Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «»
2025-01-22@23:28:23 GMT

مصرف برق به ۴۲ هزار مگاوات رسید

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۸۰۱۵۲۳

مصرف برق به ۴۲ هزار مگاوات رسید

پیک مصرف برق کشور دیروز (شنبه ۵ خردادماه) به ۴۲ هزار و ۵۳۵ مگاوات رسید.

وزارت نیرو: بر اساس گزارش شرکت مدیریت شبکه برق ایران، پیک مصرف برق در روز گذشته (شنبه ۵ خرداد ماه) اولین روز هفته ۴۲ هزار و ۵۳۵ مگاوات بود که نسبت به جمعه با پیک مصرفی ۳۷ هزار و ۶۵۲ مگاوات بوده، روند صعودی داشته است.

میزان مبادلات برق نیز در روز گذشته برابر با ۱۳۰۵ مگاوات بوده که سهم صادرات از این میزان ۱۰۵۷ مگاوات و واردات برق نیز ۲۴۸ مگاوات بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
میزان مصرف برق صنایع هم طی دیروز به ۳۹۰۶ مگاوات رسید که نسبت به جمعه که میزان آن ۴۲۵۰ مگاوات بود، کاهش داشته است.

پیک مصرف یا ساعات اوج مصرف به‌طور معمول در شش ماه نخست سال در ساعت‌های ۱۲ تا ۱۶ (پیک روزانه) و ۲۰ تا ۲۴ در شب (پیک شبانه) اتفاق می‌افتد. لینک کوتاه خبر: farda.fr/003RRz

منبع:

کلیدواژه: مصرف برق پیک مصرف برق شبکه برق ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت irannaz.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۰۱۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا تولید انرژی خورشیدی ناترازی برق را جبران می‌کند؟ | 30 هزار مگاوات خورشید

راندمان تولید و توزیع برق در ایران پایین است. شواهد و آمار نشان می‌دهد که ایرانیان انرژی خود را هدر می‌دهند. برای رفع ناترازی باید به سمت راندمان بالاتر حرکت کرد. دلیل شکل‌گیری ناترازی روشن است. توان تولید سوخت پایین آمده و میزان مصرف انرژی بالا رفته است. از سویی بخشی از پایین آمدن راندمان نیروگاه‌های برق در ایران به قیمت پایین سوخت مربوط است. در حقیقت در بسیاری از برآوردها هزینه مصرف گاز محاسبه نمی‌شود و این تاییدی است که تولید برق در ایران پرهزینه است. از سویی همین بالا بودن هزینه تولید انرژی از یک طرف و آلودگی ناشی از مصرف سوخت‌های فسیلی برای تولید برق از طرف دیگر می‌تواند بهانه خوبی برای رفتن به سمت تولید انرژی‌های خورشیدی باشد.

این واقعیت اکنون وجود دارد که تولید برق خورشیدی در جهان خیلی ارزان شده است. یک زمانی حدود 10 سال پیش در دنیا قیمت تولید برق از خورشید چیزی حدود 10 برابر قیمت فعلی بود. بنابراین اکنون یک‌دهم شده است. یعنی برقی که ما به‌عنوان برق پاک می‌شناختیم اکنون به یک برق رقابتی تبدیل شده است.

این شانسی است که جمهوری اسلامی ایران از نظر تکنولوژی آورده است. باید از این فرصت استفاده کند. بنابراین ما دنبال این ایده بودیم که آقای وزیر را قانع کنیم که 30 هزار مگاوات برق را با مدیران صنایع، مدیر صندوق توسعه ملی، یک‌ضرب و دور از واسطه‌هایی که در این مسائل به وجود می‌آیند، برویم با چینی‌ها مذاکره کنیم و حدود 9 میلیارد دلار پولی را که می‌خواهند بدهیم و این 30 هزار مگاوات را بخریم. بعد به صنایع بزرگ بدهیم و بگوییم ما پنج‌ساله به شما با ضمانت بانکی می‌فروشیم. همه این صنایع این برق را می‌خرند. 

 

دیگر خبرها

  • رشد ۹درصدی مصرف برق درسمنان و لزوم توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر
  • تولید برق بیش از ۷.۵ میلیون مگاوات ساعت در نیروگاه رامین اهواز 
  • برق از برنامه هفتم عقب ماند/ مصرف برق در نیمه اول سال چقدر بود؟
  • ۷۴ درصد برق مصرفی استان مربوط به بخش‌های خانگی و صنایع است
  • آیا تولید انرژی خورشیدی ناترازی برق را جبران می‌کند؟ | 30 هزار مگاوات خورشید
  • ایران و سودای مزرعه الکتریسیته!
  • پیش‌بینی ۱۵ مگاوات تولید برق خورشیدی در کاشان
  • ظرفیت تولید تجدیدپذیرها تا اوج بار فصل تابستان به ۳۵۰۰ مگاوات می‌رسد
  • سهم تجدیدپذیرها به ۳۰هزار مگاوات می رسد
  • سهم تجدیدپذیرها تا پایان دولت چهاردهم به ۳۰ هزار مگاوات می رسد