Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

یک کارشناس صنعت هوایی در خصوص تحریم‌های مجدد صنعت هوایی ایران می‌گوید: باید راه‌های افزایش درآمد را پیدا کرد و با استفاده از تجربه گذشته، فرایند اداری دست‌وپاگیر را حذف کرد. شرکت‌های هواپیمایی لازم نیست هم در داخل تحریم باشند، هم بیرون از آن.

یک کارشناس صنعت هوایی در گفت‌وگو با هفته‌نامه حمل‌ونقل در خصوص اینکه استرتژی صنعت هوایی کشور بایست بعد از تحریم عنوان کرد: حرکت به سمت رقابت‌پذیری، گسترش بازارهای منطقه‌ای، ارتقای کیفیت پروازها و استاندارهای ایمنی پرواز و ایجاد منابع درآمدی ارزی که باعث استقلال از رانت‌های دولتی از مواردی است که باید در صنعت هوایی به آن توجه بسیار ویژه‌ای شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

علی دادپی در ادامه با تاکید بر اینکه صنعت هواپیمایی کشور برقرار خواهد ماند، افزود: اما باید راه‌های افزایش درآمد را پیدا کرد و با استفاده از تجربه گذشته، فرایند اداری دست‌وپاگیر را حذف کرد. شرکت‌های هواپیمایی لازم نیست هم در تحریم باشند، هم بیرون از آن.

دادپی در خصوص حضور سوخو در بازار حمل‌ونقل هوایی کشور نیز اشاره کرد و گفت: شرکت‌های هواپیمایی آسمان و ایران‌ایرتور به دنبال خریدش هستند، سوخوی سوپرجت ۱۰۰ است که برای بخش خاصی از تقاضا طراحی ‌شده است. این هواپیما برای مسیرهای کوتاه و میان‌برد با حداکثر ظرفیت صد مسافر طراحی شده است. بازار این هواپیما و توانایی‌هایش با ایرباس‌های ۳۲۰ و بوئینگ‌های ۷۳۷ متفاوت است.

این کارشناس با بیان اینکه خرید این هواپیما برای تمرکز بر مسیرهای داخلی و بازار داخلی است، خاطرنشان کرد: البته ایران در موقعیت استراتژیکی قرار دارد و این هواپیما در بسیاری از مسیرهای منطقه‌ای به کشورهای همسایه می‌تواند پرواز کند، ولی این هواپیما نمی‌تواند همه نیازهای استراتژیک صنعت هواپیمایی را برآورده کند.

 او معتقد است؛  شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران «هما» می‌تواند از سازوکار اجاره هواپیما برای تأمین نیازهای ناوگان هوایی استفاده کند، ولی هزینه هواپیماهای نوساز برای اجاره بالاتر خواهد بود. در این سازوکار، هزینه عملیاتی هواپیما افزایش پیدا می‌کند و باید درآمدها برای تأمین این هزینه متغیر کافی باشد که متأسفانه نیست.

دادپی می‌افزاید: از طرف دیگر نیاز به پرداخت منظم برای ساعت‌های پروازی ماهانه و پیش‌پرداخت به ارز به این مفهوم است که آسیب‌پذیری شرکت‌های هواپیمایی نسبت به نوسانات بازار ارز افزایش می‌یابد. می‌توان این آسیب‌پذیری را با افزایش پروازهای بین‌المللی و ترانزیت افزایش داد، ولی این امر به همکاری نهادهای مختلف و واقع‌بینی احتیاج دارد.

لینک کامل این مصاحبه را اینجا بخوانید.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: تحریم های هوایی خروج آمریکا از برجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۹۰۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر وحشتناک از وضع آب و هوایی زمین در سالی که گذشت

به گزارش خبرآنلاین، نماینده رسمی سازمان هواشناسی کشور در تدوین گزارش اقلیمی سال ۲۰۲۳ قاره آسیا گفت: گزارش‌های بین‌المللی نشان می‌دهد که رکورد تمام شاخص‌های آب و هوایی زمین در سال ۲۰۲۳ شکست و حد نصاب‌های جدید اقلیمی زیادی در زمین به ثبت رسیده است.

ایسنا نوشت: احد وظیفه اظهارکرد: دگرگونی‌های بی سابقه در زمین در حال وقوع است. محتوای گرمای اقیانوس‌ها و سطح دریاها به بالاترین حد مشاهده شده رسیده و وسعت یخچال‌های قطب جنوب نیز به کمترین حد مشاهده شده تا کنون رسیده است.

وی با بیان اینکه بحران آب و هوا بزرگترین چالش بشریت است، ادامه داد: گرمای شدید، سیل، خشکسالی، آتش‌سوزی جنگل‌ها و طوفان‌های حاره‌ای ویرانی‌های زیادی به بار آورده و سبب بروز خسارت‌های اقتصادی و اجتماعی هنگفتی شده است.

نماینده رسمی سازمان هواشناسی کشور در تدوین گزارش اقلیمی سال ۲۰۲۳ قاره آسیا تصریح کرد: سازمان جهانی هواشناسی با هدف افزایش آگاهی آحاد جامعه نسبت به تغییرات در حال وقوع روی زمین، یک گزارش سالانه اقلیمی با مشارکت سازمان‌های هواشناسی سراسر جهان تهیه و تدوین می کند که بخشی از گزارش امسال با مشارکت سازمان هواشناسی ایران تدوین شده است.

وظیفه خاطرنشان کرد: بخشی از این گزارش به تغییرات گسترده در پارامترهای اقلیمی ایران به‌ویژه در حوزه بارش و دما اشاره شده که پیامدهای زیادی داشته است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه غلظت گازهای گلخانه‌ای همچنان در حال افزایش است، باید منتظر تکرار رویدادهای شدید آب و هوایی در بیشتر مناطق جهان و ایران باشیم.

به گزارش روابط عمومی سازمان هواشناسی کشور، وظیفه در پایان کرد: سازمان‌های هواشناسی و آب و هواشناسی کشورها برای مقابله با وسعت و بزرگی این چالش همکاری‌های خود با جامعه بین‌المللی را افزایش داده‌اند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903359

دیگر خبرها

  • «شاهین مبارز» چند نبرد موفق داشته است؟(+عکس)
  • خبر وحشتناک از وضع آب و هوایی زمین در سالی که گذشت
  • چرا چشم مردم به دیدن ۵۰ فروند هواپیمایی که دولت می‌گوید وارد کشور کرده، روشن نمی‌شود؟
  • «شاهین مبارز» چند نبرد موفق داشته است؟
  • پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی (فیلم)
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • (ویدئو) پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی
  • خبری که جهان را نگران کرد؛ پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی!
  • واشنگتن، جنگنده‌ها و پهپادهایش را به قطر منتقل کرد
  • عاموس گلعاد: سنوار برای ما شروط تعیین می کند