Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-16@12:04:46 GMT

نگذارید مردم برای دیدن واقعیت به ماهواره پناه ببرند

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۹۹۳۶۲

نگذارید مردم برای دیدن واقعیت به ماهواره پناه ببرند

مارال فرجاد که اولین حضورش در کار مناسبتی در سریال رمضانی «رهایم نکن» است درباره تلویزیون و فضای آن می‌گوید: تلویزیون فضای سفت و سختی دارد برای همین است که بازی‌های ما در آنجا مصنوعی است.

این بازیگر در گفت‌وگویی با ایسنا درباره ایفای نقش در مجموعه «رهایم نکن» به کارگردانی محمد مهدی عسگرپور که به تازگی با مرگ این شخصیت به پایان رسیده است، گفت: من به دعوت خانم لیلا رنگرزان، دستیار کارگردان به این کار دعوت شدم و به طور کلی دوست داشتم که در کار آقای عسگرپور بازی کنم و زمانی که متوجه شدم آقای تارخ نقش مقابل من را ایفا می‌کند، بیشتر خوشحال شدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بچه که بودم همیشه به ایشان و کارهایشان علاقه داشتم.

او درباره‌ کاراکتر خود گفت: نقش من نسبت به نقش‌هایی که پیش از این بازی کرده بودم، جالب بود و بالا و پایین داشت. اما نکته‌ای را در این کاراکتر در نظر گرفتیم و آن اینکه معمولا دخترانی که این تیپ را دارند، عشوه و لوندی بیش از حدی دارند اما ما کمی این ویژگی را از این کاراکتر گرفتیم؛ چرا که معتقد بودیم این کاراکتر می‌تواند یک دختر معمولی باشد اما به دلیل شرایط زندگی مجاب به اینگونه رفتارها شده است. از همان ابتدا عشوه این کاراکتر را زیاد کردیم اما رفته رفته به این نتیجه رسیدیم که آن را کم کنیم.

این بازیگر با اشاره به حضورش در عرصه بازیگری و اینکه از چه زمانی تصمیم به بازی در تلویزیون را گرفت، توضیح داد: از سال ۷۸ بازیگری را به شکل حرفه‌ای شروع کردم. در آن سال با سریال «حجربن‌عدی» آقای تاج‌بخش فنائیان در نقش سلما کارم را در تلویزیون شروع کردم. در تئاتر نیز با «باغ شبنم‌ها»ی آقای هادی مرزبان کارم را ادامه دادم. از سال ۷۸ تا ۹۱ نیز هر پیشنهادی می‌شد چه فیلم، چه سریال و چه تئاتر می‌رفتم. در آن سال‌ها دو، سه سریال طنز نیز به من پیشنهاد شد اما پدرم به من و خواهرم پیشنهاد داد که کارمان را با طنز شروع نکنیم چرا که هنوز شناخته نشده‌ایم و امکان دارد فقط با برچسب بازیگر طنز ما را بشناسند.

او ادامه داد: از سال ۹۱ رویه کاری‌ام عوض شد و ترجیح دادم کم کار باشم تا آن نقشی را که دوست دارم بازی کنم و بیشتر تئاتر کار کردم. در سال ۹۲ و ۹۳ تئاتر رونق گرفت. به دلیل حضور سالن‌های خصوصی که ایجاد شد. پیشنهادهایی که می‌شد نقش‌هایی بود که دوست نداشتم اما اکنون در تئاتر شرایط برایم بوجود آمده است که هم می‌توانم بازیگری را بهتر تجربه کنم و هم یاد بگیرم. تئاتر به خاطر فضایی که دارد بسیار نرمال‌تر است. متأسفانه فضای تلویزیون بسیار سفت و سخت است به همین دلیل بازی‌های ما در تلویزیون مصنوعی می‌شود و من نیز ترجیحم این است که تئاتر یا سینما کار کنم. در تلویزیون نیز اگر اتفاق خوبی بیفتد مثل همین نقشم در سریال «رهایم نکن» ۱۰۰ درصد آن را قبول می‌کنم. دوست ندارم به هر بهایی در تلویزیون و سریال‌ها حضور داشته باشم و ترجیح می‌دهم اگر قرار است کار متوسطی در تلویزیون داشته باشم آن را در تئاتر انجام دهم.

فرجاد با بیان اینکه سریال «رهایم نکن» اولین کار مناسبتی او در تلویزیون است، یادآور شد: در سال ۸۲ در سریالی به نام «روح مهربانی» به کارگردانی راما قویدل ایفای نقش کردم که قرار بود برای ماه رمضان پخش شود اما این اتفاق نیفتاد.

این بازیگر در پاسخ به این پرسش که چقدر ترجیح می‌دهد در سریال‌های مناسبتی تلویزیون حضور داشته باشد در حالی که برخی از آن امتناع می‌کنند، اظهار کرد: متأسفانه در حال حاضر کمتر کسی تلویزیون می‌بیند و اغلب به تماشای برنامه‌های شبکه‌های مبتذلی چون جم تمایل دارند، تقصیری هم ندارند چرا که آن فضایی که باید، در تلویزیون نیست، مردم هم به این شبکه‌ها پناه می‌برند؛ آثاری که در آن فقط خیانت، دروغ و پستی را نشان می‌دهند و این بر روی فرهنگ ما تأثیر دارد. مردم ما شب‌های عید و ماه رمضان بیش از سایر ایام سال سریال نگاه می‌کنند. اگر بازیگر سعی کند کارگردان و فیلمنامه‌نویس درست انتخاب کند، اصلا بد نیست و خیلی هم اتفاق خوبی است.

مارال فرجاد در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود با ایسنا با بیان اینکه تلویزیون انگار در دهه ۶۰ مانده است، مطرح کرد: کمی باید فضای تلویزیون را بازتر گذاشت تا مردم به خاطر دیدن رنگ و واقعیت به شبکه‌های دیگر پناه نبرند؛ به عنوان مثال شب عید اتفاق خوبی در تلویزیون افتاد، خیلی‌ها مانده بودند ماهواره نگاه کنند یا تلویزیون. به دلیل اینکه تلویزیون ما برنامه‌های شادی گذاشته بود. خواننده‌های خوبی به برنامه‌ها دعوت شده بودند که برای مردم جذابیت داشتند. زمانی که می‌توانیم مخاطب خودمان را داشته باشیم چرا باعث می‌شویم آن‌ها را از خودمان دور کنیم. چرا بازیگران ما نباید پرکار باشند و حالشان خوب باشد. برای چه باید بازیگران ترکیه‌ای و مد روز آن‌ها سرلوحه جوانان ما شوند. همه این‌ها به این دلیل است که یکسری چارچوب سخت در تلویزیون می‌گذاریم و باعث می‌شویم که مخاطب از ما دور شود.

این بازیگر در پایان گفت‌وگوی خود با اشاره به اینکه همه سریال‌های تلویزیون شبیه به هم شده‌اند، با اشاره به ضعف فیلم‌نامه‌ها، گفت: به هر حال ما باید ببینیم تلویزیون تا چه حد به ما اجازه کار می‌دهد. وقتی تلویزیون روی فیلمنامه‌ها دست می‌گذارد، متن‌ها تکراری می‌شوند. زندگی ما آدم‌ها هر کدام با همدیگر متفاوت است و هر روز برای ما یک اتفاق جدید می‌افتد. آیا تلویزیون اجازه می‌دهد فیلم‌های متعددی ساخته شود؟ هر زمانی که فیلمنامه‌ها از فیلتر تلویزیون رد می‌شود، تقریبا همه فیلمنامه‌ها شبیه به هم می‌شود و این ارتباطی به فیلمنامه‌نویس و بازیگر و کارگردان ندارد.

مارال فرجاد در پایان ایفای نقش در سریال محمد مهدی عسگرپور را جذاب دانست و گفت: همکاری با آقای عسگرپور نکته جذابی برای من بود.

به گزارش ایسنا، سریال رهایم نکن این شب‌ها ساعت ۲۰:۴۰ از شبکه سه سیما پخش می‌شود.

در خلاصه داستان این سریال آمده است:

رسول تولایی به عنوان بزرگتر، محبوب و مورد اعتماد چند خانواده است. این اعتماد به واسطه بازخوانی گذشته خدشه‌دار می‌شود. خانواده‌هایی که هر کدام با مشکلاتی دست و پنجه نرم می‌کنند و در پی یافتن مقصر اصلی هستند.

در مجموعه «رهایم نکن» امین تارخ، فریبا متخصص، محمدرضا هدایتی، مریم بوبانی، مارال فرجاد، نیما شعبان‌نژاد، دنیا مدنی، بابک بهشاد، علی استادی، معصومه قاسمی‌پور، شیرین آقاکاشی، رحمان باقریان، کاظم هژیرآزاد، حسین ملکی، مسعود سخایی، سهی‌بانو ذوالقدر و سودابه جعفرزاد ... به ایفای نقش می پردازند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام سریال رهایم نکن مارال فرجاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۹۹۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پدرم تا کی باید نقش یک پسر جوان را بازی کند؟ | گفت و گوی با فرزند امین حیایی

به گزارش همشهری آنلاین، دارا حیایی درباره همکاری‌اش با برنامه «شب‌های مافیا» می‌گوید: در سال‌های گذشته بازی مافیا به یک سرگرمی جدی برای خیلی از جوان‌ها تبدیل شده. ما هم در دوره‌ای با دوستانمان مافیا بازی می‌کردیم. بعد دیدیم که برنامه «شب‌های مافیا» تولید شد و خب برای من، تولید چنین گیم‌ شویی جالب بود. من اولین بار در «پدرخوانده»، مافیا را جلوی دوربین بازی کردم اما سناریوی بازی را خیلی دوست نداشتم تا با سناریوی «زودیاک» آشنا شدم. زودیاک، نقش‌های متفاوتی دارد که برای بازی هر کدام، استراتژی‌های مختلفی می‌توان داشت و ذهن بازیکن را بسیار درگیر می‌کند.

حیایی در پاسخ به اینکه برخی معتقدند حضور در شوهای مختلف بر پیشنهادات کاری بازیگر تاثیر منفی می‌گذارد، با مخالفتی برای حضور در این برنامه مواجه نشدید؟ اظهار می‌کند: مگر برنامه موفق «جوکر» یک رئالیتی‌شو نبود؟ امین حیایی در جوکر حضور داشت یا نه؟ بازیگرهای بزرگ و موفقی در «جوکر» شرکت کردند یا نه؟ بجز بازیگران ایرانی، تام کروز، تام هاردی و خیلی چهره‌های محبوب دنیا در تمام این سال‌ها در رئالیتی‌شوهای مختلفی شرکت کرده‌اند که اتفاقا برای مخاطبانشان هم بسیار جذاب بوده. از نظر من این تفاوت حضور بازیگر در فیلم و سریال با شوهای مختلف باعث جذابیت بیشتر و همراهی بهتر مخاطبان با هنرمندان می‌شود.

او درباره‌ تفاوت کار در تلویزیون و شبکه نمایش خانگی می‌گوید: کار در تلویزیون برای بازیگر سخت‌تر است. چراکه بازیگر، آزادی زیادی ندارد که بتواند راحت کار کند. من نزدیک به چهار سال در تلویزیون تجربه کار داشتم که نسبت به بقیه همکارانم سن زیادی نیست، اما در هر حال، تجربه است. تا جایی که من تجربه کرده‌ام، تلویزیون سخت‌تر است چراکه دایره تحرک بازیگر، محدودتر است. برای بازیگران خانم که محدودیت بیشتری هم وجود دارد.

رضایت حمید نعمت‌الله این باور را به من داد که بازیگر شوم

حیایی در پاسخ به اینکه از چه زمانی تصمیم به بازیگری گرفته، نیز یادآور شد: پدرم با من صحبت کرد که اگر دوست داشتی بیا در این حوزه کار کن و اگر به بازیگری علاقه نداری، سراغ کارهای دیگر برو. یکسری تمرینات انجام دادم و چون برایم جذاب بود، تصمیم گرفتم این فضا را تجربه کنم. بعد از آن به مدت دو هفته برای فیلم «شعله ور» آقای نعمت‌الله، تست دادم و ایشان از تست من راضی بود. رضایت آقای نعمت الله این باور را به من داد که احتمالا من آن چیزی که باید برای این حرفه داشته باشم را دارم و باید آن را تقویت کنم. در کلاس‌های بازیگری امین حیایی شرکت کردم و بعد از آموزش، به سریال «از سرنوشت» اضافه شدم و مسیری کاری من از آنجا شروع شد.

او درباره‌ی همکاری‌اش با پدرش امین حیایی، عنوان کرد: امین حیایی (نه به عنوان پدر من) به عنوان یک هنرمند، در کار یک شخصیت صبور و محترم دارد که با همه خوب است و انرژی خوبی به بقیه می‌دهد. من در حین کار با او در فیلم «شعله ور»، مدام یاد می‌گرفتم که رفتار حرفه‌ای یعنی این که تو هوای همه را داشته باشی و در شکل تعامل با عوامل، بین کسی فرق نگذاری.

این بازیگر در پاسخ به اینکه حضور در یک خانواده هنری چقدر کار را برای او آسان‌تر کرده است؟ می‌گوید: برخلاف تصورها، به شدت سخت است. چون هر کدام از اعضای خانواده، یک نظر تخصصی متفاوت دارند و تو نمی‌دانی باید به کدامشان گوش کنی. پدرم کارهایم را می‌بیند و دوست دارد. همیشه تشویقم می‌کند که ادامه بدهم و می‌خواهد که بهتر و بهتر شوم. اکثرا نقدش به من این بوده که میمیک صورتم اُوِر اَکت (Over act) است.

پدر من تا کی می‌تواند نقش یک پسر جوان را بازی کند؟

او درباره معرفی چهره‌های جدید و جوان به عرصه بازیگری و در پاسخ به اینکه آیا ظرفیت کاری برای این چهره‌ها وجود دارد یا این جوانان پُرانگیزه بعد از مدتی کم کار یا بی‌کار می‌شوند؟ بیان کرد: خدا را شکر که فضای ورود چهره‌های جدید، هموارتر شده است. فیلمسازان ما باید به جوان‌ها میدان بدهند و به آن‌ها اعتماد کنند. اگر نسل ما وارد این عرصه نشود، چه کسی می‌خواهد نقش‌های سنین ما را بازی کند؟ پدر من تا کی می‌تواند نقش یک پسر جوان را بازی کند؟

از طرفی دیگر هم من این را باورم دارم که رسیدن به یک جایگاه آسان است اما ماندگاری نه. برای خودم و همسن و سال‌هایم می‌گویم که آن لحظه‌ای که ما فکر کنیم که از بقیه بهتریم، همان لحظه‌ای است که سقوط می‌کنیم. ما برای مردم کار می‌کنیم و این مخاطب ماست که تصمیم می‌گیرد که ما را دنبال کند یا نگاه و توجهش را از ما دریغ کند. پس بهتر است که با تمرکز و برای حفظ رضایت مردم کار کنیم.

حیایی در پاسخ به اینکه چقدر فیلم و سریال‌های ایرانی را دنبال می‌کند؟ می گوید: همه فیلم و سریال‌های پدرم را دیده‌ام و از بین سریال‌هایی که اخیرا پخش شده، فصل اول «زخم کاری» را از همه بیشتر دوست داشتم.

کد خبر 843945 منبع: ایسنا برچسب‌ها خبر مهم بازیگران سینما و تلویزیون ایران سینمای ایران امین حیایی

دیگر خبرها

  • ۶۶ درصد مردم ایران همراه با تلویزیون و «نون‌خ» صدرنشین
  • نون خ ادامه دارد؟ | آقای جبلی سر صحنه به سعید آقاخانی گفت...
  • «نون. خ ۵» پربیننده‌ترین شد و «زیرخاکی» محبوب‌ترین
  • چرا «نون.خ» پربیننده ترین سریال نوروزی تلویزیون شد؟/ فرار طنازانه از دام کلیشه ها
  • رکوردهای خاص «نون. خ ۵» و «زیرخاکی»
  • سیاوش چراغی‌پور؛ از «زیرخاکی» تا سریال جدید سروش صحت
  • سعید آقاخانی چطور «نون‌خ۵» را محبوب نگه می‌دارد؟
  • شادی مردم پس از دیدن تصاویر اصابت موشک‌ها
  • سریال‌های تلویزیون بین دو تا سه میلیون بازدید دارند
  • پدرم تا کی باید نقش یک پسر جوان را بازی کند؟ | گفت و گوی با فرزند امین حیایی