Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-25@10:23:21 GMT

تمرکز هیات عالی نظارت مجمع تشخیص بر مبارزه با فساد

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۸۸۴۹۱

تمرکز هیات عالی نظارت مجمع تشخیص بر مبارزه با فساد

هیأت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام صبح امروز شنبه به ریاست محسن رضایی تشکیل جلسه داد.

خبرگزاری مهر: محسن رضایی با اشاره به تصویب اولویت نظارت بر حسن اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی در هیأت عالی نظارت، از تمرکز این هیأت بر برخی عناوین مهم از جمله شفافیت و مبارزه با فساد خبر داد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، هیأت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام صبح امروز شنبه به ریاست محسن رضایی تشکیل جلسه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جلسه امروز این هیأت، گزارش کمیسیون نظارت دبیرخانه مجمع، در خصوص ارزیابی راهبردی وضعیت اقتصادی مبتنی بر شاخص‌های حیاتی اقتصاد کشور در بازه زمانی ۵ ساله از سال ۹۰ تا ۹۵ ارائه گردید.

محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در این نشست با اشاره به تصویب اولویت نظارت بر حسن اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی در هیأت عالی نظارت، از تمرکز این هیأت بر برخی عناوین مهم و حیاتی از جمله شفافیت و مبارزه با فساد خبر داد و افزود: در جلسه آتی هیأت نظارت، گزارش ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی دولت از عملکرد قوه مجریه در زمینه اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی ارائه خواهد شد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام توجه ویژه به مؤلفه‌های مهمی، چون فرهنگ، صرفه جویی، انگیزه و چگونگی کنترل عوامل شکنندگی اقتصاد را در ارزیابی عملکرد‌های اقتصادی حائز اهمیت توصیف کرد و گفت: باید توجه داشته باشیم که نظارت برسیاست‌های کلی متفاوت از نظارت بر برنامه‌های پنج ساله است و در حقیقت برنامه‌ها بر مبنای انطباق با سیاست‌های کلی، مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

وی هم همچنین نظارت هیأت عالی بر حسن اجرای سیاست‌های کلی را محدود به قوه مجریه ندانست و تصریح کرد: مخاطب سیاست‌های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری همه قوا و دستگاه‌ها و نهاد‌ها هستند، لذا نظارت بر عملکرد‌ها در قبال سیاست‌های اقتصاد مقاومتی هم مختص دولت نیست و گزارش سایر قوا نیز اخذ خواهد شد.

لینک کوتاه خبر: farda.fr/003RKs

منبع: فردا

کلیدواژه: محسن رضایی مجمع تشخیص مصلحت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۸۸۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لغو جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، محمد علی زلفی گل وزیر علوم درباره جذب اعضای هیئت علمی در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای گفت: یکی از مشکلات در دانشگاه فنی و حرفه‌ای این است که این دانشگاه در نهایت در مقطع کاردانی و کارشناسی دانشجو تربیت می‌کند و استخدام عضو هیأت علمی با مدرک دکتری در این دانشگاه معنا ندارد.

بیشتر بخوانید: رشد ۱۷ درصدی قراردادهای ارتباط با صنعت دانشگاه شاهد در ۲ سال

وی ادامه داد: البته اساتیدی را که در این دانشگاه داریم قدردانشان هستیم ولی نباید همان کاری که دانشگاه تهران انجام می‌دهد را دانشگاه فنی و حرفه‌ای هم همان را انجام دهد یا کاری که دانشگاه تهران انجام می‌دهد را دانشگاه‌های پیام نور و علمی کاربردی هم انجام بدهند.

وزیر علوم افزود: دانشگاه‌ها هرکدام ماهیت و وظیفه خاص خود را دارند ما نباید همه چی را باهم قاطی کنیم باید به ماهیت هر دانشگاه توجه کنیم برای همین در اولین جلسه هیأت امنای دانشگاه فنی و حرفه‌ای مصوب شد که دانشگاه فنی و حرفه‌ای از این پس تا سطح فوق لیسانس (مربی) استخدام کند.

وی با اشاره به مصوبه جدید درباره جذب هیأت علمی در دانشگاه فنی و حرفه‌ای تاکید کرد: دیگر قرار نیست عضو هیأت علمی با مدرک دکتری در این دانشگاه استخدام شود، چرا؟ چون وقتی عضو هیأت علمی با مدرک دکتری استخدام می‌شود در پی این است که دانشیار و استاد تمام شود و مجبور است در دانشگاه‌های دیگر وقت بگذارد تا ارتقا پیدا کند.

وی افزود: مربی که در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استخدام می‌شود باید از مسیر خود ارتقا پیدا کرده و مدارج را طی کند، بنابراین انتظاری که از استاد فنی و حرفه‌ای داریم مرتبط با حرفه خودش است نه انتظاری که از استاد دانشگاه تهران داریم اینها را باید احصا کرده و به قانون توجه کنیم تا در بحث‌های دیگر اثر گذار باشیم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228347 برچسب‌ها وزیر علوم، تحقیقات و فناوری

دیگر خبرها

  • چاقوی هوش مصنوعی چگونه نظام سلامت را جراحی می‎‌کند
  • برگزاری مجمع هیات ژیمناستیک استان سمنان
  • اینفوگرافیک/ حاشیه جلسه امروز هیأت دولت
  • برگزاری مجمع هیات ژیماستیک استان سمنان
  • لغو جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای
  • عضو ایرانی هیات رئیسه جهانی در کمیته نظارت بر مسابقات ووشو
  • آموزش در حوزه بانوان جدی گرفته شود
  • خادم سیدالشهدا رئیس هیات ورزش‌های زورخانه‌ای خوزستان شد
  • هیچ خط قرمزی در مبارزه با فساد وجود ندارد
  • امضای اسناد همکاری میان هیات‌های عالی‌رتبه ایران و پاکستان