Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-30@02:32:45 GMT

برای فرزندتان در دوره دبستان موبایل نخرید

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۹۷۰۵۴

خرداد:یک روانشناس بالینی گفت: استفاده زیاد از ابزارهای رسانه ای باعث کاهش مهارت های ارتباطی در کودکان می شود.
به گزارش خرداد ،دکتر حسن سطوت در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه ابزارهای رسانه‌ای به عنوان آسیب‌های نو پدید در جامعه بشری مطرح هستند اظهار کرد: یکی از اصلی ترین مشکلاتی که در اثر استفاده زیاد کودکان از ابزارهای رسانه‌ای ایجاد می‌شود کاهش شدید مهارت‌های ارتباطی بین فردی است که صدمات جدی را به کودکان وارد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: ضربه دیگری که در ارتباطات بین فردی کودکان در اثر استفاده زیاد از موبایل و یا تبلت ایجاد می‌شود کاهش انگیزه کودکان برای بازی با همسن و سالان خود در یک محیط واقعی است که در اثراستفاده زیاد کودکان از این ابزار های رسانه‌ای ارتباطات کلامی کودکان و مهارت های کلامی کودکان و حتی هیجانات عاطفی کودکان شدیدا افت می‌کند.
سطوت بیان کرد:براساس پژوهش های صورت گرفته استفاده از موبایل در کودکان منجر به هیجانات منفی مثل پرخاشگری می‌شود و کودکان بجای یادگیری سبک مقتدرانه بیشتر در رفتارهایشان از سبک پرخاشگری و استبدادی تبعیت می‌کنند.
این روانشناس بالینی با اشاره به نقش والدین در کنترل استفاده کودکان از تلفن همراه اظهار کرد: کودکان رفتارهای اجتماعی را از طریق رفتارهایی که مشاهده می کنند یاد می گیرند. والدین باید ابتدا خودشان شیوه صحیح استفاده از موبایل را یاد بگیرند و از طریق رفتار خودشان آموزش های لازم را به کودکان ارائه بدهند. هم چنین سواد رسانه ای و اطلاعات والدین باید درمورد امکانات تلفن همراه بیشتر از کودکان باشد تا از این طریق بتوانند نظارت و مدیریت کافی در استفاده کودکان از تلفن همراه را داشته باشند.
وی با اشاره به سن مناسب تهیه تلفن همراه برای کودکان گفت: امروزه باورهای خانواده ها درمورد تکنولوژی و تلفن همراه درست نیست و تهیه گوشی های همراه را یک ضرورت دانسته و معتقدند اگر برای کودکمان تلفن همراه تهیه نکنیم با مهارت های اجتماعی مدرن آشنا نخواهد شد و سعی می کنند از طریق تهیه این ابزارها زمینه به روز بودن فرزندان را فراهم کنند که با این کار ارتباط کودکان با دنیای واقعی را کم می‌کنند.
وی ادامه داد: بهترین دوره سنی برای استفاده فرزندان از تلفن همراه دوره متوسطه دوم است لذا تهیه تلفن همراه در دوره ابتدایی به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.
سطوت با اشاره به نقش معلمین در کاهش استفاده کودکان در تلفن همراه تصریح کرد: معلمین لازم است در فضای کلاس و از طریق آموزش های کودکانه که بصورت بازی صورت می گیرد ضرورت ارزش و اهمیت دوستی های واقعی را به دانش آموزان ارائه دهند و گرایش به ارتباطات واقعی را در کلاس تقویت کنند.
برچسب ها: دکتر حسن سطوت ، فرزند ، موبایل

منبع: خرداد

کلیدواژه: فرزند موبایل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۹۷۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️ سردار جلیل موقوفه ئی   گفت: طبق اطلاعاتی مبنی بر فعالیت فردی از اتباع بیگانه در زمینه خرید و فروش گوشی تلفن همراه سرقتی، رسیدگی به موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس آگاهی شهرستان گرمسار قرار گرفت.
وی ادامه داد: با توجه به حساسیت موضوع کارآگاهان پلیس آگاهی گرمسار با انجام اقدامات اطلاعاتی موفق به شناسایی موقعیت این فرد شده و توانستند خودروی متهم را طی عملیاتی غافلگیرانه و ضربتی، در محور ایوانکی به تهران متوقف و وی را دستگیر کنند.
سردار موقوفه ئی با اشاره به اینکه در بازرسی از خودرو  ۱۹۵ دستگاه گوشی تلفن همراه که به صورت ماهرانه جاساز شده بود کشف و ضبط شد خاطر نشان کرد: متهم به همراه پرونده تشکیل شده برای سیر مراحل قانونی به دستگاه قضا معرفی شد و قدامات قانونی برای شناسایی مالکان تلفن‌های همراه همچنان ادامه دارد.

 

دیگر خبرها

  • پلیس راهور تهران: استفاده از موبایل عامل ۴۶ درصد از تصادفات است
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • بزرگترین باند قاچاق موبایل در یزد متلاشی شد
  • برگزاری دوره‌ی آموزش مهارت‌های رسانه‌ای موبایل آوین نو
  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ فرزندتان را به ربات آزمون دهنده تبدیل نکنید!