Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه حکیم سبزواری گفت: در هر نیمسال تحصیلی به دانشجویان مستعد دانشگاه مبلغ ۱میلیون تومان کمک هزینه تحصیلی پرداخت می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از مشهد، علی اصغر مولوی رئیس دانشگاه حکیم سبزواری از ایجاد طرح «همیار دانشگاه حکیم سبزواری» در راستای سوق دادن کمک های نیک‌اندیشان و دغدغه‌مندان ارتقای علم و پژوهش جهت بورسیه کردن دانشجویان مستعد این دانشگاه خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مولوی با تاکید بر اینکه مردم ایران همواره برای علم و دانش ارزش بسیاری قائل بوده‌اند و کمک‌های خیریه در این زمینه را کاری الهی می‌دانند، گفت: در سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری نیز بر جلب کمک‌های خیریه در حوزه علم و فناوری تأکید شده است.

رئیس دانشگاه حکیم سبزواری با تاکید بر اینکه با ایجاد این بورس ها در هر نیمسال تحصیلی به دانشجویان مستعد دانشگاه مبلغ ۱میلیون تومان هزینه تحصیلی پرداخت می شود، افزود: درصدد هستیم با هماهنگی با وزارت علوم و وزارت آموزش و پرورش جهت جذب دانشجویان برتر و رتبه های بالای کنکور این بورس ها را در دفترچه انتخاب رشته کنکور نیز درج کنیم.

وی با تاکید بر اینکه این ایجاد بورس ها به بهبود ارتقای کیفی دانشگاه‌های کشور کمک شایانی خواهد کرد، گفت: تداوم اعطای این بورس منوط به عملکرد مناسب آموزشی دانشجو در طول مدت تحصیل است.

مولوی با اشاره به اینکه مصمم هستیم با یاری شما نیک اندیشان حداقل ۵۰ بورس تحصیلی درهر سال تحصیلی برای دانشجویان مستعد ایجاد کنیم، ادامه داد: این بورس ها بنام خیرین است و در مراسمی با حضور این عزیزان اعطا خواهد شد.

رئیس دانشگاه حکیم سبزواری با اشاره به استقبال نهادهای شهرستان از ایجاد این بورس ها و مشارکت در این طرح، خاطرنشان کرد: خیرین باید یک حلقه واسط بین دانشگاه با صنعت و جامعه باشند؛ اگر این حلقه‌ها ایجاد شود می‌تواند در سوق دادن دانشگاه‌ها به سوی دانشگاه تاثیرگذار، تولید کننده علم مورد نیاز جامعه و کارآفرین مؤثر باشد.

وی در خاتمه از همه نیک اندیشان و دغدغه مندان ارتقای علم و د دانش جهت همراهی با دانشگاه حکیم سبزواری در اجرای موثر این طرح دعوت کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه حکیم سبزواری کمک هزینه تحصیلات دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۹۶۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو کارگزاری جدید مجوز فعالیت گرفتند

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان بورس، نوید خالقی اظهار داشت: از زمان اجرایی شدن دستورالعمل صدور مجوز تأسیس و فعالیت کارگزاری از اواخر خرداد ماه ۱۴۰۰ تاکنون، تعداد ۱۹ موافقت اصولی تأسیس شرکت کارگزاری در بازار سرمایه، صادر شده که ۱۱ مورد توانستند با احراز شرایط دستورالعمل، به مرحله تاسیس و ثبت شرکت نزد مرجع ثبت شرکت‌ها رسیده و ۱۰ شرکت کارگزاری، مجوز فعالیت خود را از سازمان بورس دریافت کرده‌اند.

رئیس اداره امور کارگزاران سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: مطابق دستورالعمل، شروع به فعالیت شرکت‌های کارگزاری طی ۴ مرحله صورت می‌گیرد و شرکت کارگاری پس از «دریافت موافقت اصولی، تأسیس شرکت کارگزاری، دریافت مجوز‌های فعالیت شرکت کارگزاری و عضویت نزد ارکان بازار سرمایه» می‌تواند خدمت رسانی و فعالیت خود را آغاز کند.

وی با بیان این که اکنون با توجه به شرایط بازار درخواست‌ها برای تاسیس شرکت کارگزاری در نوسان است، گفت: بعد از کارگزاری‌های جدیدالتاسیس «پویان، هامرز، آسمان، اعتبار تابان، راهین، یزدان و آرتان» اخیرا سه شرکت جدیدالتاسیس به مرحله دریافت مجوز فعالیت رسیده‌اند.

خالقی تصریح کرد: مجوز فعالیت شرکت جدیدالتاسیس «پاداش و پویش» در بهمن ماه ۱۴۰۲ صادر شد که عضویت نزد ارکان بازار سرمایه را هم گذرانده شده و فعالیت خود را آغاز کرده اند.

وی افزود: در روز‌های آینده نیز مجوز فعالیت شرکت جدیدالتاسیس «ایده آل» صادر خواهد شد و این کارگزاری پس از طی مراحل اداری می‌توانند فعالیت خود را آغاز کنند. همچنین شرکت کارگزاری «خردمند» نیز مجوز تاسیس کارگزاری را از سازمان دریافت کرده است و نزد مرجع ثبت شرکت‌ها و سازمان به عنوان نهاد مالی به ثبت رسیده است.

خالقی با تاکید بر این که در حال حاضر هیچ‌گونه درخواست باز بلاتکلیف، برای تاسیس شرکت کارگزاری وجود ندارد، گفت: در حال حاضر در صنعت کارگزاری هیچ صفی برای دریافت مجوز وجود ندارد و متقاضیانی که برای تاسیس کارگزاری درخواست می‌دهند پس از تکمیل مدارک خود وفق دستورالعمل صدور مجوز تأسیس و فعالیت کارگزاری و گذراندن تشریفات قانونی و مقرراتی مندرج در همان دستورالعمل نتیجه به متقاضیان اعلام می‌شود و متقاضیانی که موافقت اصولی از سازمان دریافت می‌کنند باید تأییدیه‌های لازم را برای اعضای هیات مدیره و مدیر عامل پیشنهادی وفق دستورالعمل تأیید صلاحیت حرفه‌ای مدیران نهاد‌های مالی مصوبه شورای عالی بورس، دریافت کنند.

وی با اشاره به این که حدود ۸ درخواست برای تاسیس کارگزاری در جریان است، تاکید کرد: برخی از این درخواست‌ها نواقصی داشته که برای تکمیل پرونده به متقاضیان بازگردانده شده، برخی در حال تکمیل توسط متقاضیان بوده و برخی دیگر در مرحله مصاحبه هستند.

تشخیص کارگزاری‌های مجاز

رئیس اداره امور کارگزاران سازمان بورس و اوراق بهادار در پایان گفت: هر شخصی اعم از مشتریان، سهامداران و بانک‌ها که با شرکت‌های کارگزاری در ارتباط هستند، می‌توانند اطلاعات مربوط به لغو و صدور مجوز‌ها را با مراجعه به سامانه نهاد‌های مالی دارای مجوز به نشانی CFI.SEO.IR با جستجوی نام شرکت کارگزاری مدنظر از حوزه فعالیت شرکت کارگزاری و معتبر بودن مجوز‌های آنها اطمینان حاصل کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت روشنگری و تبیین دانشجویان در فضای رسانه‌ای
  • چند خبر کوتاه از شهرستان های سبزوار و سرخس
  • حمایت از فلسطین؛ خواسته اصلی دانشجویان معترض آمریکایی
  • بیش از ۴ هزار نفر از دانشجویان متاهل علوم پزشکی وام تحصیلی دریافت کردند
  • افتتاح خوابگاه متأهلی برای ۱۲۰ دانشجوی علوم پزشکی تهران
  • بیش از ۴ هزار نفر از دانشجویان متاهل وام تحصیلی دریافت کردند
  • ۴ هزار و ۱۹۳ نفر از دانشجویان متاهل وام تحصیلی دریافت کردند
  • آغاز ارزیابی جهش تحصیلی ابتدایی از ۱۵ اردیبهشت ماه
  • ۳هزار و ۴۵۵ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد سراوان هستند
  • دو کارگزاری جدید مجوز فعالیت گرفتند