Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-28@17:19:28 GMT

افزایش شهریه مدارس غیر دولتی

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۸۹۶۹۴

افزایش شهریه مدارس غیر دولتی

ساعت24 -این روزها خیلی از خانواده‌ها دوباره درگیرپیدا کردن مدرسه‌ای خوب با شهریه متعارف‌ هستند. 17 نوع مدرسه متنوع در کشور موجب شده که حالا خیلی از خانواده‌ها سردرگم پیدا کردن بهترین مدرسه باشند. تازه بعد از پیدا کردن مدرسه مناسب، موضوع جدی برای خیلی از خانواده‌ها شهریه مدرسه‌ای است که فرزندشان قرار است در آن تحصیل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش روزنامه ایران، مجتبی زینی وند جزئیات تعیین شهریه مدارس غیردولتی برای سال تحصیلی آینده را اعلام کرد و تأکید داشت: اگر مدرسه‌ای قانون را رعایت نکند حتماً با آن برخورد می‌کنیم. همچنین برای نخستین بار ناظران در مناطق مستقر شده‌اند و در هر استان دو ناظر میدانی داریم و تهران را به‌صورت ویژه دیده‌ایم.

زینی وند درباره میزان شهریه مدارس اظهار داشت: حداقل شهریه در دوره ابتدایی در سال گذشته ۲ میلیون و ۷۰ هزار تومان بود که امسال به ۲ میلیون و ۶۵۲هزار تومان رسیده است. حداقل شهریه در متوسطه اول در سال گذشته ۳میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بود که امسال به ۳میلیون و ۶۲۸ هزار تومان رسیده است. حداقل شهریه در متوسطه دوم ۳میلیون و ۷۹۵هزار تومان بوده و امسال به ۴ میلیون و ۱۸۲ هزار تومان رسیده است. وی همچنین درباره سقف و حداکثر شهریه ثابت مصوب مدارس گفت: سقف و حداکثر شهریه ثابت مصوب در دوره ابتدایی در سال گذشته ۶ میلیون و ۲۹۵ هزار تومان بود که امسال به ۷ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان رسیده است. درمتوسطه اول سال گذشته حداکثر شهریه ۷ میلیون و ۸۴۸ هزار تومان بود که امسال به ۸ میلیون و ۲۶۷ هزار تومان می‌رسد. سقف شهریه در دوره متوسطه دوم نیز درسال گذشته ۹ میلیون و ۶۲۰ هزار تومان بود و امسال به ۱۰ میلیون و ۱۳۴ هزار تومان رسیده است. همچنین میزان شهریه پایه دوازدهم ۱۵ درصد نسبت به شهریه پایه اول و دوم همان مدرسه افزایش دارد.

زینی وند به شرایط تعیین الگوی شهریه مدارس اشاره کرد و افزود: الگوی شهریه مدارس غیردولتی امسال بر اساس محاسبه هزینه تمام شده و برنامه آموزشی و پرورشی ارائه شده از سوی مدارس تعیین شده است. با توجه به برنامه هفتگی و وضعیت فضای فیزیکی و امکانات، میزان شهریه مدارس محاسبه وتعیین می‌شود. بر این اساس شهریه ثابت مصوب شامل ساعات مصوب، برنامه هفتگی و ساعات فوق برنامه که در حدفاصل ساعت ۷.۵ تا ۲.۵ بعدازظهر اجرا می‌شود تعیین شده است، فعالیت های فوق برنامه غیردرسی و تابستانی و ایاب و ذهاب جزو فعالیت های اختیاری محسوب می‌شود که هزینه‌های آن هم در الگوی شهریه کاملاً مشخص شده است.

وی درباره میانگین افزایش شهریه مدارس غیردولتی گفت: آیتم‌های الگوی شهریه متناسب با برنامه‌ها درعملکرد هر مدرسه متفاوت است اما در شهر تهران مدارس ابتدایی میانگین افزایش شهریه ۱۵ درصدی داشتند، همچنین در مقطع متوسطه اول حدود ۱۳ درصد و در متوسطه دوم حدود ۱۱ درصد افزایش داریم. که در مجموع میانگین افزایش شهریه مدارس غیردولتی در تهران ۱۳درصد است. میانگین کشوری افزایش شهریه نیز ۱۳.۵ درصد است.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش درباره اینکه برخی مدارس وثیقه در قبال پرداخت اقساط معوق شهریه از دانش‌آموز دریافت می‌کنند هم اعلام کرد: اخذ وثیقه هیچ گونه وجاهت قانونی ندارد. اگر دانش‌آموزی بخواهد از حضور در مدرسه غیردولتی انصراف بدهد و ابتدای سال باشد ۵درصد و اگر قبل از امتحانات دی باشد ۵۰ درصد شهریه از او کسر می‌شود و مابقی مسترد می‌شود. اما اگر بعد از امتحانات دی ماه باشد کل شهریه او کسر می‌شود و مبلغی به او عودت داده نمی‌شود.زینی وند با اشاره به اینکه اگر مدرسه‌ای از الگوی شهریه تخلف کند تا پایان تابستان ناظری در آن مدرسه مستقر می‌شود اظهار داشت: امسال 90 ساعت برای مقطع ابتدایی فعالیت تابستانی تعریف شده است، همچنین برنامه‌های تابستانی شامل تقویت بنیه علمی و فعالیت های پرورشی و مهارت آموزی است. برای متوسطه اول ۱۰۸ و متوسطه دوم ۱۴۴ ساعت تعیین شده است. علاوه بر این به مدارس ممنوعیت کلاس های درسی سال آینده را در تابستان ابلاغ کردیم. همچنین همه قراردادهای مالی به صورت الکترونیکی در سامانه ویژه‌ای تعریف شده و برای هر دانش‌آموز بارکد ویژه‌ای تعریف شده و قرار داد دستی نداریم.

وی درباره معوقات معلمان در طرح خرید خدمات گفت: دولت ۳۰۰میلیارد تومان در بودجه ۹۷ برای طرح خرید خدمات آموزشی دیده است و سال تحصیلی آینده مشکلی در این باره نخواهیم داشت. پیگیر هستیم معوقات سال گذشته تا پایان خرداد پرداخت شود.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به ضرورت تسهیل فرآیندها در اطلاع‌‌رسانی شفاف با استفاده از فناوری‌های نوین گفت: اکنون ۱۰سامانه در سازمان فعال و در حال اجراست. برای ساماندهی مراکز آموزشی و شناسنامه دار کردن مراکز سامانه‌ای را فعال کردیم و بیش از ۱۲هزار مؤسسه اطلاعات شان را وارد سامانه کرده‌اند. نوع مراکز، وضعیت آموزشی، نیروی انسانی و میزان شهریه‌ها دیده شده است. سامانه خرید خدمات دومین سامانه است. قول داده بودیم سامانه‌ای را فعال کنیم. در سال ۹۳دولت با هدف کمک به استقرار عدالت آموزشی بویژه در مناطق کم برخوردار طرح خرید خدمات با پرداخت سرانه تحصیل و خرید خدمت از سوی مؤسسان برجسته را شروع کرد که کارنامه خوبی داشتند و وضعیت آموزشی و پرورشی این مدارس ارتقا یافته است.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: شهریه مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۸۹۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است

معاون وزیر نیرو گفت: تاکنون ۱۰۰ مدرسه در کل کشور نسبت به نصب سامانه خورشیدی اقدام کرده‌اند که امیدواریم همچنان توسعه پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وزارت نیرو، محمود کمانی درباره روند توسعه ساخت نیروگاه‌های خورشیدی در مدارس کشور، اظهار کرد: سال گذشته تفاهم‌نامه‌ای با سازمان نوسازی مدارس و آموزش و پرورش داشتیم تا سامانه‌های خورشیدی در مدارس کشور توسعه پیدا کنند؛ این تفاهم‌نامه بین سازمان توسعه مدارس، سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا) و خیرین مدرسه‌ساز منعقد شده است که خیرین علاوه بر ساخت مدارس، هزینه‌های احداث نیروگاه‌های خورشیدی بر روی پشت بام مدارس را هم متقبل شوند.

وی ادامه‌داد: ساتبا برق تولیدی این نیروگاه‌ها را با نرخ مناسب می‌خرد و عواید حاصل از برق تولیدی به تامین هزینه‌های جاری و نگهداری مدارس کمک بزرگی می‌کند. استان قم در این زمینه پیشتاز است و ۱۱ مدرسه در این استان به سامانه‌های خورشیدی تجهیز شده است.

کمانی با اشاره به افتتاح سه سامانه ۲۰ کیلوواتی در مدرسه خیرساز «غلامرضا زیرک» در شهر قم، ابراز امیدواری کرد ساخت سامانه های خورشیدی در مدارس توسعه پیدا کند، زیرا ظرفیت فوق العاده‌ای در کل کشور وجود دارد، این امر زمینه فرهنگ‌سازی دانش آموزان به عنوان آینده سازان کشور را فراهم می‌کند و به تولید برق پاک کمک می‌کند؛ هم اکنون ۱۰۰ مدرسه در کل کشور وجود دارد که نسبت به نصب سامانه خورشیدی اقدام کرده‌اند که امیدواریم توسعه پیدا کنند.

معاون وزیر نیرو با اشاره به برنامه توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر در کشور، اظهار داشت: در کنار مدل‌های مختلفی که وزارت نیرو و ساتبا برای توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر شامل نیروگاه‌های بزرگ و بخش صنعت دارد، ساخت نیروگاه‌های کوچک مقیاس را در حوزه مدارس و نیز نهادهای حمایتی در حال پیگیری هستیم.

وی درباره جزئیات ساخت هشت‌هزار و ۵۰۰ مگاوات نیروگاه های تجدیدپذیر در دست ساخت در کشور، بیان‌داشت: ما برای ۲ بسته نیروگاهی از شورای اقتصاد مجوز گرفته‌ایم که شامل یک بسته چهار هزار مگاواتی و بسته چهار هزار و ۵۰۰ مگاواتی است؛ مناقصه‌های مربوط به آن در سال گذشته، برگزار و برندگان آن اعلام و از این حجم نیروگاهی، ساخت ۲۵۰ مگاوات در استان قم قرار دارد که در چند ساختگاه در حال پیگیری است؛ امیدواریم با تخصیص زمین، احداث این نیروگاه ها به‌زودی شروع شود.

بر اساس هدف‌گذاری انجام شده، قرار است نیروگاه‌های خورشیدی در ۲۰ هزار مدرسه ساخته شوند؛ از این سطح ۱۶ نیروگاه خورشیدی به بهره‌برداری رسیده و ۵۶ پروژه در سطح کشور در حال اجراست.

لازم به ذکر است، تفاهم نامه همکاری میان سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری برق (ساتبا)، سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، معاونت متوسطه وزارت آموزش و پرورش و جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در خردادماه سال ۱۴۰۲ به مدت پنج سال منعقد شده است.

هدف از امضای این تفاهمنامه، ساخت سامانه‌های خورشیدی مقیاس کوچک و پاک توسط خیرین و سرمایه‌گذاران حقیقی و حقوقی در مدارس کشور و توسعه فرهنگ بکارگیری انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری برق در جامعه معلمان و دانش آموزان است. با اجرای این تفاهم‌نامه‌، نیروگاه‌های خورشیدی انشعابی با ظرفیت دست‌کم ۲۰ کیلووات و غیرانشعابی در ۲۰ هزار مدرسه منتخب کشور با سرمایه‌گذاری خیرین برای انتفاع مدارس ساخته می‌شوند.

کد خبر 748490

دیگر خبرها

  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی
  • گلایه والدین از افزایش سرسام آور شهریه مدارس غیرانتفاعی در رشت
  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی اعلام شد
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی با رتبه‌بندی آنها
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند