Web Analytics Made Easy - Statcounter

برا ساس مستندات موجود در سایت ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی، جلسات این ستاد از سال 1380 شروع و تا اول دولت یازدهم به طور منظم و مرتب تشکیل شده است ؛ اما با روی کار آمدن دولت یازدهم جلسات این ستاد از نظم و رونق اولیه خود (سه هفته یکبار ) افتاد و به صورت پراکنده و نامنظم تشکیل شده است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی بنا به ضرورت‌ مبارزه با فساد و پیرو صدور فرمان رهبر معظم انقلاب در مبارزه با فساد اقتصادی و ارتقای سلامت اداری در دهم اردیبهشت ماه ۱۳۸۰تشکیل گردیده است؛ این ستاد موظف به خشکانیدن ریشه فساد مالی و اقتصادی و عمل قاطع و گره‌گشا در این‌باره از طریق اقدام همه جانبه قوای سه گانه مخصوصا دو قوه مجریه و قضاییه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

یکی از مهم ترین اهداف این ستاد اجرای فرمان هشت ماده‌ه ای رهبر معظم انقلاب در ارتقای سلامت نظام اداری و مبارزه با فساد می باشد ؛ که این امر بنا به شاکله این ستاد نیازمند برقراری هماهنگی میان سه قوه در جهت بهره‌گیری از حداکثر ظرفیت نهادهای اجرایی، نظارتی، تقنینی و قضایی و فرهنگی، در امر ارتقای سلامت نظام اداری و مبارزه با فساد است.

 

در این ستاد اشخاص مهم و تاثیر گذاری از قبیل معاون اول رییس جمهور، نایب رییس مجلس شورای اسلامی، معاون اول قوه قضاییه، وزیر اطلاعات، وزرای اقتصاد و دادگستری، رییس بانک مرکزی ، رییس سازمان بازرسی‌، دادستان تهران ، رییس دیوان محاسبات کشور و برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی حضور دارند؛ حضور تمام افراد کلیدی و مهم قوای سه گانه در این ستاد موجب تسهیل در روند پیگیری پرونده های فساد شده است.

 

برا ساس مستندات موجود در سایت ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی، جلسات این ستاد از سال 1380 شروع و تا اول دولت یازدهم به طور منظم و مرتب تشکیل شده است ؛ اما با روی کار آمدن دولت یازدهم جلسات این ستاد از نظم و رونق اولیه خود (سه هفته یکبار ) افتاد و به صورت پراکنده و نامنظم تشکیل شده است.

 

عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی : 5 ماه است جلسات ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی تشکیل نشده است/قول جهانگیری در این باره بی نتیجه مانده است

در این رابطه عزت‌الله یوسفیان‌ملا، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به عدم تشکیل جلسات ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی اظهارداشت: متاسفانه جلسات ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی از 5 ماه گذشته تا کنون تشکیل نشده است.

 

وی با بیان اینکه بعد از تشکیل دولت دوازدهم تنها یک بار جلسه ستاد برگزار شد، افزود: ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی در سال گذشته تنها سه جلسه برگزار کرد این در حالی است که قبلا هر 2 هفته یک بار جلسات ستاد برگزار می شد.  

یوسفیان ملا با بیان اینکه جلسات ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی دیگر برگزار نمی شود، گفت: آخرین جلسه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی که برگزار شد، دوشنبه سوم مهر سال گذشته بوده است و تا به امروز جلسه ای در این ستاد تشکیل نشده است.

وی ادامه داد:  بعد از تشکیل دولت دوازدهم تنها یک بار جلسه ستاد برگزار شده است؛  ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی در سال گذشته تنها سه جلسه برگزار کرد این در حالی است که قبل از این هر 2 هفته یک بار جلسات ستاد برگزار می شده است.

عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی با اشاره به پیگیریهای انجام شده برای برگزاری جلسات ستاد، گفت: هم با رئیس جمهور و همچنین با آقای لاریجانی  در این زمینه صحبت کرده ام اما از آنجا که محل ستاد در دفتر معاون اول رئیس جمهور است، متاسفانه هنوز جلسات ستاد برگزار نشده است. 2 بار هم با خود آقای جهانگیری بعنوان رئیس این ستاد صحبت کردم که ایشان قول مساعد داد تا جلسات ستاد را فعال کند اما هنوز اقدامی نشد.

یوسفیان ملا خاطر نشان کرد: در اوائل اردیبهشت ماه آقای جهانگیری در مصاحبه ای اعلام کرد که جلسه ستاد در همین ماه برگزار می شود اما اردیبهشت ماه هم تمام شد و باز وعده جهانگیری محقق نشد آقای جهانگیری اعلام کرد که در جلسه ستاد توضیح می دهد که چرا تا کنون جلسات برگزار نشد اما جلسه ای برگزار نشد که وی توضیح دهد.

 

ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی در موضوع پرونده فیش های نجومی، زمین خواری، پرداخت معوقات بانکی و سایر مفاسد اقتصادی ورود مثمر ثمری داشته و به نتیجه نیز رسید و با افراد خاطی برخورد صورت گرفت؛  در رسیدگی به موضوع پرونده حقوق های نجومی 492 نفر از مدیران کلیه دستگاههای کشور اعم از قوای سه گانه و نهادهای عمومی بر طبق قوانین مرتکب تخلف شده اند و 397 نفر نیز حقوق های نامتعارف دریافت کرده اند که در مجموع باید 23 میلیارد تومان به خزانه بازگردانده شود و تاکنون 10 میلیارد تومان بازپس گرفته شده و پرونده برای بازپس گیری کل این مبلغ در حال پیگیری است.

 

حال با توجه به گذشت 7 ماه از آخرین جلسه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی تا به امروز جلسه ای در این ستاد برگزار نشده است ؛ این در حالی است که بسیاری از نمایندگان مردم در مجلس و مردم خواستار برگزاری جلسات ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی هستند.

 

اسحاق جهانگیری در یکی از جلسات این ستاد با بیان اینکه هیچ خطری همانند فساد نظام جمهوری اسلامی ایران را تهدید نمی کند، گفته بود که  مماشات و برخورد جناحی و دوگانه بزرگترین آفت مبارزه با فساد است. امروز هیچ رسالتی مهمتر از حراست و حفاظت از نظام جمهوری اسلامی ایران بر عهده ما نیست،  دشمنان این نظام در تلاش هستند با بزرگنمایی برخی تخلفات صورت گرفته، اعتماد مردم که مهمترین سرمایه کشور است را خدشه دار کنند.

 

با توجه به سخنان معاون اول رئیس جمهور و لزوم برخورد با فساد در کشور باید جلسات این ستاد تشکیل شود و مسئولان امر هم در خصوص عدم تشکیل جلسات این ستاد نیز به مردم پاسخگو باشند .

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۹۶۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل مجمع خیرین حرم ساز در کهگیلویه و بویراحمد

رییس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان گفت: مجمع خیرین برنامه ها و خط مشی ستاد عتبات را ادامه می‌دهد و از ظرفیت آنان برای تقویت برنامه‌ها استفاده می کند.   سردار حکمتیان افزود: با برگزاری این مجمع در استان اعضای هیات مدیره انتخاب می‌شوند تا شاهد فعالیت مجمع خیران حرم ساز استان باشیم.   وی اضافه کرد: این مجمع در مسیر اهداف و ماموریت‌های ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات و استفاده از ظرفیت نیکوکاران و خیرین برای تسریع در بازسازی این اماکن مقدس فعالیت خواهد کرد.   سردار حکمتیان گفت: در انتخابات مجمع خیرین حرم ساز استان از بین ۷۰ داوطلب برای حضور در هیات امنا و بازرسی با رای گیری، افرادی برای اعضای اصلی هیات امنا انتخاب می‌شود. باشگاه خبرنگاران جوان کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

دیگر خبرها

  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • کشف یک میلیارد تومان دخانیات قاچاق در جنوب تهران
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها مراودات اقتصادی را به سه روز کاهش می‌دهد
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها
  • نمایشگاه کتاب به مثابه پارک برای گشت‌وگذار نیست!
  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • برگزاری سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در وزارت امور خارجه
  • تشکیل مجمع خیرین حرم ساز در کهگیلویه و بویراحمد
  • چند حادثه و تصادف در تعطیلی روز پانزده اردیبهشت آذربایجان‌غربی
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود