Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

 ایالات متحده آمریکا در لیست تحریمی شرکت‌های هواپیمایی ایران، شرکت هواپیمایی ارایه دهنده سرویس به حسن روحانی رییس جمهوری ایران را نیز قرار داده است.

به گزارش عصرایران وب سایت انگلیسی شبکه خبری الجزیره قطر، با انتشار این خبر نوشت در لیست اخیر تحریمی آمریکا علیه شرکت‌های هواپیمایی ایران، شرکتی که تنها هواپیمای اختصاصی رییس جمهوری ایران را پوشش می‌دهد، در لیست قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش شرکت " دنا" نیز در لیست تحریم‌های جدید اعلام شده وزارت خزانه‌داری آمریکاست.

الجزیره نوشته احتمال زیادی وجود دارد که آمریکا عامدانه این شرکت را نیز در لیست تحریمی خود قرار داده تا به زعم خود رییس جمهوری اسلامی ایران را "تحقیر" کند.

بر اساس اعلام بیانیه وزارت خزانه داری آمریکا: شرکت دنا تنها به پرواز‌های اختصاصی رییس جمهوری ایران سرویس می‌دهد. از نوامبر ۲۰۱۷ و پس از قرار گرفتن شرکت "معراج" در لیست تحریمی آمریکا، شرکت دنا عهده‌دار سرویس دادن به پرواز‌های اختصاصی رییس دولت ایران شده است.

"تریتا پارسی" رییس شورای ملی ایرانیان و آمریکایی‌ها درباره تحریم هواپیمای اختصاصی رییس جمهوری آمریکا در توییتر نوشته است: هدف ترامپ از این کار چیست؟ تحقیر رییس جمهوری میانه روی ایران و تقویت موضع تندرو‌ها در ایران.

بر اساس گزارش الجزیره بررسی‌ها نشان می‌دهد "دنا ایرویز" تنها به یک هواپیمای ایرباس ۱۹ ساله "ای ۳۴۰-۳۰۰" سرویس می‌دهد و آن هواپیما در واقع هواپیمای اختصاصی مقام ریاست جمهوری ایران است.

هواپیمای ایرباس اختصاصی مقام ریاست جمهوری ایران/ عکس:آسوشیتدپرس

هواپیمای اختصاصی رییس جمهور ایران در لیست تحریم آمریکا

تحریم جدید می‌تواند مشکلاتی جدی را در سفر‌های خارجی رسمی رییس جمهوری ایران با استفاده از این هواپیما و این شرکت ایجاد کند، چون شرکت‌هایی که به این هواپیما سوخت یا سرویس برسانند با تحریم‌های ثانویه آمریکا مورد مجازات قرار خواهند گرفت.

بر اساس گزارش الجزیره پس از اعلام تحریم‌های جدید آمریکا علیه برخی شرکت‌های هوایی ایران در پنج شنبه هفته گذشته، هنوز دولت ایران موضعی رسمی در قبال این اقدام وزارت خزانه داری آمریکا نگرفته است.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: روحانی هواپیمایی هواپیمای روحانی تحریم ها لغو برجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۹۷۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش تایوان به تخصیص بسته کمک‌های مالی جدید آمریکا

رییس جمهور منتخب تایوان در دیدار با نمایندگان کنگره آمریکا با اشاره به رقیب خود، چین، گفت که این امر بازدارندگی تایوان در قبال «توسعه‌طلبی‌های مستبدانه» را تقویت می‌کند.

به گزارش مشرق، «لای چینگ ته» رییس جمهور منتخب تایوان، امروز (سه‌شنبه) با اشاره به رقیب خود چین، گفت که بسته کمک‌های دفاعی ۸ میلیارد دلاری تاییدشده مجلس نمایندگان آمریکا به تایوان، موجب «تقویت بازدارندگی در قبال خودکامگی در میان زنجیره متحدان در غرب اقیانوس آرام» می‌شود.

لای که در حال حاضر، معاون رییس جمهور تایوان است در دیدار با «لیزا مک‌کلِین» نماینده جمهوری‌خواه و «دن کیلدی» نماینده دموکرات ایالت میشیگان در دفتر ریاست‌جمهوری تایوان در تایپه، گفت که این کمک مالی همچنین موجب «کمک به تامین صلح و ثبات در تنگه تایوان و بالا بردن اعتماد بنفس در این منطقه خواهد شد.»

او افزود: تایوان در مواجهه با توسعه‌طلبی مستبدانه مصمم به صیانت از دموکراسی و میهن‌مان است.

لایحه کمک‌های مالی و نظامی به اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان که در مجلس نمایندگان آمریکا به تصویب رسیده، قرار است امروز در سنا نیز به رای گذاشته شود.

این بسته کمک‌های نظامی شامل طیف گسترده‌ای از دسته‌بندی‌ها و خدماتی است که هدف آن نگهداری و ارتقای سخت‌افزارهای نظامی تایوان است. افزون بر این، تایوان قراردادهایی به ارزش میلیاردها دلار با آمریکا برای خریداری آخرین نسل جنگنده‌های «اف-۱۶وی»( F-۱۶V)، تانک‌های آبرامز «ام۱»( M۱) و سامانه‌های موشکی «هیمارس»( HIMARS) امضا کرده است.

چین مصمم است جزیره تایوان را حتی با متوسل شدن به اعمال قدرت، الحاق کند که آن را بخشی از قلمرو خود می‌داند. چین به واسطه ورود به حریم آبی و هوایی اطراف تایوان با ناوها و هواپیماهای جنگنده، بر عزم خود در این زمینه تاکید کرده است.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • خبرگزاری آمریکایی: احتمالاً بایدن تحریم‌های نفتی ایران را اجرا نخواهد کرد
  • بایدن اثر تحریم های ضد ایرانی را خنثی می‌کند
  • واکنش تایوان به تخصیص بسته کمک‌های مالی جدید آمریکا
  • مادورو: آمریکا به توافقنامه امضا شده احترام نمی‌گذارد
  • تأکید قاطع «مادورو» بر مخالفت با قیمومیت آمریکا و تحریم‌های جدید
  • روسیه: تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان را هدف قرار خواهیم داد
  • «الهام علی‌اف» وارد مسکو شد
  • کنعانی: آمریکا زیر میز دیپلماسی زد نه ایران | اقدام ایذایی در اصفهان، بی‌ارزش بود
  • آیا در مورد حادثه اصفهان بین ایران و آمریکا پیامی منتقل شد؟
  • کنعانی: در برجام آمریکا زیر میز دیپلماسی زد نه ایران/ اقدام ایذایی در اصفهان اقدامی بی‌ارزش بود