Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-08@18:34:02 GMT

60 بیمار در روستاهای درمیان وزیت رایگان شدند

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۹۲۵۴۸

60 بیمار در روستاهای درمیان وزیت رایگان شدند

به گزارش روز شنبه روابط عمومی جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی محمد رحیم شهریاری افزود: از سوم خرداد ماه جاری به مدت 2 روز 10 نفر از داوطلبان و پرسنل این جمعیت در قالب کاروان سلامت به روستاهای « ذکری» و «گل نی» از توابع درمیان برای مداوای بیماران پوستی اعزام شدند.
وی ادامه داد: با توجه به بیماری پوستی شایع در این 2 روستا، تیم اعزامی با رویکرد درمان این بیماری و همراهی پزشک متخصص پوست از دانشگاه علوم پزشکی تهران به محل اعزام شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: تیم اعزامی به بررسی، درمان و آموزش بیش از 60 نفر از بیمارن اهالی روستاهای یاد شده پرداخت و کلاه آفتابی و داروهای مورد نیاز از قبیل کرم های ضد آفتاب و مرطوب کننده و پماد های مرتبط با بیماری را به طور رایگان در اختیارشان قرار گرفت.
دکتر سید ناصر عمادی، پزشک داوطلب جمعیت هلال احمر هم گفت: آفتاب تند و وزش بادهای موسمی با ذرات شن و نداشتن آگاهی ساکنان این منطقه نسبت به نحوه مراقبت پوست، از مهمترین دلایل این بیماری است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید به اینکه اهالی منطقه کودکان را در ساعات آفتابی روز در محل سرپوشیده باید نگهداری کنند، افزود: یکی از نیاز های اساسی منطقه مباحث آموزشی در راستای بهداشت و درمان است و این مهم باید با حضور مستمر دستگاه های مربوطه عملی شود.
وی در ادامه یادآور شد: با توجه به همراهی جمعیت هلال احمر این تیم با حضور جمعی از دانشجویان دانشگاه تهران پس از ماه رمضان برای بررسی مجدد و ارزیابی روند درمان به منطقه باز خواهد گشت.
3215* 6054
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: تلگرام نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 بهداشت و درمان پزشک دانشگاه علوم پزشکی تهران ماه رمضان هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تلگرام نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۹۲۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوامل شیوع بیماری آسم و راهکارهای درمان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: تحقیقات نشان می‌دهد که چاقی و کشیدن سیگار عوامل مؤثر در شیوع بیماری آسم هستند که با راهکارهای پیشگیری می‌توان در این زمینه موفق عمل کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، علی محمدیان شامگاه سه‌شنبه در گرامیداشت روز جهانی آسم در سالن اجتماعات بیمارستان امام خمینی  اردبیل، اظهار داشت: 18 اردیبهشت روز جهانی آسم است و این بیماری که عمدتا عوامل ژنتیکی و گاه عوامل محیطی بر آن تأثیرگذار بوده جز بیماری‌های غیرواگیر التهابی است که شیوع آن در شرایط کنونی بیش از گذشته مشاهده می‌شود.

وی علایم این بیماری را تنگی نفس، تپش قلب و برخی سختی‌‌ها در نفس کشیدن عنوان کرد و گفت: آسم جز بیماری‌های مزمن محسوب می‌شود که می‌تواند با حملات شوک‌آور، تنگی نفس همراه با سنگینی روی سینه و برخی دیگر از علایم ظهور و بروز پیدا کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تصریح کرد: 10 درصد این بیماران کودکان بوده و مابقی در گروه‌های سنی بالا هستند که بر اثر چاقی، اضافه وزن و همچنین مصرف دخانیات گرفتار این بیماری می‌شوند.

محمدیان افزود: متأسفانه امروز مشکل اصلی ما در جامعه اضافه وزن و چاقی افراد است که بیش از 70 درصد جمعیت گرفتار این شرایط وزنی هستند که انتظار می‌رود با ورزش و رعایت اصول تغذیه جلوی این روند نامناسب گرفته شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در دوران شیردهی مصرف شیر مادر برای کودکان از عوامل محافظتی در مقابل این بیماری است و در کنار آن کمبود ویتامین‌ها نیز می‌تواند به تشدید این بیماری کمک کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به آسم آلرژیک نیز اشاره کرد و ادامه داد: حساسیت‌های فصلی مشکلاتی را برای گروه‌‌های مختلف جامعه فراهم می‌آورد که متخصصان اعلام می‌کنند در فصل بهار از باز کردن درب و پنجره جلوگیری کرده و نسبت به محافظت بیشتر در امور تغذیه و سایر مسایل شخصی دقت لازم انجام شود.

محمدیان بیان کرد: دور بودن از استرس و مصرف نکردن خودسرانه داروها از عوامل کاهش بیماری آسم است که قطعا دقت در این زمینه می‌تواند نتایج مناسبی را به همراه داشته باشد.

انتهای پیام/131/.

دیگر خبرها

  • این علامت‌ها خبر از بیماری آسم می‌دهد؟
  • درمان ضد انگلی بیش از ۹ هزار راس دام سبک در اندیمشک
  • یک نفر بر اثر ابتلا به هاری در مشهد فوت کرد
  • انتقاد شدید فاطمه هاشمی از وزارت بهداشت
  • عوامل شیوع بیماری آسم و راهکارهای درمان
  • بهره مندی۵۰۰ نفر از اهالی روستای فیروزآباد شهرستان چهاربرج از خدمات درمان تخصصی جمعیت هلال احمر
  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد