیگار به ورزش کردن بیشتر روی بیاورید.   مطالعات نشان داده است که انجام هر کدام از این فعالیت‌ها و تبدیل آن‌ها به عادت روزانه می‌تواند مانع از مرگ زودرس شود؛ این مطالعه توسط محققان دانشگاه هاروارد، محققان آمریکا، بریتانیا، چین و هلند انجام شده است. نتایج تایید شده این مطالعه در مجله پزشکی بریتانیا نیز منتشر شده است.   در این مطالعه محققان بررسی کردند که عادت و نوع شیوه زندگی شهروندان چگونه بر طول عمر آن‌ها تاثیر می‌گذارد و چه بیماری باعث مرگ و میر آن‌ها شده است؟ البته محققان عواملی مانند بیماری‌های ژنتیکی و سوابق خانوادگی این افراد را نیز در نظر گرفتند.

رژیم غذایی شرکت کنندگان بر اساس شاخص جایگزین تغذیه سالم سنجیده شد و در این سیستم امتیاز دهی مواردی، چون مصرف زیاد سبزیجات، میوه، آجیل، دانه‌های روغنی، اسید‌های چرب اشباع نشده و اسید‌های چرب امگا ۳ و همچنین مصرف کم گوشت قرمز و فرآوری شده، نوشیدنی‌های شیرین شکر، چربی‌های ترانس و نمک توجه شده بود که رژیم غذایی شرکت کنندگانی که میزان شاخص آن‌ها از ۴۰ بیشتر بود، رژیم غذایی سالم محسوب می‌شد.

جامعه آماری گسترده از مزایای این مطالعه بود با این حال محققان با محدودیت‌هایی نیز روبرو بودند؛  به طور مثال سابقه پزشکی افراد، وضعیت اجتماعی و اقتصادی شرکت کنندگان از دید محققان مغفول مانده است؛ بنابراین می‌توان گفت این یافته‌ها با توجه به جمعیت کشور‌ها و بافت فرهنگی اجتماعی آن‌ها متفاوت است.   انتهای پیام/ فعالیت‌هایی که عمر شما را طولانی می‌کند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت اخبار علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۸۴۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی

امید صادقی در ارتباط با طرح تحقیقاتی با عنوان «بررسی ارتباط بین مصرف گوجه و مصرف لای کوپن که ماده مؤثر آن است و سطح خونی لای کوپن با ریسک و خطر ابتلاء به سرطان» در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: اثرات ضد سرطان گوجه به خاطر لای کوپن است که رنگدانه گوجه محسوب می‌شود و جزو آنتی اکسیدان‌ها است.

وی به اثر پیشگیری و درمان کننده گوجه بر انواع سرطان‌ها اشاره کرد و افزود: دریافت بالای لای کوپن در مصرف کنندگان نسبت به کسانی که مصرف پایین گوجه دارند، خطر ابتلاء به سرطان را کمتر می‌کند و هر ۱۰ واحد افزایش لای کوپن در بدن (در قالب مصرف گوجه) می‌تواند ۵ درصد خطر ابتلاء به سرطان را کاهش دهد.

محقق و پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: اثرپیشگیری گوجه بر ابتلاء به انواع سرطان، مورد بررسی قرار گرفت که مصرف آن، خطر سرطان ریه و پروستات را بهتر کاهش می‌دهد و جنبه پیشگیری از این دو سرطان را دارد.

وی اثر ضد سرطانی گوجه پخته را بیشتر از خام آن دانست و ادامه داد: مصرف گوجه عامل کاهش ابتلاء و مرگ و میر ناشی از سرطان می‌شود.

صادقی گفت: دراین مطالعه صرفاً اثر ضد سرطانی گوجه مورد بررسی قرار گرفت که در فاز بعدی مطالعه می‌شود که آیا اشکال مختلف گوجه مثل سس گوجه، رب گوجه یا سس کچاب و انواع مختلف محصولات حاصل از گوجه نیز اثر ضد سرطانی دارد؟

وی افزود: اثر بخشی مصرف یک تا دو گوجه در روز بر پیشگیری از سرطان در این مطالعه بدست آمده است، ضمناً مصرف زیاد گوجه عوارض خاصی بدنبال ندارد و تنها مصرف بیش از حد آن برای افرادی که مبتلا به بیماری‌های خاص مثل رفلاکس معده هستند و عامل ترش کردن معده می‌شود، توصیه نمی‌شود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در عصر حاضر با بروز بالای سرطان مواجهیم بنابراین ارتباط بین دریافت‌های غذایی و بروز سرطان باید مورد بررسی قرار گیرد.

کد خبر 6097137

دیگر خبرها

  • مصرف روزانه پیاز چه خواصی دارد؟
  • جانمایی محل جدید آراد کوه در جاده تهران-قم در دست مطالعه است
  • قبل از مصرف قهوه ژن‌های خود را بررسی کنید!
  • ۴ عادت مخرب که به‌تدریج جان شما را می‌گیرد
  • محققان عنوان می کنند؛ نقش موثر رژیم غذایی گیاهی برای سیگاری ها
  • تاثیرات شگفت انگیز مصرف روزانه پیاز
  • کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی
  • آب به باتری کم مصرف تبدیل شد!
  • این ۴ عادت به تدریج جان شما را می‌گیرد
  • هوش مصنوعی در جستجوی راز آلزایمر: کاوش در ارتباط بین روده و مغز!