Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-02@21:25:23 GMT

سی‌سریال در ایستگاه میوه ممنوعه توقف می‌کند

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۹۴۰۵۴

سی‌سریال در ایستگاه میوه ممنوعه توقف می‌کند

سریال تلویزیونی «میوه ممنوعه» به کارگردانی حسن فتحی امروز در قالب فیلم سینمایی به روی آنتن شبکه چهار سیما می‌رود. ۰۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۷ فرهنگی تلویزیون ، سینما و تئاتر نظرات

به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا، «سی سریال» که سریال‌های منتخب رمضانی تلویزیون از دهه 80 تا امروز را مرور و به صورت منتخب 30سریال را در قالب فیلم سینمایی پخش و تحلیل می‌کند، امروز «میوه ممنوعه» حسن فتحی را به روی آنتن می‌برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"میوه ممنوعه" داستان فردی متدین است به نام حاج یونس (علی نصیریان)، بازرگانی که به اصول دینی اعتقاد دارد و اهل حرام و حلال است، اما اتفاقاتی در زندگی‌اش پیش می‌آید که او را درگیر ماجراهایی می‌کند. علی نصیریان، گوهر خیراندیش، هانیه توسلی، امیر جعفری،طناز طباطبایی، نیما رئیسی، عمار تفتی و ... از جمله بازیگران این مجموعه هستند.

مجموعه «میوه ممنوعه» ساخت 1386 است و علیرضا کاظمی و علیرضا نادری نویسندگان آن هستند. این سریال یکی از آثاری بود که در زمان پخش خود با استقبال بسیار ویژه‌ای از سوی مخاطبان تلویزیون رو به رو شد و هنوز هم با گذشت11 سال از ساخت و پخش آن، در ذهن مخاطبان ماندگار شده است.

حسن فتحی با ساخت سریال مناسبتی همسایه‌ها در اوایل دهه هفتاد یکی از اولین کارگردانان، در این عرصه بشمار می‌رود. فتحی سریال پرمخاطب تاریخی- مناسبتی شب دهم را برای پخش در ایام محرم ساخت و پس از آن با سریال‌های تاریخی روشن تر از خاموشی و مدار صفر درجه از کارگردانان محبوب و پرطرفدار شد و نام خود را در این ژانر ثبت کرد.

حسن فتحی برای دومین سریال مناسبتی ماه رمضان به سراغ موضوع عشق ممنوعه رفت. وی به آسیب شناسی روابط خانوادگی و عبادتهای ظاهری در بستر فیلمنامه‌ای قابل قبول پرداخت و در بسیاری از لحظات دراماتیک داستان ساختارشکنی کرد. دیالوگ‌های سنگین و عمیق از مهمترین شاخصه‌های این سریال است. دیالوگ‌هایی که برای شخصیت دوگانه جلال، شخصی در ظاهر متدین و در باطن فاسد،در نظر گرفته شده این کاراکتر را در بین آثار تولید شده ماندگار کرد و هنر بازیگری امیر جعفری را تمام و کمال به نمایش گذاشت. ترکیب بازیگران حرفه‌ای و با سابقه چون علی نصیریان و گوهر خیراندیش در کنار بازیگران جوانی مثل طناز طباطبایی و هانیه توسلی با شخصیت پردازی مناسب از نکات قابل توجه در میوه ممنوعه است.

گفتنی است، «سی سریال» به تهیه کنندگی حسین مروی، عصرهای ماه مبارک رمضان هر روز ساعت 17:30 از شبکه چهار سیما پخش و تکرار آن از ساعت 00:45 به روی آنتن می‌رود.

امیرحسین مدرس در مهمانخانه از منوچهر رحمانی پذیرایی می‌کند

مجله ظهرگاهی «مهمانخانه» که هر روز ساعت 14:30 دقیقه میزبان انسان‌‌های فاضل در حوزه های مختلف فرهنگی، اجتماعی و هنری می‌شود امروز از رییس ستاد دیه تهران دعوت کرده است. امیرحسین مدرس مجری برنامه با منوچهر رحمانی درخصوص کارکرد ستاد دیه در ماه مبارک رمضان  به گفتگو می‌پردازد.

گفتنی است، برنامه "مهمانخانه" به تهیه کنندگی سیدمحمدرضا ضرغامی با رویکرد سبک زندگی ایرانی، اسلامی هر روز از ساعت 14:30 تا ساعت15:30 به صورت زنده از شبکه چهار سیما پخش می‌شود.

انتهای پیام/

R1356/P1356/S4,34/CT1 واژه های کاربردی مرتبط شبکه چهار

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شبکه چهار شبکه چهار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۹۴۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجازه فعالیت به ۳ کارخانه سیمان در یک دشت ممنوعه / مجوزهای عجیب دولت بر ضد محیط زیست که در هیچ‌ جای جهان شبیه آن وجود ندارد / نابودی آب و خاک و زمین در نزدیکی تهران (فیلم)

عصر ایران ؛ حسن ظهوری ــ حالا معلوم شده مسئولان برای آن‌که یک کارخانه سیمان دیگر در شهرستان زرندیه و ساوه ساخته شود به اهالی روستای ویدر در این شهرستان دروغ گفتند. چرا که پیش از این بارها روستاییان پرسیده بودند آیا قرار است کارخانه دیگری ساخته شود که گفته بودند نه ولی حالا ساخته شده‌است. آن را در جایی ساخته‌اند که دشت ممنوعه است. شواهد نشان می‌دهد برای گرفتن مجوز ساخت‌اش در طرح ارزیابی زیست محیطی آن عددسازی‌هایی شده و شواهد زیادی از تخلفات گسترده هنگام گرفتن مجوز وجود دارد. اما از همه بدتر جاییست که آن را ساخته‌اند. در یکی از بحرانی‌ترین دشت‌های نزدیک تهران، حالا سه کارخانه سیمان وجود دارد؛ اتفاقی که در هیچ‌جای ایران شبیه آن رخ نداده است.

گزارش را این‌جا ببینید

روستای ویدر حالا در عجیب‌ترین جای ایران واقع شده. اتفاقی که در دشت پیرامون این روستا رخ داده در هیچ‌جای ایران و شاید جهان رخ نداده باشد. کارخانه سیمان ساوه‌ فاصله‌ای با کارخانه سیمان سفید ساوه ندارد. کارخانه تازه تاسیس سیمان سفید فرداد فاصله‌ای با سیمان ساوه ندارد. مابین آن‌ها یک کارخانه تولید آهک هم هست که فاصله زیادی با سه کارخانه سیمان ندارد، و اهالی می‌گویند شب‌ها از آن بوی بدی بلند می‌شود. چهار کارخانه با سطح آلایندگی بالا در جایی که ۱۰‌ها روستا وجود دارد؛ روستای ویدر یکی از آن ۱۰‌ها روستاست و حالا دیگر تحمل اهالی آن تمام شده‌است. مثل تحمل دشت که خیلی وقت است تمام شده و حالا با بحران‌های بزرگ آب و خاک دست و پنجه نرم می‌کند.

معلوم نیست چه کسانی مجوز ساخت کارخانه تازه تاسیس سیمان سفید فرداد را داده‌ است. آن‌چه مشخص است تحت هیچ شرایطی نباید این‌جا ساخته می‌شده‌است. آن‌هم کنار رودخانه ویدر که معمولا فصلی پر آب می‌شود. پل عظیمی که روی آن زده‌اند نشان می‌دهد سیلاب بزرگ به داخل آن می‌ریزد. در طرح ارزیابی زیست محیطی کارخانه تمام اطلاعاتی که درباره این رودخانه داده شده غلط است. اطلاعاتی که به راحتی با یک بازدید از محل قابل راستی‌آزمایی بود.

اما فقط این نیست در خیلی موضوعات زیست محیطی دیگر هم عددسازی شده‌است. مثلا اصلا توجهی به باد قالب که به سمت مناطق روستایی خرقان می‌رود توجهی نشده‌است. و یا فاصله‌ای که کارخانه تا جاده دارد خیلی کمتر از عددیست که در طرح ارزیابی آمده‌است. در حال حاضر تعداد زیادی معدن در همین محدوده فعالیت‌های کارخانه‌های سیمان،‌ فعالند. وقتی در این منطقه حرکت می‌کنید مدام با منظره کوه‌هایی مواجه می‌شوید که تخریب شده‌‌اند. آغاز فعالیت یک کارخانه سیمان دیگر تخریب‌های را دو برابر خواهد کرد؛ خصوصا که برداشت‌‌ها از کوه معمولا با انفجار انجام می‌گیرد، انفجارهایی که پیامد‌های آن خیلی بدتر از آنچه که تا به حال اتفاق افتاده است. انفجارات به راحتی تمام قنات‌هار روستاها را کور خواهد کرد.

روستاییان حتی رئیس سازمان محیط زیست را هم به این‌جا آورده‌اند. آن‌ها به من گفتند سلاجقه با یک بازدید میدانی متوجه تخلفات عجیبی که رخ داده شد و دستور پیگیری داد. دستوری که حتی هنوز یک قدم برای انجام آن گرفته نشده‌است. کارخانه تقریبا ساخته شده و شاید قدم‌های کوچکی برای بهره‌برداری از آن باقی مانده‌استاما نمی‌دانند وقتی از ابتدا این کارخانه با دروغ مسئولان وقت و کتمان آن ساخته شد، حالا کدام وعده را می‌توانند باور کنند. وقتی حتی نمی‌شود باور کرد در یک دشت ممنوعه و بحران زده ۳ کارخانه سیمان مجوز می‌گیرند و در محدوده‌ای بسیار کوچک فعالیت کنند و یک کارخانه آهک هم هوا را بد بو می‌کند. گزارش را حتما ببینید تا بیشتر درباره این تخلف آشکار بدانید.

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: مدیرعامل کارخانه سیمان تهران: نباید هر فعالیت مخرب محیط زیست را تعطیل کرد/ سرطان مردم ربطی به ما ندارد گزارش تصویری و تشریحی از وضعیت کوه بی‌بی شهربانو بر اساس عکس‌های ماهواره‌ای / ببینید برداشت‌ زیاد چه بلایی بر سر کوه آورده (+عکس)

دیگر خبرها

  • قیمت‌ میوه و تره‌ بار امروز ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • برخورد واگن و لوکوموتیو در ایستگاه راه آهن اهواز
  • نقص فنی علت توقف قطار مشهد به تهران اعلام شد
  • زخمی شدن ۴ نفر در برخورد دیزل قطار با واگن در اهواز
  • برخورد واگن و لوکوموتیو در ایستگاه راه آهن اهواز ۴ مصدوم بر جای گذاشت
  • «شروود» یک سریال جنایی در شبکه چهار
  • رمزگشایی ناقص از یک ملاقات تاریخ ساز
  • اجازه فعالیت به ۳ کارخانه سیمان در یک دشت ممنوعه / مجوزهای عجیب دولت بر ضد محیط زیست که در هیچ‌ جای جهان شبیه آن وجود ندارد / نابودی آب و خاک و زمین در نزدیکی تهران (فیلم)
  • نقد فیلم مست عشق / شکستی مفتضحانه برای حسن فتحی
  • قیمت‌ میوه و تره‌ بار امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول