Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج، عبدالهادی فقهی زاده معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیر بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با اشاره به گذشت چهار دهه از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: به عنوان کسی از نوجوانی با قرآن بوده است و در حال حاضر چند ماهی میگذرد که در معاونت قرآن توفیق خدمت گزاری دارم  دیدگاه خودم را برای آینده قران در نظام جمهوری اسلامی ایران می گویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نظام ما برپایه تعالیم قرآنی است و انقلاب، قرآن را در سطح کشور احیا کرده است که این امر مرهون بنیانگذار انقلاب اسلامی است باید ببینیم در آینده چه سرنوشتی بر فعالیت های قرآنی رقم خواهد خورد.

فقهی زاده بیان کرد: ما باید برای آینده ده ساله انقلاب جنبه مردمی بودن موسسات قرآنی را تقویت کنیم. باید  بکوشیم در عین گرفتن حمایت ها این نهادها مردمی بوده و مردمی بمانند و مردمی ایفای نقش کنند به موازات حمایت های رسمی و گشودن ابواب جدیدی در جنبه های قرآنی بتوانیم  درخشش بیشتری در زمینه فعالیت های قرآنی شاهد باشیم.

وی با تاکید بر اینکه موفقیت های بیشماری در چهار دهه انقلاب حاصل شده که قابل برشمردن نیست ادامه داد: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار های متعددی که داشتیم مبنی براینکه قرآن و تلاوت مقدمه ای برای فهم و تدبر و فهم و تدبر مقدمه ای برای عمل به قرآن است ما باید پژوهش ها و آموزشهای مقدماتی مبتنی بر فهم و عمل را گسترش دهیم .

فقهی زاده سینما را جایگاهی برای ورود مفاهیم قرآنی دانست و تصریح کرد: سینما از محتوا تا حدی تهی شده و این یعنی ما به تقویت سینما و محتوای آن باید ورود کرده و بها دهیم که اگر در این زمینه  تلاشهایی صورت گیرد موفقیتهای زیادی را در برخواهد رفت.در جلسه ای با وزیر ارشاد عمل کردن به نگرش مثبت و کمی و کیفی به مطالعات گوناگون دارد تمام معاونت های این وزارت خانه را که شامل  معاونت سینمایی هنری مطبوعاتی و .. می باشد ملزم به  اندیشه  قرآنی و عمل به این کتاب آسمانی در حوزه فعالیت معاونتی خود کرده است.

وی با اشاره به اینکه تنها تلاوت مقصود برنامه های قرآنی نباید باشد عنوان کرد: مگر ما چه از مصر کم داریم؟ ولی عرصه هاو فرصت های دیگری نیز وجود دارد  بویژه درهنر و سینما و در  عرصه فضای مجازی که این حیطه  بیش از گذشته فضا را  درنوردیده در حالیکه ما هنوز نسبت آن منفعل هستیم .

فقهی زاده مساله و چشم انداز آینده را مرتبط با فعالیت های بین المللی از منظر اهل بیت دانست و تصریح کرد: ما باید با اعزام قاریان به بیرون از مرزها صدای شیعه را به گوش جهانیان رسانیده و ذهن مردمان دیگر جهان اسلام را از شبهه قرآن شیعه، قرآن نیست پاک کنیم و ما برای پاسداشت آرمان های اهل بیت باید نظرات علمای تشیع را صادر و در خصوص آنها تبلیغ کنیم و این امر   بیشتر با همدلی بین مدیران، موسسات، فعالان قرآنی رقم خواهد خورد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۹۰۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۱۶۳ لرستانی در نوزدهمین آزمون تخصصی قرآن

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، رئیس امور قرآنی تبلیغات اسلامی لرستان گفت: نوزدهمین دوره آزمون حفظ قرآن روز جمعه با حضور ۱۶۳ قرآن‌آموز لرستانی در خرم‌آباد و بروجرد برگزارشد.
حجت‌الاسلام صادق جعفرپور افزود: شرکت‌کنندگان در رده سنی ۱۲ تا ۶۰ سال هستند که در بین این افراد، کسانی هستند که نابینا بوده و حافظ کل قرآن هستند و همچنین برخی دارای معلولیت هستند، اما اُنس با قرآن سبب شده تا در مسیر کلام خدا حرکت کنند و به موفقیت‌هایی دست یابند.
رئیس امور قرآنی تبلیغات اسلامی لرستان تصریح کرد: در این دوره، شرکت‌کنندگان در حفظ ۱۰ جزء، ۲۰ جزء و حفظ ۳۰ جزء با هم به رقابت پرداختند.
حافظانی که موفق به کسب نمره قبولی شوند یکی از ۵ درجه دکترا (درجه یک -استاد حفظ قرآنی)، فوق لیسانس (درجه دو- حافظ ممتاز قرآنی)، لیسانس (درجه سه -حافظ کل قرآن)، فوق دیپلم (درجه چهار -حافظ ۲۰ جزء) و دیپلم (درجه پنج- حافظ ۱۰ جزء قرآن) را دریافت خواهند کرد.
حجت‌الاسلام و المسلمین جعفرپور با بیان اینکه ۳ هزار قرآن‌ آموز در استان وجود دارد گفت: این افراد در ۱۷۰ خانه قرآن و ۷۲ مؤسسه قرآنی حضور دارند که مربیان باتجربه در این مؤسسات تلاش می‌کنند تا قرآن‌ آموزان را در رشته‌های مختلف یاری کنند.

دیگر خبرها

  • پاسخ رهبر انقلاب به نامه رییس سازمان تبلیغات اسلامی: کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کارهای اسلامی و جهادی است
  • خط حزب‌الله ۴۴۲ | شعله‌ای در دل تاریکی
  • کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کار‌های اسلامی و جهادی است
  • دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی، منادی قرآن و معارف اهل بیت(ع)
  • کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کارهای اسلامی و جهادی است
  • آزمون‌ دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن در نی ریز
  • برگزاری آزمون اعطای مدرک تخصصی قرآن در کرمانشاه
  • رقابت ۱۶۳ لرستانی در نوزدهمین آزمون تخصصی قرآن
  • نمایشگاه ملی قرآن کریم در کابل
  • گفتمان قرآنی باید در خانواده‌ها ایجاد شود