Web Analytics Made Easy - Statcounter

امسال حداقل شهریه در دوره ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم-به جز پایه دوازدهم – به ترتیب به ۲ میلیون و ۶۵۲ هزار تومان، ۳ میلیون و ۶۲۸ هزار تومان و ۴ میلیون و ۱۸۲ هزار تومان رسیده و حداکثر شهریه ثابت نیز برای دوره ابتدایی به ۷ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان، برای متوسطه اول به ۸ میلیون و ۲۶۷ هزار تومان و برای دوره متوسطه دوم به ۱۰ میلیون و ۱۳۴ هزار تومان رسیده است

قدس آنلاین- رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش و پرورش حذف مدارس سمپاد را موجب فربه شدن مدارس غیر دولتی ندانست و گفت: این که بعضی ادعا می کنند حذف این نوع مدرسه به نفع مدارس غیر دولتی تمام می شود درست نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مجتبی زینی وند در نشست خبری صبح دیروز در پاسخ به خبرنگار ما مبنی بر این که برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی حذف مدارس سمپاد را  سبب فربه تر شدن مدارس غیر دولتی دانسته و نسبت به این موضوع ابراز نگرانی کرده اند گفت:در وهله نخست ما مطیع سیاست های دولت و مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی هستیم. از سوی دیگر مگر تعداد دانش آموزان سمپاد در مرحله متوسطه اول چقدر بوده که اگر این مدارس حذف شوند سبب فربه شدن مدارس غیر دولتی شود.

وی در همین زمینه  افزود: دانش آموزان تیز هوش قطعاً به مدارسی می روند که برند باشد. همین الان نمی توانیم یک دانش آموز را در برخی از مدارس ثبت نام کنیم چون استقبال مردم از مدارسی که کیفیت آموزش و پرورشی خوبی دارند و توانسته اند رضایت اولیا را جلب کنند بقدری زیاد است که به محض شروع ثبت نام ظرفیت پذیرش آن ها تکمیل می شود ضمن این که خیلی از مدارس دانش آموزان را از پیش دبستانی ثبت نام کرده و همان را ادامه می دهند پس این که بعضی از دوستان می گویند حذف مدارس سمپاد به نفع مدارس غیر دولتی تمام می شود درست نیست. در واقع  این موضوع هیچ تاثیری در فربه  شدن مدارس غیر دولتی ندارد. ضمن این که همین سال گذشته اعلام کردیم که در متوسطه اول و در مقطع ابتدایی کمترین ظرفیت  و صندلی خالی را داریم.

وی در پاسخ به پرسش دیگر قدس درباره دریافت وثیقه از اولیای دانش آموزان برای پرداخت اقساط شهریه هم گفت:دریافت وثیقه از اولیای دانش آموزان به هیچ عنوان وجاهت قانونی ندارد. یعنی مدرسه نباید برای این که اقساط شهریه پرداخت شود از اولیا وثیقه دریافت کند.

وی در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگار ما درباره کسر ۵ درصد از شهریه دانش آموزان به هنگام انصراف از تحصیل در مدارس غیر دولتی هم گفت: این موضوع بر اساس قانون انجام می گیرد. در واقع طبق مصوبه شورای نظارت مرکزی اگر دانش آموزی در مدرسه ای ثبت نام کرد در صورتی که قبل از شروع کلاس ها از تحصیل در آن مدرسه مدرسه انصراف دهد مدرسه  می تواند ۵ درصد شهریه را بازنگرداند و اگر قبل از امتحانات دی ماه باشد این رقم به ۵۰ درصد افزایش می یابد و اگر پس از امتحانات دی ماه باشد مدرسه می تواند کل شهریه را بازنگرداند.

زینی وند همچنین با رد دریافت شهریه های ۱۲ تا ۲۰ میلیون تومانی توسط بعضی از مدارس غیر دولتی هم به قدس گفت: تا امروز بالاترین شهریه به غیر از پایه دوازدهم، کمتر از ۱۱ میلیون تومان بوده است که اگر هزینه فعالیت های تابستانی که کاملاً اختیاری هستند محاسبه شود ۱۰ درصد به  این رقم اضافه می شود و در صورت محاسبه هزینه فعالیت های فوق برنامه غیر درسی نیز  به رقم یاد شده ۱۵ درصد اضافه خواهد شد. یعنی در مجموع اگر فرض کنیم دانش آموزی تمام فعالیت های تابستانی و برنامه های غیر درسی را شرکت کند حدود ۲۵ درصد به شهریه ثابت مصوب اضافه می شود.

وی در همین زمینه به حداقل و حداکثر شهریه ثابت مدارس غیر دولتی در سال ۹۷ اشاره کرد و گفت: امسال حداقل شهریه در دوره ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم-به جز پایه دوازدهم – به ترتیب به ۲ میلیون و ۶۵۲ هزار تومان، ۳ میلیون و ۶۲۸ هزار تومان و  ۴ میلیون و ۱۸۲ هزار تومان رسیده و حداکثر شهریه  ثابت  نیز برای دوره ابتدایی به ۷ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان، برای متوسطه اول به ۸ میلیون و ۲۶۷ هزار تومان  و برای  دوره متوسطه دوم به ۱۰ میلیون و ۱۳۴ هزار تومان رسیده است.

به گفته زینی وند هرچند آیتم های الگویه شهریه هر مدرسه غیر دولتی با مدرسه غیر دولتی دیگر متناسب با برنامه ها متفاوت است اما در مجموع می توان گفت امسال میانگین افزایش شهریه در مدارس غیر دولتی  در تهران ۱۳ درصد و در کل کشور ۱۳.۵ درصد بوده است  .

وی در خصوص میزان شهریه پایه دوازدهم هم گفت: شهریه این پایه هم با توجه به شرایط و مختصات خاص خود ۱۵ درصد نسبت به شهریه پایه اول و دوم همان مدرسه افزایش دارد.

منبع: روزنامه قدس

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: حذف سمپاد شهریه مدارس قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۹۴۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند

به گزارش قدس خراسان، آذر رشیدی در آیین افتتاح پیش دبستانی و دبستان بانو پروین گرجستانی در سه‌شنبه‌های امید که امروز در منطقه رضویه برگزار شد، اظهار کرد: ۸۰ درصد از مدارس استثنایی استان خیرساز هستند و این حاصل نگاه ویژه خیرین گرانقدر به دانش آموزان بانیازهای ویژه است.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان خراسان رضوی بیان کرد: پیش‌دبستانی و دبستان بانو پروین گرجستانی از این جهت یک مدرسه استثنایی است که دانش‌آموزان آن استعدادهای نهفته استثنا دارند و این استعدادهای نهفته باعث استثنا شدن آن‌ها شده است که اگر این استعدادها به شکوفایی برسد این عزیزان جزو برترین دانش‌آموزان خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه همه دانش‌آموزان حق ادامه تحصیل دارند افزود: باید تلاش کنیم دانش‌آموز با نیاز ویژه‌ای به خصوص در مناطق محروم و روستایی از تحصیل باز نماند.

رشیدی گفت: این آموزشگاه، دومین آموزشگاهی است که در منطقه رضویه افتتاح شده و خدا را شاکریم که از مهر سال آینده دانش آموزان بانیازهای ویژه با آموزش‌های خاص و معلمین متخصص در این منطقه ادامه تحصیل خواهند داد.

در ادامه همچنین جواد روحانی، رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی نیز فعالیت‌های خیرین مدرسه‌ساز را بسیار ارزشمند و قابل ستایش عنوان کرد و گفت: این باقیات و صالحات افراد خیر است که یادگارهایی معنوی به جای می‌گذارند.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی با تاکید بر اینکه در میان همه کارهای خیر، مدرسه‌سازی متمایز است، افزود: مدرسه جایگاه ویژه و ممتازی دارد؛ چرا که مدرسه نه تنها یک مکان، بلکه بنایی رفیع با جایگاهی بلند است. از مدرسه آینده یک سرزمین ساخته می‌شود و خیرین به عنوان معماران مهربانی که امروز به پاس تکریم آن‌ها جمع شده‌ایم، به نسل امروز و فردا آموخته‌اند که بخشنده بودن، بیش از آن که تمکن مالی بخواهد قلب بزرگ و دل عاشق می‌طلبد.

روحانی بیان کرد: توسعه فضاهای آموزشی به یقین زمینه‌های رشد و پیشرفت همه جانبه کشور به ویژه در بخش علمی را که زیربنای اصلی توسعه است، فراهم می‌سازد.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی، گفت: این آموزشگاه در زمینی به مساحت ۸۰۰ متر و با زیربنای ۲۵۰ متر مربع به ارزش بالغ بر ۳ میلیارد تومان با مشارکت نیک‌اندیش بانو پروین گرجستانی و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان احداث شد.

گفتنی است، زمین آموزشگاه توسط علی جان مقیمی به اداره آموزش و پرورش استثنایی اهدا شده بود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • ممنوعیت‌های تازه به سبک دهه ۶۰ در مدارس
  • تکرار سختگیری دهه ۶۰ در مدارس
  • یک روزنامه: سختگیری دهه 60 در مدارس در حال تکرار است/ هنوز «آینه» ممنوع است! دانش‌آموزان دوره متوسطه می‌گویند در مدرسه کیف‌هایشان را می‌گردند و مسئولان مدرسه برخوردهای خشن و توهین‌آمیز دارند
  • اهدای ۱۴۶ بسته معیشتی به مدرسه استثنایی پارسا در سنندج
  • پروژه‌های آموزشی نیمه تمام تا مهرماه در تربت حیدریه تکمیل می‌شود
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول!
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول، غیرقانونی است
  • مبلغ شهریه مدارس غیردولتی را آموزش و پرورش تعیین نمی‌کند
  • راه‌اندازی سامانه نظارت و شفافیت مدارس غیردولتی تا مهر